Błyskotka Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 No pogoda nie sprzyja sesjom na dworze :( Quote
Asiaczek Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Hohoho, nic tylko się cieszyć razem z Wami:) pzdr. Quote
Oscar Patric Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 U Nas dzisiaj tylko 4 stopie,co jakiś czas mży i nie miłosiernie wieje,taki smętna jesień,Synek zaczął dupsko grzać,a jak akcsora dla Księcia przyjdą,zrobię zdjęcia i pokażę Wam. Quote
*Magda* Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 natija napisał(a):fajny ten kaganiec:)pasuje do Ksiecia:) Tylko teraz nie wygląda jak Księciunio, tylko jak Hannibal Lecter :evil_lol: Quote
phase Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Jak zwykle nieszczęśliwy Oscarek, bo robią mu zdjęcia. :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 natija napisał(a):fajny ten kaganiec:)pasuje do Ksiecia:) dzięki:) magdabroy napisał(a):Tylko teraz nie wygląda jak Księciunio, tylko jak Hannibal Lecter :evil_lol: w pewnym sensie racja:diabloti: phase napisał(a):Jak zwykle nieszczęśliwy Oscarek, bo robią mu zdjęcia. :evil_lol: oj tak wredna Pańcia tylko fotki trzaska:eviltong: Smycz zamówiona,zamówiłam także sobie rękawiczki z wełny Alpaki,mam nadzieję że się sprawdzą,w niedzielę na randkę z Marcinem idę:loveu: Quote
Sonka95 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 A smyczkę jaką zamówiłaś ? :) mnie strasznie kusi , żeby kupić przepinaną dla Sonki ;) Quote
PannaAnna Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Hej, dawno mnie tu nie było i nie wiem czy ktokolwiek pamięta...Głaski dla Oskarka i pozdrowienia dla właścicielki ;) A teraz, cóż, przepraszam ale muszę zaspamować. :roll: Zapraszam do nowego wątku Enusi (tak,nadal jest u mnie..) - http://www.dogomania.pl/forum/thread...zeka%C4%87-%28. Jestem przerażona obrotem spraw, kochamy ją ale nie może być tak jak jest...Może ktoś pomoże.... Quote
Oscar Patric Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 [quote name='Błyskotka']Wygląda jak zbój ;) bo z niego to paskudny zbój:evil_lol: [quote name='Sonka95']A smyczkę jaką zamówiłaś ? :) mnie strasznie kusi , żeby kupić przepinaną dla Sonki ;) czerwoną z linki,którą można przedłużyć,ma 2,5 metra z Pitmana [quote name='PannaAnna']Hej, dawno mnie tu nie było i nie wiem czy ktokolwiek pamięta...Głaski dla Oskarka i pozdrowienia dla właścicielki ;) A teraz, cóż, przepraszam ale muszę zaspamować. :roll: Zapraszam do nowego wątku Enusi (tak,nadal jest u mnie..) - http://www.dogomania.pl/forum/thread...zekać-(. Jestem przerażona obrotem spraw, kochamy ją ale nie może być tak jak jest...Może ktoś pomoże.... Witamy ponownie:) Mama z bratem pojechali do Babci,a My z siostrą i Synkiem w domu,Ja nie mam jeszcze urlopu a Miśka ma szkołę,na dworze dzisiaj zaś pada,ale na szczęście nie ma zimno.Mięsko dla Księcia przywiezione,czekamy jeszcze na jajca:eviltong: Słucham Raimmsteina na poprawienie humoru oraz czekoladę zjadam,ta zawsze dobrze działa Quote
Guest wolfheart Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 hej Księciunie,masz rację czekolada jest dobra na wszystko :diabloti: Quote
natija Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 tez lubie go sluchac szczegolnie jak jade autem :)wtdey jestem tylko ja i on ;):evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 marta.k9080 napisał(a):hej Księciunie,masz rację czekolada jest dobra na wszystko :diabloti: oj tak:evil_lol: natija napisał(a):tez lubie go sluchac szczegolnie jak jade autem :)wtdey jestem tylko ja i on ;):evil_lol: Ja Tilla wprost uwielbiam:loveu: Oscar tęskni za mamą i bratem,nie je,piszczy i nic go nie cieszy,brakuje mu autorytetu brata,Michał dla Oscara jest guru Quote
lula2010 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 biedny OSKAREK :evil_lol:,pozdrawiamy Quote
Oscar Patric Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 lula2010 napisał(a):biedny OSKAREK :evil_lol:,pozdrawiamy oj tak,jutro wieczorem wracają,więc Syno ożyje :cool3: Quote
Oscar Patric Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 witamy się cieplutko:) Zaś zmiany do Nas idą,mam nadzieję że dobre,z Marcinem koniec,nie mam ochoty z kretynem się zadawać,szkoda nerwów:diabloti:,wogóle do siebie nie pasujemy,a po co mam czas tracić na to co jest skazane na porażkę.Jesteśmy z Księciuniem po długim spacerku,mamy 5 stopni,na szczęście nie pada,dzisiaj z siostrą robimy sobie mały maratonik filmowy:cool3:,miłego dzionka wszystkim,całus od Syneczka :) :) :) Quote
Sonka95 Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Hejka :) O to już wiem o co chodzi z tą zmianą :cool3: znajdziesz sobie kogoś fajniejszego ;) Quote
monia&nero Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Życzę żeby na Twojej drodze szybko stanął super facet, dla którego będziesz całym światem :loveu: Quote
Błyskotka Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Internetowe randki mało kiedy dobrze się kończą. Nic na siłę ;) Quote
Oscar Patric Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 Tak wiem,przestałam umawiać się szybko,teraz dokładnie wszystko sobie przemyślałam i mało z Kim się umawiam,a jak coś mi nie pasuje od razu daję znać.Na dworze dzisiaj świeci Nam słoneczko,mamy na dzisiaj z mamą zaplanowane zakupy,wczorajszy maraton filmowy udał się na maxa. Quote
lula2010 Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 tego wymarzonego zyczymy ,bo przeciez KSIECIA juz masz ,ksiecia OSKARKA :loveu:,on na pewno nigdy CIE nie zawiedzie :lol:,pozdrawiamy Quote
Recommended Posts