*Magda* Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 phase napisał(a):To ja wpadnę i poukładam. :grins: Ja Ci pomogę :p Quote
natija Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 ciekawe czy bylyby tez takie chetne jakby blizej mieszkaly ;) Quote
*Magda* Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 natija napisał(a):ciekawe czy bylyby tez takie chetne jakby blizej mieszkaly ;) Ja tak :p Bardzo lubię układać puzzle i mam już ich trochę w swoim życiu poukładanych ;) Quote
phase Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Też lubię puzzle, do Mikołaja będę "pisać", by mi jakieś nowe z 2 tys. sprawił. :grins::lol: Quote
Oscar Patric Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Ja nie mam cierpliwości do układania puzzli,szybko się i nudzę i denerwuję,jutro do fryzjera idę oraz na małe zakupy,pewno zaś Księciu dostanie najwięcej. Quote
Guest wolfheart Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 a co robisz z włosami,jakaś duża zmiana?:razz: Quote
Oscar Patric Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 marta.k9080 napisał(a):a co robisz z włosami,jakaś duża zmiana?:razz: ścinam je d połowy szyi,zaś lecą mi całymi pasmami,jest to wina życia w długotrwałym stresie Quote
natija Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 prosze ile fot :)nowy nabytek-smycz fajna i kolor jak dla Ksiecia:) Quote
lula2010 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 zagladamy w deszczowy (u nas )dzien ... Quote
phase Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 lula2010 napisał(a):zagladamy w deszczowy (u nas )dzien ... Przybijamy piąteczkę, u nas też pada pół dnia i jeszcze ten wredny wiatr... Tulaski dla Oscarków :loveu: Quote
Oscar Patric Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 Tulaski przekażę,od nowego roku mam nowe plany,będę musiała stanąć na głowie i je wykonać,jesteśmy po rozmowie z Marcinem,doszliśmy do porozumienia,zobaczymy co z tego wyjdzie?!U Nas w nocy i rano padało,mieliśmy 9 stopni,teraz będę mieć mnóstwo pracy do końca miesiąca,może w grudniu będzie mniej,zobaczymy. Quote
Oscar Patric Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 witamy się cieplutko:) Jesteśmy po długim spacerku z Księciem,teraz Syno smacznie sobie śpi,nadal jest ciepło na dworze Quote
Oscar Patric Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 Sonka95 napisał(a):Hej Kochani :loveu: cześć:) ale jakoś mi się nudzi,a w pracy mam niezłe jazdy:diabloti: Quote
Sonka95 Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Ja dzisiaj z nudów zasnęłam na lekcji :evil_lol: nie ma to jak oglądanie filmu , który jest strasznie nudny :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 Sonka95 napisał(a):Ja dzisiaj z nudów zasnęłam na lekcji :evil_lol: nie ma to jak oglądanie filmu , który jest strasznie nudny :diabloti: mi raz się zdarzyło zasnąć na lekcji polskiego,baba przynudzała:lol: Quote
agutka Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 w końcu trafiłam do Was ;) Oskarek piękny przedstawiciel swojej rasy :) Na niebieskim forum chyba też jesteście?? avatar mi coś znany ;) Quote
Oscar Patric Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 agutka napisał(a):w końcu trafiłam do Was ;) Oskarek piękny przedstawiciel swojej rasy :) Na niebieskim forum chyba też jesteście?? avatar mi coś znany ;) witamy:) Na niebieskim nie ma tematu Oscara,a Ja jestem tam zalogowana,cieszę się że Oscar się podoba:) Quote
Oscar Patric Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 Tak jak patrzę ostatnio Oscar zaś się zmienia na plus,zaczyna tam gdzie Ja to i On,jak gdzieś wychodzę a nie mogę go zabrać ze sobą,siedzi pd drzwiami nawet godzinę i się nie rusza z miejsca.Jak jestem po nocce śpi cały czas zemną grzecznie a ja idę się kąpać to idzie zemną do łazienki i grzecznie czeka a ostatnio co raz częściej śpi u mnie na kolanach. Quote
agutka Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 to taki mami synek ;) mój wilk to ma mnie gdzieś ale Leda jest taka sama jak Oskarek :) z jednej strony to nie wiem czy to do końca jest dobre :roll: wszyscy mówią nie uczłowieczajcie psa, pies musi wiedzieć że jest psem ble, ble, ble a Ledzia to taka prawie moja córeczka ;) Quote
Błyskotka Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Jeszcze tylko korony mu brakuje i będzie prawdziwy król :) Quote
Oscar Patric Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 agutka napisał(a):to taki mami synek ;) mój wilk to ma mnie gdzieś ale Leda jest taka sama jak Oskarek :) z jednej strony to nie wiem czy to do końca jest dobre :roll: wszyscy mówią nie uczłowieczajcie psa, pies musi wiedzieć że jest psem ble, ble, ble a Ledzia to taka prawie moja córeczka ;) Wiesz nie raz tak słyszałam,Oscar to mój Synek i tak go traktują,dostaje to co najlepsze,jest moim oczkiem w głowie i największą miłością,nie wiem co bullowate"robią" ale ich nie da się inaczej traktować właśnie jak Synka/Córeczkę.Dla jednych jest może to złe ale dla tych co psy kochają jest to dobre,normalnością.A Księciu jest mega szczęśliwy i radosny,więc takie traktowanie ie jest złe. Quote
Oscar Patric Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 agutka napisał(a):to taki mami synek ;) mój wilk to ma mnie gdzieś ale Leda jest taka sama jak Oskarek :) z jednej strony to nie wiem czy to do końca jest dobre :roll: wszyscy mówią nie uczłowieczajcie psa, pies musi wiedzieć że jest psem ble, ble, ble a Ledzia to taka prawie moja córeczka ;) Błyskotka napisał(a):Jeszcze tylko korony mu brakuje i będzie prawdziwy król :) oj trzeba będzie o niej pomyśleć:lol: Quote
Recommended Posts