Leokadia Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 W każdym razie przy kagańcach jest napisane, mniej więcej dla jakich ras, a z tego co sie orientuje to na rasę amstaff raczej na pewno jest, w taki powinnaś celować. Quote
Oscar Patric Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 leónowa napisał(a):W każdym razie przy kagańcach jest napisane, mniej więcej dla jakich ras, a z tego co sie orientuje to na rasę amstaff raczej na pewno jest, w taki powinnaś celować. wczoraj szukałam,Księciu ma jakiś nie foremny pysk,żaden kaganiec by na niego nie pasował,będę musiała zadzwonić i zapytać się czy robią kagańce na indywidualne zamówienie Quote
Leokadia Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Zawsze możesz kupić za duży, lepsze to niż za mały, a plastikowe fizjologi są lekkie, więc to bez różnicy. Quote
Oscar Patric Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 leónowa napisał(a):Zawsze możesz kupić za duży, lepsze to niż za mały, a plastikowe fizjologi są lekkie, więc to bez różnicy. niby tak,ale nie do końca,za duży kaganiec będzie drażnił oczy,a mały wiadomo,kiepski pomysł,poszukamy Quote
Oscar Patric Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 Zapomniałam się pochwalić,dzisiaj Księcio zapraszał kotkę sąsiadów do zabawy:multi:,ale kicia olała:lol:,widzę że co raz większe są Nasze orzechy,już się ich nie mogę doczekać,mamcia upiecze ciasto orzechowe z patelni,pychaaaaaaaaa. Dzisiaj zrobiłam sobie mały dzień domowego SPA,trochę odpoczęłam miałam 3 dni wolnego od pracy. Quote
Ty$ka Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Widziałam, że jakiś gość robił na zamówienie fizjologi, ale już chyba nie robi ;) Wow, to fajnie. Nie bałaś się, że coś zrobi kotkowi Oscarek? Mniam, ciastko :) Quote
Oscar Patric Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 Ty$ka napisał(a):Widziałam, że jakiś gość robił na zamówienie fizjologi, ale już chyba nie robi ;) Wow, to fajnie. Nie bałaś się, że coś zrobi kotkowi Oscarek? Mniam, ciastko :) Nie,Synek wiem że ją lubi,ta kotka go toleruje,nie raz da mu się obwąchać,ale wiadomo wszystko pod ścisłą kontrolą Quote
Oscar Patric Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 Siostra zaś się nudziła,zrobiła domową sesyjkę Syneczkowi:eviltong: Quote
Ty$ka Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/20130831_171731_zpsb2d6ab93.jpg jejku :loveu: Z łapami wszystko ok? Bo tak dziwnie siedzi... Quote
Oscar Patric Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 [quote name='Ty$ka']http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/20130831_171731_zpsb2d6ab93.jpg jejku :loveu: Z łapami wszystko ok? Bo tak dziwnie siedzi... tak wszystko ok,Syno ma tak od małego,że dziwnie i siedzi i śpi [quote name='Sonka95']Witamy się :) [quote name='Izabela124.']I ja się witam :) Hej:) Na dworze wieje ale słoneczko świeci,orzechy jeszcze muszą dojrzeć,trzeba z Księciem na spacerek iść,na obiadek dochodzi,dzisiaj mamy polędwiczki smażone z sosie miodowym z warzywami i ryżem,na deserek szarlotka z lodami,bitą śmietaną,polana czekoladą. Quote
monia&nero Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 unikatowydiament napisał(a):Na dworze wieje ale słoneczko świeci,orzechy jeszcze muszą dojrzeć,trzeba z Księciem na spacerek iść,na obiadek dochodzi,dzisiaj mamy polędwiczki smażone z sosie miodowym z warzywami i ryżem,na deserek szarlotka z lodami,bitą śmietaną,polana czekoladą. mogę wpaść na obiad :evil_lol: mniam mniam Quote
phase Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 unikatowydiament napisał(a):tak Magduś mogę,ale adwokatka powiedziała mi że przegram,dlatego że mam agresywną rasę,on jest synem policjantów oraz że teraz tą walkę przegrałam Jeżeli sama adwokatka mówi, że to groźna rasa to ja już bym ją nie wiem co.......... Przykro mi że miałaś taką sytuację, ale nie możesz się załamywać! Quote
natija Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 ile fot:) nie martw sie na glupote nie ma rady,a idioci sa i beda,walcz i nie poddawaj sie,jestesmy z Toba:) Quote
Sonka95 Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Ale dzisiaj mieliście dobre rzeczy :) Quote
M&S Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Poniedziałkowe witanko :) Przystojny chłopak. Quote
Oscar Patric Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 hej Kochane:) Na dworze jest zimno,ale nie pada,widziałam ostatnio taką śliczną podusię,muszę ją kupić Syneczkowi,aż chora na nią jestem:eviltong:,Braciszek przywiózł domowe jajca,warzywa i mięcho z królika i kaczki dla Księcia,a na obiad robi rosół z domowych kurcząt,na domowym makaronie pycha,Syno nie może się doczekać,lata i gapi się co chwila na piec z garnkiem:evil_lol:,taki boroczek głodny.Po południu idziemy na długi spacerek,nie dawno przeczytałam w necie,że adwokaci z Rybca są do dupy,trzeba będzie gdzie indziej poszukać,nie mam zamiaru apelacji przegrać:angryy: Quote
Ty$ka Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Super, że walczysz - rozeznaj się wśród znajomych, kogo polecają. A jak to podusia? :D Quote
Recommended Posts