Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mama z siostrą planują wyjechać na wieś i się zastanawia czy Synalka nie wziąść ze sobą?Mówiła że jest już grzeczniejszy,a tam gdzie jadą jest wielki ogród,basen,las i łąk,więc można sobie dużo po spacerować,a to byłby raj dla paskudy:evil_lol:,zobaczymy.Uczę Księciunia nie obsługiwania się samemu,coś niby tam kuma,ale jak w jego przypadku jest bardzo dłuuuuuuuuuuuga droga przed Nami:diabloti:

Posted

Witam się! Oskar ma śliczny pyszczek, taki łaciaty :) Sama raczej nie myślę o ASTach, ale bardzo mi się one wizualnie podobają ;u;

Posted

Ludi witamy:)

Dziękujemy,raczej jest na tak,jesteśmy po 3 godzinnym spacerku,Księciu i My zmęczone,fajna pogoda,słneczko świeci,jutro na rano do pracy.Trzeba nad kolacją pomyśleć,a dzisiaj podczas spacerku Yorek chciał Synka zjeść:diabloti:,a Oscar olał go całkowicie:multi:

Posted

unikatowydiament napisał(a):

Dziękujemy,raczej jest na tak,jesteśmy po 3 godzinnym spacerku,Księciu i My zmęczone,fajna pogoda,słneczko świeci,jutro na rano do pracy.Trzeba nad kolacją pomyśleć,a dzisiaj podczas spacerku Yorek chciał Synka zjeść:diabloti:,a Oscar olał go całkowicie:multi:

Te yorki to takie odważne psiaki :diabloti: brawo Oskarek :)

Posted

Ja raz oglądałam Rozmowy w toku i był temat, że pies najważniejszy, nawet niż luby/a no i był taki coś na typ Pudziana z yoreczkiem, śmiesznie to wyglądało. :evil_lol: