Sonka95 Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 A do nas deszcze jeszcze nie przyszły i jest strasznie duszno ;) Quote
natija Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 a ja dopiero wczoraj zobaczylam pierwszy raz w tym roku komara:eviltong: Quote
jamnicze Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Witamy się wieczorową porą :) I znowu w TV nie ma co oglądać :shake: Quote
Oscar Patric Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Miałąm fotki ze spacerku,ale przez przypadek je usunełam z fonu,mam z domu,ale widzę że Ace II się zepsół,sorki za jakość [IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/20130707_122129_zps0db5cc74.jpg" class="ipsImage" alt=""> Quote
Oscar Patric Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Mama z siostrą planują wyjechać na wieś i się zastanawia czy Synalka nie wziąść ze sobą?Mówiła że jest już grzeczniejszy,a tam gdzie jadą jest wielki ogród,basen,las i łąk,więc można sobie dużo po spacerować,a to byłby raj dla paskudy:evil_lol:,zobaczymy.Uczę Księciunia nie obsługiwania się samemu,coś niby tam kuma,ale jak w jego przypadku jest bardzo dłuuuuuuuuuuuga droga przed Nami:diabloti: Quote
Ludi Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Witam się! Oskar ma śliczny pyszczek, taki łaciaty :) Sama raczej nie myślę o ASTach, ale bardzo mi się one wizualnie podobają ;u; Quote
natija Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 bo sa piekne:)pierwsza fotka rewelacja:) a niech jedzie zaszaleje:multi: Quote
Oscar Patric Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Ludi witamy:) Dziękujemy,raczej jest na tak,jesteśmy po 3 godzinnym spacerku,Księciu i My zmęczone,fajna pogoda,słneczko świeci,jutro na rano do pracy.Trzeba nad kolacją pomyśleć,a dzisiaj podczas spacerku Yorek chciał Synka zjeść:diabloti:,a Oscar olał go całkowicie:multi: Quote
Oscar Patric Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Cześć cześć :):):) Hej :) :) Quote
Sonka95 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 unikatowydiament napisał(a): Dziękujemy,raczej jest na tak,jesteśmy po 3 godzinnym spacerku,Księciu i My zmęczone,fajna pogoda,słneczko świeci,jutro na rano do pracy.Trzeba nad kolacją pomyśleć,a dzisiaj podczas spacerku Yorek chciał Synka zjeść:diabloti:,a Oscar olał go całkowicie:multi: Te yorki to takie odważne psiaki :diabloti: brawo Oskarek :) Quote
phase Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Ja raz oglądałam Rozmowy w toku i był temat, że pies najważniejszy, nawet niż luby/a no i był taki coś na typ Pudziana z yoreczkiem, śmiesznie to wyglądało. :evil_lol: Quote
natija Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 koks z yorkiem:evil_lol:chcial chyba pokazac jaki jest wielki;) Quote
Recommended Posts