Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='natija']witamy sie ,piekny ten Twoj Oskar :)[/QUOTE]

oj,miło mi,witamy cieplutko w Naszych progach:)

Doberek Wszystkim:)

Słoneczko od rana grzeje nie miłosiernie,za raz Synka do ogródka,aby dupsko sobie w baseniku po moczył,jutro zaś w rozmowa kwalifikacyjna,trzymajcie kciuki.

Guest wolfheart
Posted

Hej Aga i Oscarek :)

Dzisiaj widziałyśmy ślicznego Asta miał ok.4mieś:p

Posted

Hej:)

Mam pracę,będę przepisywać i tłumaczyć teksty,mogę pracować w domu,a gotowe szefowi na e-maila przysyłać,mam także pracę jako sprzedawca damskiej bielizny,na pół etatu:multi:,na druga praca od 01.07.Dzisiaj mamy na dworze trochę chłodniej,wczoraj Synek był na spacerku z bratem i jego dziewczyną.Ewelina prowadziła na smyczy Oscarka,wzięła go kawałek od brata,a Synek nawet uwagi nie zwrócił,jemu starczy tylko na spacerek iść:evil_lol: ,a jeszcze na dodatek dostał od niej loda,więc kolejny przyjaciel Syneczka

Posted

Dzięki za gratulacje,będę głównie pracować w domu,tylko 2/3 razy będę musiała wpaść do biura, po umawiać klientów oraz porobić drobne prace biurowe,dochaczyłam sobie też sprzedaż kosmetyków.Mam sporo znajomych,łaski nie zrobią jak będą kupować u mnie:evil_lol::eviltong: .Synek od wczoraj dupsko relaksuje na wczasach,planuję sobie też naukę języka,powinno mi wyjść,chcę wziąść kurs korespondencyjny,będę mogła uczyć się w domu.Jestem mega zadowolona,że w końcu wszystko po myślnie się układa.
Na dworze dzisiaj zimno,brrr,mamcia zaczęła sobie z życia kożystać,już nie przejmuje się,pogodziła się że jest po rozwodzie