Guest wolfheart Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 trzymaj się,jesteśmy z Tobą:glaszcze::glaszcze::glaszcze: Quote
monia&nero Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 unikatowydiament napisał(a):Mamy teraz jeden z najgorszych chwil w życiu,toczę ogromny bój,boję się że tę walkę przegramy,bezradność mnie zabija,nie wiem już co mam robić.Mam okropne bóle brzucha,dzienne migreny,schudłam już 2 kilo,wszystko to jest niczym,gdybym tylko wygrała,jest tylko jeden procent szans. Jezu! Trzymamy kciuki za Twoje zdrowie! Trzymaj się i walcz! Quote
Oscar Patric Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 My nadal walczymy,jest trochę lepiej,mam nadzieję że w końcu wszystko będzie dobrze.To nie chodzi o mnie,tylko o Oscareczka:-(,trzymajcie kciuki,za jakiś czas zaś się odezwę,jak będę coś więcej wiedzieć. Quote
lula2010 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 nie wazne o kogo chodzi -kciuki potrzebne nadal ,wiec trzymamy :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Guest wolfheart Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Zaciskamy kciuki z całej siły:calus::calus::calus: Quote
phase Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Mocno, mocno trzymam kciuki! Jestem z Wami, mam nadzieję, że następna Twoja wypowiedź będzie lepsza. :calus: Quote
Oscar Patric Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 lula2010 napisał(a):nie wazne o kogo chodzi -kciuki potrzebne nadal ,wiec trzymamy :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Ty$ka napisał(a):Mocno zaciskamy.... marta.k9080 napisał(a):Zaciskamy kciuki z całej siły:calus::calus::calus: phase napisał(a):Mocno, mocno trzymam kciuki! Jestem z Wami, mam nadzieję, że następna Twoja wypowiedź będzie lepsza. :calus: Sonka95 napisał(a):Trzymajcie się ... trzymamy mocno kciuki Dziękujemy Kochane:calus::calus: Jest ciężko,brak siły,na dworze zimno,zaś pracuję na nockach,wolę jak jest mniejszy zespół w pracy,na razie bóle brzucha i głowy mi przeszły,czuję się jak balon bez powietrza,serce mi pęka. Quote
phase Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Ciagle wierze, ze bedzie dobrze, trzymamy sie tego! :calus: Quote
Błyskotka Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 A co się dzieje z Oskarem ? Może można jakoś pomóc np. polecając jakiegoś dobrego weterynarza ? Quote
Ty$ka Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Będzie dobrze, nie zamartwiaj się aż tak. :calus: Quote
Oscar Patric Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 Jakoś tak nie mogę miejsca znaleść,kręce się w kółko,najgorsze że nikt nie chce mi pomóc,a zapomnieli ile to razy Ja im pomagała,bez mrugnięcia okiem:angryy:,a jak My teraz potrzebujemy pomocy to odwrócili się dupskiem do Nas. Quote
Ty$ka Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Nie martw się, my jesteśmy z Wami. :* Powiedz... co się dzieje z Oscarkiem? :( Quote
natija Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 wchodze i patrzea tu smutne wiesci,trzymam mocno kciuki za Oscarka,bedzie dobrze,musi:) Quote
Oscar Patric Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 Oj Kochane jest do dupy,ale mogło być o wiele gorzej:-(,nie chodzi na całe szczęście o zdrowie Syneczka,miałam 3 sprawy w sądzie z wykroczenia,o rzekome ugryzienie chłopaka przez Oscara,adwokatka i nie pomogła,przegrałam.Oscar musi chodzić w kagańcu,jak się do tego nie zastosuję,sędzina powiedziała że uśpi mi psa:angryy:. Te chłopak jest synem policjantów,on jest tak samo traktowany jak policjanci,lepiej niż zwykły obywatel,My nic nie mamy do powiedzenia:angryy:.Dostałam prawie 900 zł grzywny,ale to jeszcze nie koniec,ten chłopak może wnieść do sądu cywilnego o odszkodowanie,raczej dostanie,bo Ja przegrałam.I jeszcze jedno dla sądu nie liczy się to że pies nie ma rodowodu,Oscar dla ich Amstaff,a to zła i agresywna rasa.Sędzina nie zgodziła się na świadka,który miał zeznać jaki Synek jest do ludzi. Quote
Aleksa. Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Oscar rzeczywiscie go ugryzl? kurde jakaś masakra Quote
Recommended Posts