Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witamy się:)

Kupiłam Księciniwi podusię,ale inną niż chciam,Synek ją zaakceptował,śpi ale z dupskiem na niej:evil_lol:,jutro idę już do Pulmunologa,zaziębiłam się,wszystko mnie boli.Siostra zaś zaprojektowała sronkę www dla Księciunia,może pokaże,ale w to wątpę.Dzisiaj nawet cieplutko jest,jesteśmy po spacerku z Syneczkiem.Dzisiaj mamma zrobiła racuchy z jabłkami,ale na cieście naleśnikowym.
Jakoś tak nie wiem czy Oscar jest duży,wydaje mi się ,że On należy do takich drobnych i eleganckich samców.

Posted

Buszki napisał(a):
Podusia słodziusia :).
Powodzenia u lekarza,z tą pogodą,to trzeba uważać,bo rano zimno,potem gorąco.

oj tak,pogoda obecnie to na chorobę

Sonka95 napisał(a):
To Oskarek też uwielbia się kłaść na poduszkach jak moja Sonka :loveu:

tak bardz lubi,więc Pańcia mu dwie kupiła,na razie fotki nie umię Księciuniowi zrobić,bo co jak idę z aparatem,ten od razu z legowiska schodzi

Posted

M&S napisał(a):
Zaglądamy i pozdrawiamy :)

hejka:)

Za miesiąc jeszcze raz do Pulmunologa,będę mieć zrobioną spirometrie,dzisiaj nie miałąm gdyż jestem zaziebiona,wiec sensu nie było,dostałąm tylko na nie lekarstwo,nie chciałam L-4.U Nas zaś zimno i pada,Synek w łóżku leży,rano nie chciał iść na spacerek.

Posted

Ja miałam spirometrię, niestety u mnie ona nie wyszła, wdech OK wydech nie. Musiałam pić dużo magnezu, bo chorowałam na oddech. Teraz odpukać wszystko w porządku.

U nas też pogoda do kitu.... Zdrówka!

Posted

hejka:)
ale dzisiaj się wku....am,jestem złym opiekunem Synusia,dlatego że On chodzi kolczatce,tak zemnie zła i głupia suka:angryy:,nic nie robię nie strama się,tylko daję Synusiowi kolczatkę,ułatwiam sobie pracę i reszta mam wszystko w dupie.A nie liczy się to że Księciuniowi uchuliłabym nieba,że daję mu wszystko co najlepsze,że On jest na pierwszym miejscu,jego potrzeby a potem inne rzeczy,dla niego mam dwie prace,aby tylko mieć wiecej opieniędzy,które właśnie w większej mieżę dam mu.Nie,to wszystko jest niczym,przez kolczatkę,napiszę tak sorki za wyrażenie że nie jeden by się zesrał,majac psa z takim charakterem i temperamentem co mój Oscar.:diabloti:I albo Synek wylądował by w schronisku albo co jest większe prawdopodobieństwo został by uspany.

Posted

Aga kto tak stwierdził? Ludzie zawsze coś wymyślą, sami mają tak nudne życie że siedzą i wymyślają na innych. Wiesz przecież że Synek ma tak że już chyba lepiej by nie mógł, dajesz mu wszystko więc czym Ty się kobieto przejmujesz:buzi:

Posted

Besti napisał(a):
Aga kto tak stwierdził? Ludzie zawsze coś wymyślą, sami mają tak nudne życie że siedzą i wymyślają na innych. Wiesz przecież że Synek ma tak że już chyba lepiej by nie mógł, dajesz mu wszystko więc czym Ty się kobieto przejmujesz:buzi:

debile na FB,dzięki kochana
wiesz że zostałam skreślona na opiekuna psa z fundacji właśnie dla tego że Ocarek ma kolczatkę,nawet jak był by prowadzany na pół zacisku,nie obchodziło ich że raz pies miał by jak pączek w maśle a dwa wcale nie oznacza że nowy piesek musiałby chodzić w kolczatce,wiadomo że nie wszystkie takie szatany są jak mój Synek

Guest wolfheart
Posted

unikatowydiament napisał(a):
wiesz że zostałam skreślona na opiekuna psa z fundacji właśnie dla tego że Ocarek ma kolczatkę,nawet jak był by prowadzany na pół zacisku,nie obchodziło ich że raz pies miał by jak pączek w maśle a dwa wcale nie oznacza że nowy piesek musiałby chodzić w kolczatce,wiadomo że nie wszystkie takie szatany są jak mój Synek

ratunku.... następnym razem powiedz ,ze masz złote klamki w drzwiach,a psu dasz złotą obrożę i będzie jadł ze złotej miski,wtedy będziesz najlepsza pańcia na świecie :diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
ratunku.... następnym razem powiedz ,ze masz złote klamki w drzwiach,a psu dasz złotą obrożę i będzie jadł ze złotej miski,wtedy będziesz najlepsza pańcia na świecie :diabloti:

to nie o to im chodziło,oni "znają mnie"tylko w forum i widzą że Synek ma kolczatkę,nawet nie chcą umówić się na spotkanie i porozmawiać jak cywilizowani ludzie,więc doszłam do wniosku,że Nasz drugi piesek będzie z renomowanej hodowli

Posted

unikatowydiament napisał(a):

Z jakiej fundacji?