łamAga Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 my też trzymamy kciuki i łapki za czwartek :cool3: Oscarek slodziasty :loveu: Quote
Oscar Patric Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 [quote name='lula2010']OSKAR Ksieciunio pelna geba :loveu:,kciuki za czwartek :kciuki:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']my też trzymamy kciuki i łapki za czwartek :cool3: Oscarek slodziasty :loveu:[/QUOTE] dziękujemy Kochane:) Jak na pewno wiecie Księciu jest dla mnie całym światem,staram się dać mu porócz serca wszystko co najlepsze,aby jego życie przebiegało po cesarsku:razz: Quote
Błyskotka Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 No to udanego spotkania :) A gdzie się poznaliście ? Quote
Oscar Patric Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 [quote name='Błyskotka']No to udanego spotkania :) A gdzie się poznaliście ?[/QUOTE] w necie,na jednym portalu randkowym [quote name='M&S']Fotki obejrzane;) Witanko:)[/QUOTE] hejoł:) [quote name='phase']I my sie dolaczamy do kciukow. ;)[/QUOTE] dzięki:) [quote name='Sonka95']Hejka :) :)[/QUOTE] doberek:) Nie wiem czemu ale tak jakoś na jutro się cieszę,normalnie dzisiaj po pracy biegałam,a miałąm tyle energii że mogłam tamun ludzi nią obdzielić,dzisiaj nie pada.Siostra załatwiła sobie praktyki w 4-gwiazdkowym hotelu:multi:,co prestiż to prestiż,kiedyś będzie dobrze wyglądać w CV. Quote
kamilka91 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Mam nadzieję, że nastrój dzisiaj równie dobry jak wczoraj ;) czekam na relacje ;) Mizianko dla Księciunia :loveu: Quote
Oscar Patric Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 hejka:) Znam zasady SV,więc grzecznie piszę,że jakiś czas Nas nie będzie,nie wiem ile potrwa,dziękujemy za wszystko,do zobacenia w krótce,pozdrawiam z łobuziakiem Oscakiem:) Quote
lula2010 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='phase']I my poczekamy, byle nie za dlugo :)[/QUOTE] nooooo,byle nie za dlugo :lol: Quote
M&S Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='unikatowydiament']hejka:) Znam zasady SV,więc grzecznie piszę,że jakiś czas Nas nie będzie,nie wiem ile potrwa,dziękujemy za wszystko,do zobacenia w krótce,pozdrawiam z łobuziakiem Oscakiem:)[/QUOTE] No to poczekamy;) Quote
jamnicze Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Pewnie korzystają z polskiej złotej jesieni :) Jest przepięknie i szkoda czasu na kompa ;) Quote
lula2010 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 ......nie bylo mnie troche ,wrocilam.....,a tu nadal CISZA !!!!!! Quote
Recommended Posts