Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

a co robisz z włosami,jakaś duża zmiana?:razz:

Posted

lula2010 napisał(a):
zagladamy w deszczowy (u nas )dzien ...

Przybijamy piąteczkę, u nas też pada pół dnia i jeszcze ten wredny wiatr...

Tulaski dla Oscarków :loveu:

Posted

Tulaski przekażę,od nowego roku mam nowe plany,będę musiała stanąć na głowie i je wykonać,jesteśmy po rozmowie z Marcinem,doszliśmy do porozumienia,zobaczymy co z tego wyjdzie?!U Nas w nocy i rano padało,mieliśmy 9 stopni,teraz będę mieć mnóstwo pracy do końca miesiąca,może w grudniu będzie mniej,zobaczymy.

Posted

Sonka95 napisał(a):
Ja dzisiaj z nudów zasnęłam na lekcji :evil_lol: nie ma to jak oglądanie filmu , który jest strasznie nudny :diabloti:

mi raz się zdarzyło zasnąć na lekcji polskiego,baba przynudzała:lol:

Posted

agutka napisał(a):
w końcu trafiłam do Was ;)
Oskarek piękny przedstawiciel swojej rasy :)
Na niebieskim forum chyba też jesteście?? avatar mi coś znany ;)

witamy:)

Na niebieskim nie ma tematu Oscara,a Ja jestem tam zalogowana,cieszę się że Oscar się podoba:)

Posted

Tak jak patrzę ostatnio Oscar zaś się zmienia na plus,zaczyna tam gdzie Ja to i On,jak gdzieś wychodzę a nie mogę go zabrać ze sobą,siedzi pd drzwiami nawet godzinę i się nie rusza z miejsca.Jak jestem po nocce śpi cały czas zemną grzecznie a ja idę się kąpać to idzie zemną do łazienki i grzecznie czeka a ostatnio co raz częściej śpi u mnie na kolanach.

Posted

to taki mami synek ;) mój wilk to ma mnie gdzieś ale Leda jest taka sama jak Oskarek :)

z jednej strony to nie wiem czy to do końca jest dobre :roll: wszyscy mówią nie uczłowieczajcie psa, pies musi wiedzieć że jest psem ble, ble, ble
a Ledzia to taka prawie moja córeczka ;)

Posted

agutka napisał(a):
to taki mami synek ;) mój wilk to ma mnie gdzieś ale Leda jest taka sama jak Oskarek :)

z jednej strony to nie wiem czy to do końca jest dobre :roll: wszyscy mówią nie uczłowieczajcie psa, pies musi wiedzieć że jest psem ble, ble, ble

Wiesz nie raz tak słyszałam,Oscar to mój Synek i tak go traktują,dostaje to co najlepsze,jest moim oczkiem w głowie i największą miłością,nie wiem co bullowate"robią" ale ich nie da się inaczej traktować właśnie jak Synka/Córeczkę.Dla jednych jest może to złe ale dla tych co psy kochają jest to dobre,normalnością.A Księciu jest mega szczęśliwy i radosny,więc takie traktowanie ie jest złe.

Posted

agutka napisał(a):

Błyskotka napisał(a):
Jeszcze tylko korony mu brakuje i będzie prawdziwy król :)

oj trzeba będzie o niej pomyśleć:lol: