Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

No to gratulacje jeszcze raz :) Super,że wreszcie idzie po Twojej myśli :p

Posted

unikatowydiament napisał(a):
Dzięki za gratulacje,będę głównie pracować w domu,tylko 2/3 razy będę musiała wpaść do biura, po umawiać klientów oraz porobić drobne prace biurowe,dochaczyłam sobie też sprzedaż kosmetyków.Mam sporo znajomych,łaski nie zrobią jak będą kupować u mnie:evil_lol::eviltong: .Synek od wczoraj dupsko relaksuje na wczasach,planuję sobie też naukę języka,powinno mi wyjść,chcę wziąść kurs korespondencyjny,będę mogła uczyć się w domu.Jestem mega zadowolona,że w końcu wszystko po myślnie się układa.
Na dworze dzisiaj zimno,brrr,mamcia zaczęła sobie z życia kożystać,już nie przejmuje się,pogodziła się że jest po rozwodzie

kolejny powod,zeby TZ kopnac w du..pe,bez nich idzie sobie doskonale dac rade,patrzac na Twoj przyklad:multi:
to po co mi moj TZ:roll:

Posted

natija napisał(a):
kolejny powod,zeby TZ kopnac w du..pe,bez nich idzie sobie doskonale dac rade,patrzac na Twoj przyklad:multi:
to po co mi moj TZ:roll:

Bo ktoś musi śmieci wynosić :evil_lol:

Posted

Witamy się w zimne popołudnie:)

Tłumaczę z języka rosyjskiego,a mama od jakiegoś czasu zaczeła kwitnąć na nowo,częściej się uśmiecha i nawet żartuje,jest super(odpukać).A z szukaniem faceta,trochę sobie odpuściłam,jak tylko wszystko pójdzie w ruch,czasu nie będę miałabędzie ciężko podrapać się po dupsku:evil_lol: ,ale nie nażekam,sama tak chciałam.

Posted

U Nas też zimno i pada,niby w przyszłym tygodniu upały mają wrócić,dziękuję:),
wiem nic na siłę,wszystko po malutku.Najważniejsze że mam sporo siły i zapału do realizowania swoich planów,ale zastanawiam się czy nie będę ich trochę zmieniać,zobaczymy czas pokaże.

Posted

Myślałąm że dzisiaj na zawał zejdę,brat zrobi ł mi głupi kawał:angryy: ,ma szczęście że jest na Słowacji,miałam go ochotę zabić dosłownie,dzisiaj miałam pełno spraw do załatwienia,ale wiadomo jak to Nasz kochany kraj,nic mi nie wyszło:diabloti:,w pewnym momencie brat dzwoni i mówi"Oscar nie żyje,auto go przejechało".Telefon odłączyłam,szok a potem wiem,że siedziałam na ławce,tak płakałam,nie miałąm siły przestać,nie wiem ile czasu upłyneło,bałąm się wrócić do domu,szłam na piechotę.Jak w końcu już dotarłam,mama spytała co się stał,wiem że wybąknełam Oscar... i ryk,a mama się zaczeła śmiać,jak to zobaczyłam wściekłam się,nakrzyczałam na nią,nie pozwoliłam jej dojść do słowa.Dopiero za jakiś czas siostra przyszłą do mnie,powiedziała,że brat zrobił mi głupi kawał:angryy:.Mama mówiła żeby mi tego nie zrobił,wie że Ja nie kapnę się że do kłamstwo.
Cały dzień do dupy...
i miej tu brata:mad:

Guest wolfheart
Posted

:crazyeye: obdarłabym go ze skóry i urwała mu głowę za coś takiego