Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

upały przyszły,mają być ponoć jakiś czas,ale dzięki słoneczku truskawki są miamniuśne:eviltong:
dzisiaj siostra upiekła biszkopt z galaretką i truskawkami,a rano zrobiłam truskawki z bitą śmietaną i pudrem oraz muss,a na jutro mam ochote pierogi z truskawkami,Synek ich nie lubi:placz:.Baltuś
[*] zawsze mi pomagał w ich zjadaniu
Woda w baseniku już się grzeje od rana,teraz tylko czekamy na późne popołudnie,aby Księciu dupsko mógł pomoczyć,teraz za gorąco

Posted

[quote name='Sonka95']Ale u was smakowite rzeczy :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Ja uwielbiam jedzenie,z resztą moja cała rodzinka jest na tak,ale oczywiście Księciuniu żadko kiedy jest na tak,najczęściej blee,i do michy nie idziemy,wyjątkiem jest ranna śniadanko,gdzie Pańcia da albo jorurcik,sereczek albo kremówkę do wypicia,w tedy wysztko jest zjedzone i nawet Synek upomina się o więcej

Guest wolfheart
Posted

Hej :)

mniaaaam truskawki,mogę je zjadać kilogramami:p a za te z bitą śmietaną bym zabiła:diabloti:

Posted

Haj Aga :)

[quote name='marta.k9080']
mniaaaam truskawki,mogę je zjadać kilogramami:p a za te z bitą śmietaną bym zabiła:diabloti:[/QUOTE]

Bogdan właśnie pojechał z Torą na pole po truskawki :loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Bogdan właśnie pojechał z Torą na pole po truskawki :loveu:[/QUOTE]

podzielcie się:cool3:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']To choć ;) Ja mam pod domem plantacje truskawek :eviltong::loveu:[/QUOTE]

no lecę,pędzę,zaraz będę:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Obyś zdążyła zanim skończy się sezon na truskawki :evil_lol:[/QUOTE]

mam w domu ciasto z truskawkami:p

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']To nie to samo co całe pole truskawek :eviltong:[/QUOTE]

lepszy rydz niż nic:eviltong: dzisiaj obżarłam się arbuzem,jutro będą truskawki

Posted

Ja to uwielbiam truskawki,rano zrobiłam na śniadanie naleśniki z truskawkami i bitą śmietaną z białą czekoladą,a pierogi na jutro przełożyłam,po śniadaniu jechaliśmy na wodę się po opalać i po grillować,a mieliśmy super miejsce,gdzie było tylko młode małżeństwo,którym Synek nie przeszkadzał,pochwalili się że w domu maja suczkę tej rasy co Synek.Super Magda że masz plantację truskawek,My jak byliśmy dziećmi,mieliśmy cały ogródek truskawek.Na razie tylko na rozmowy w sprawie pracy,a dalej dupa,nadal trzeba szukać.Siostra już odlicza dni do wakacji.