Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochane pisałam z Agą, u nich w jak najlepszym porządku. Korzysta z życia na całego. :) I wszystko jest na dobrej drodze, niedługo postara się odezwać tu, jak tylko wszystko się ustabilizuje.

Posted

Hej Kochane:)

Mam trochę czasu więc postanowiłam się odezwać,u Nas jest rewelacyjnie,Oscar raz w tygodniu jeździ z bratem w góry,biegają nocą sobie,brat się wyprowadził na swoje,nie raz Synka do siebie bierze.Ja jestem z Marcinem od miesiąca,jest ok,Marcin ma wielki plus nie marudzi nie zrzędzi ani nie każe mi pozbyć się Oscarka ze względu na rasę,sam miał kiedyś Onka i CAO a obecnie ma suczkę coś z Dobermana,na razie jeszcze Chłopaki się nie znają.Ale mam nadzieję że niedługo to się zmieni:cool3:,u mnie ze zdrowiem jest trochę lepiej,Pulmunolog po badaniach nic u mnie nie znalazł na szczęście,w pracy jest ok.
A takiego misia ostatnio Synek dostał:

Postaram się wszystko poukładać i nie długo do Was już wrócić,akurat eska dostałam idę jutro na randkę hurrrrrraaaaaaaaaaa:loveu:

Posted

Hejoł,w zimny i deszczowy dzień:)

Oscar śpi na Miśku głównie,albo koło niego,O już zabawek nie niszczy,pod tym względem jest grzeczny z niego Chłop:razz:,znalazłam fajną smycz dla Księciunia,z czerwonej linki,za niedługo mu zamówię,a potem świetną obrożę ze skóry bawolej,a niech ma to co najlepsze. Kiciek dostał kaganiec ze skóry,i jest ok,nawet Syno go lubi,od kiedy Osci jest na głównie domowym jedzeniu ani razu nie zrobił sobie głodówki.Jak na dworze zrobi się cieplej,postaram się zrobić nowe fotki Księciuniowi,obecnie nie mam żadnych.