Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kiedyś już pisałam że Oscar nie lubi fotek,a jak nie mam nic w zamian to foch murowany:diabloti:,te są nawet dobre,Synek ani razu mi głowy nie odwrócił,a to jak dla niego wielki sukses:evil_lol:.Jestem mega dumna z mojego gupka,wczoraj podleciała do Nas(:angryy:) mała suka,a Księciu nic:multi::multi::multi:
Ale wiadomo muszę zaś walnąć właścicielą gadkę,może mnie posłuchają:diabloti:,a wiadomo jak to z ludźmi,niby wiedzą ale...:mad:

Posted

Mam inną pracę,obecnie robię na nocki,z Księciuniem kolejny sukces,dzisiaj pomachał do małej suczki ogonem,był tylko zjeżony,ale pewnie dlatego że w pobliżu był inny samice:multi:,dormalnie pękam z dumy:razz: .Jesteśmy po długim spacerku,Synek zmęczony śpiunia,a jak wstanie dostanie rosołek z domowym makaronem i mięchem.

Posted (edited)

[quote name='Ty$ka']Gratulujemy, Oscarek ostatnio bardzo zaskakuje :)[/QUOTE]
Kochana,nawet nie wiesz jak bardzo,chyba wszystko razem skutkuje,Nasza wspólna nauka,lenistwo Księciunia oraz Skipi,myślę że dzięki niemu dużo u Synka się zmieniło,dobrze na niego wpływa ich znajomość.Wiem też,że bullowate im starsze tym bardziej stają się tolerancyjne,a Synek ma 6 i pół roku.Kupiłam sobie niebieską torebkę:evil_lol:,zawsze mam tylko czarne,a tym razem zrobiłam sobie wyjątek,znalazłąm przepis w necie na ciast czekoladowe na szklance,już wypróbowałam,jest ono super gdyż przepis sobie można modyfikować pod swój gust,Księciuniowi też smakowało.

Edited by unikatowydiament
Posted

[quote name='Ty$ka']Dokłądnie - na ciasto czekoladowe w szklance :)[/QUOTE]
4 łyżki mąki
4 łyżki cukru
2 łyżki kakao
1/3 proszku
jajko
3 łyżeczki mleka
3 łyżki mleka
Wszystko mikserem mymiszać,wlać do szklanki i na kilka minut wstawić do mikrofalówki,a wiadomo przepis można sobie modyfikować pod swój gust.
Nocki są męczące,muszę się przyzwyczaić,dzisiaj kierowniczka mniem pochwaliła,że super normę wyrabiam,jest zemnie bardzo zadowolona,mamy swietną pogodę,Oscar z bratem zaś nad wodą.

Posted

[quote name='unikatowydiament']
Nocki są męczące,muszę się przyzwyczaić,dzisiaj kierowniczka mniem pochwaliła,że super normę wyrabiam,jest zemnie bardzo zadowolona[/QUOTE]

No to super, brawo! :)