Oscar Patric Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 [quote name='phase']Nie ma to jak lato. :loveu:[/QUOTE] oj tak,Ja je uwielbiam:) Quote
Oscar Patric Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 [quote name='natija']witamy sie ,piekny ten Twoj Oskar :)[/QUOTE] oj,miło mi,witamy cieplutko w Naszych progach:) Doberek Wszystkim:) Słoneczko od rana grzeje nie miłosiernie,za raz Synka do ogródka,aby dupsko sobie w baseniku po moczył,jutro zaś w rozmowa kwalifikacyjna,trzymajcie kciuki. Quote
natija Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 fajnie macie,u nas pogoda sie spierniczyla:( kciuki trzymamy:) Quote
Guest wolfheart Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Hej Aga i Oscarek :) Dzisiaj widziałyśmy ślicznego Asta miał ok.4mieś:p Quote
monia&nero Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 :thumbs::thumbs::thumbs: trzymamy kciuki za rozmowę kwalifikacyjną! Quote
kamilka91 Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 I ja kciukam, mam nadzieję, że nie za późno zaczęłam :lol: Daj znać jak poszło ;) Quote
Sonka95 Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 I jak rozmowa poszła ? Mam nadzieje , że bardzo dobrze :) Quote
monia&nero Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 phase napisał(a):I jak rozmowa? no właśnie jak rozmowa? Quote
Oscar Patric Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 Hej:) Mam pracę,będę przepisywać i tłumaczyć teksty,mogę pracować w domu,a gotowe szefowi na e-maila przysyłać,mam także pracę jako sprzedawca damskiej bielizny,na pół etatu:multi:,na druga praca od 01.07.Dzisiaj mamy na dworze trochę chłodniej,wczoraj Synek był na spacerku z bratem i jego dziewczyną.Ewelina prowadziła na smyczy Oscarka,wzięła go kawałek od brata,a Synek nawet uwagi nie zwrócił,jemu starczy tylko na spacerek iść:evil_lol: ,a jeszcze na dodatek dostał od niej loda,więc kolejny przyjaciel Syneczka Quote
Daga&Maks Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 gratulacje :) a pracy w domu tylko pozazdrościć :) Quote
Sonka95 Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Gratulacje :cool3: tylko pozazdrościć takiej pracki w domu :) Quote
Buszki Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Super,w dzisiejszych czasach dwie prace ustrzelić...,to jest coś :). Quote
Oscar Patric Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Dzięki za gratulacje,będę głównie pracować w domu,tylko 2/3 razy będę musiała wpaść do biura, po umawiać klientów oraz porobić drobne prace biurowe,dochaczyłam sobie też sprzedaż kosmetyków.Mam sporo znajomych,łaski nie zrobią jak będą kupować u mnie:evil_lol::eviltong: .Synek od wczoraj dupsko relaksuje na wczasach,planuję sobie też naukę języka,powinno mi wyjść,chcę wziąść kurs korespondencyjny,będę mogła uczyć się w domu.Jestem mega zadowolona,że w końcu wszystko po myślnie się układa. Na dworze dzisiaj zimno,brrr,mamcia zaczęła sobie z życia kożystać,już nie przejmuje się,pogodziła się że jest po rozwodzie Quote
Recommended Posts