Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Siostra dzisiaj filmik nagrała,jak sobie Synek spaceruje,mamy cieplutko 31:eviltong: ,w końcu,mam nadzieję że lato w końcu na dobre się rozpoczeło.Byłam dzisiaj w Chorzowie po załatwiać sprawunki,widziałam dwie śliczne Dziewczynki jedną pręgowaną Astkę i Rottkę:loveu:,z Astką się przywitałam,a z Rottką z daleka,właściciel mówił że nie wolno jej głaskać.

Posted

natija napisał(a):
biedny,glodny Oscarek musi trawe wcinac:diabloti:

oj tak,Pańcia wredna i głodzi go:evil_lol:,więc borok sam musi dbać o siebie:lol:
zaś dzisiaj jest piękna pogoda,Synek z bratem nad wodą,Ja jutro do pracy:multi:,mam na popołudnie,ale się ciesze

Posted

unikatowydiament napisał(a):
bo Oscar to nie pies tylko krowa:evil_lol:

Moja też zjada trawe :evil_lol: ... wczoraj to tak się zajadała , że nawet ją wolała od herbatnika :diabloti:

Posted

Sonka95 napisał(a):
Moja też zjada trawe :evil_lol: ... wczoraj to tak się zajadała , że nawet ją wolała od herbatnika :diabloti:

u Nas podobnie,nie raz jak mu nie zabronię,jadł by trawę bez końca,ale wiadomo że jestem paskudna i za dużo mu nie pozwalam,nie raz jak jej się za dużo naje,wymiotuje nią,a potem trzebna mu robić masaż brzuszka,bo źle się czuje,więc tylko trochę skubnie i koniec

Posted

Muszę Synusiowi zrobić kolację,pewnie będzie głodny jak wilk,jak wróci z nad wody z bratem,woda zawsze wszystko wyciąga,upiekę mu mięcho i zrobię do tego gotowane warzywa na parze i do tego sos podam,a niech paskud ma:eviltong:.Cieszę że w tym roku Oscar jest już po urlopiku,teraz nad wodę z bratem jeździ,brat tez w góry go zabieże,Ja w tym roku nie dam radę,nigdzie wyskoczyć,klapa:placz:. Jak Ewelina nie zapomni,ma fotki mi e-mailem z wczasów przysłać,już dwa razy prosiłam.

Posted

u Nas podobnie,nie raz jak mu nie zabronię,jadł by trawę bez końca,ale wiadomo że jestem paskudna i za dużo mu nie pozwalam,nie raz jak jej się za dużo naje,wymiotuje nią,a potem trzebna mu robić masaż brzuszka,bo źle się czuje,więc tylko trochę skubnie i koniec

Moja to jakoś nie wymiotuje dopuki nie wsiądzie do samochodu tam to jest pewne , że to zwróci :diabloti:

Oskarek to ma bardzo fajnie najpierw nad wode potem w góry :cool3: nie jedna osoba by tak chciała spędzić wakacje :)

Posted

skąd ja to znam :) moje też na dworze jak krówki na wypasie :) trawka jest pyszna przecież :)

Muszę Synusiowi zrobić kolację,pewnie będzie głodny jak wilk,jak wróci z nad wody z bratem,woda zawsze wszystko wyciąga,upiekę mu mięcho i zrobię do tego gotowane warzywa na parze i do tego sos podam,a niech paskud ma:eviltong:.Cieszę że w tym roku Oscar jest już po urlopiku,teraz nad wodę z bratem jeździ,brat tez w góry go zabieże,Ja w tym roku nie dam radę,nigdzie wyskoczyć,klapa:placz:. Jak Ewelina nie zapomni,ma fotki mi e-mailem z wczasów przysłać,już dwa razy prosiłam.

oj oj ale pyszne jedzonko mniam :) Księciunio ma super Pańcię! Ja w tym roku tez miałam urlop bez wyjazdu :(

Posted

hej:)

Staram się jak mogę,aby zapewnić Synkowi jak najwspanialsze życie,tak do dużo nie kosztuje,razem robimy to co możemy,zabieram go wszędzie gdzie to możliwe,gotuję.Robię mu masaż uszów,to go uspokaja,dużo razem spacerujemy,albo razem siedzimy w Naszym parku na ławce.Brat bardziej też Księciuniem się opiekuje,dzisiaj też chłopaki byli nad wodą,a jutro mają jechać w Tatry,pospacerować.

Posted

witanko:)

Brat z samego rana z Synkiem pojechali w Tatry,w nocy mają wrócić,brat potrzebował dychnąć(pisze prace mgr),a przy okazji zabrał Księciunia,nadal fotek ze wczasów nie mam:angryy:,chyba już więcej prosić nie będę,bez łaski,chociaż strasznie chciałam:placz:,ale mam swój honor.Dzisiaj nie ma upału,nawet sobie popadało,lepiej się oddycha,ale zaś masakrycznie tną komary:angryy: