Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witanko:)

Monika,po mimo agresji i nie tolerancji psów/zwierząt Księciu bardzo lubi większość ludzi,a takie przebierki nie robią na nim żadnego wrażenia,a w szczególności że potem dostaje smakołyk.Oscar też nie lubi fizjonoma,chociaż z niego stary chłop,wczoraj byliśmy na koncercie,było super.Nazbierałam 3 kg swoich włoskich orzechów.Mama zrobiła dżem z brzoskwiń i śliwek,mamy małosolne i kiszone domowe ogórasy,trochę dyni i marynowaną paprykę.Jak tylko orzechy wyschną robimy ciasto orzechowe z patelni,trzeba będzie pomyśleć co zrobić z dyni.A jak nie znajdę normalnej fundacji,to kupię psa z hodowli.

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Besti']

To półzacisk też złooooooo?:diabloti:[/QUOTE]

to ja w takim razie jestem potwornym sadystą:diabloti:

Hej Oscarki:p

Posted

A Ja Was wszystkie bije na łeb na szyję,nie ma większego potwora niż Ja:diabloti:
Witamy się,dzisiaj na spacerku z Księciniem tak po kościach poczułam jesień,byłam na 2 koncertach R.Sterwrda i formacji Nieżywych schabuff,super było,zaraziłam sisotrę:evil_lol:też ma katar i gorączkę.Upiekłam dzisiaj ciasto pijak:eviltong:

Posted

[quote name='monia&nero']a niby mówią o tej rasie pies morderca he he

słodziak :)
no bo to sa mordercy ;),moja zalizuje ludzi (szczegolnie mojego starszego wnuka )prawie ,ze na smierc :diabloti:

Posted

omg ,biedny Ksiaze :cool3:.....moja tez chodzila w kagancu jak byla taka potrzeba :diabloti:,wygladala jak Hanibal Lecter :evil_lol:......u nas od wczoraj PADA.....i jest 12 stopni....:mad:

Posted

[quote name='lula2010']no bo to sa mordercy ;),moja zalizuje ludzi (szczegolnie mojego starszego wnuka )prawie ,ze na smierc :diabloti:[/QUOTE]
Oscarek podobnie:)
[quote name='lula2010']omg ,biedny Ksiaze :cool3:.....moja tez chodzila w kagancu jak byla taka potrzeba :diabloti:,wygladala jak Hanibal Lecter :evil_lol:......u nas od wczoraj PADA.....i jest 12 stopni....:mad:[/QUOTE]
Księciu do niego się już przyzwyczaił,wiadmo jak mus to mus

[quote name='magdabroy']12 stopni to upał :evil_lol: U mnie tylko 8 :( Dziś na spacer już dziecku musiałam rajtuzki pod spodnie ubrać :roll: Nie cierpię zimna :placz:[/QUOTE]
Ja tak samo,bleeeeeeee
[quote name='Błyskotka']No pogoda nie rozpieszcza :([/QUOTE]
Niestet,leje od rana,za raz trzeba będzie zimówki zakładać,prządek na zimę na działce zrobić,zacząć się cieplej ubirać.Kupiłam sobie świecznik w kształcie kieliszka a do niego zapachowe świeczki.Dzisiaj w kominkowm napaliłam a Syno już musiał oczywiście skożystać,grzał dupsko.W peracy mamy masakrę,większość ludzi na L-4 i n ma kto pracować.Ja mam 14 dni chorobowego,przez ten czas zrobię zlecenia do drugiej firmy,mam nadzieję że zdążę.