Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Oscar się wypasał na trawie biedak,jeść mu nie dajesz:diabloti:

Posted

[quote name='jamnicze']Fajna mordeczka :)
http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdj1190cie-0153_zps06d23bb3.jpg
dzięki:)

[quote name='Błyskotka']Miłego poniedziałku :)

dziękujemy,miłego wieczorku:):)

[quote name='phase']I my życzymy miłego dzionka. :)
wzajemnie Dziewczyny:)

[quote name='Sonka95']Jak się Oskarek oblizuje po zjedzeniu trawy na 2 filmiku :loveu::loveu::loveu:

[quote name='marta.k9080']Oscar się wypasał na trawie biedak,jeść mu nie dajesz:diabloti:

A no On tak ma:lol:
a co psa się karmi:evil_lol:
myślałąm że trawa starczy:diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='unikatowydiament']
a co psa się karmi:evil_lol:
myślałąm że trawa starczy:diabloti::eviltong:[/QUOTE]

Moja też zjada mimo , że karma leży w misce :diabloti:

Posted

hejka w zimny i deszczowy wtorek:)

Masakra,ranny spacerek zaliczony,Książę teraz w łóżku śpi,trzeba w kominkowym przepalić,za zimno mam.Przywieźli próbki karmy RC,kiedyś tam się zapisałam,i już 3 raz w tym roku dali.Księciu wszyściutko wymiótł,nastawiłąm na zupcię,marzył mi się rosołek z domowym makaronem,rano dużego kuraka kupiłam(ponad 2 kg:crazyeye:),jeszcze muszę jakieś ciasto upiec,mam okropną ochotę na słodkie:evil_lol:

Posted

To teraz to się strasznie zimno zrobiło nawet w szkole mając bluze marzłam :crazyeye: Też mam ochote upiec jakieś ciasto a najbardziej czekoladowe , albo biszkopt przekładany kremem :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']jeszcze muszę jakieś ciasto upiec,mam okropną ochotę na słodkie:evil_lol:[/QUOTE]

ja za to rzygam słodkim,tak się obżarłam ostatnio:evil_lol:

Posted

[quote name='phase']Potrafi tak namieszać w głowie tym swoim spojrzeniem. :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

z niego to Aniołek przecież:evil_lol:

pogody nie komentuję:placz::diabloti:

Muszę coś wymyśleć,nuda nie samowita,Księciu śpi aż chrapie,obiadek już dochodzi,deserek już mam.
Może do kina wpadnę?

Posted

Dzień dobry ;)

u nas przed chwilą lało niemilosiernie i grzmiało a teraz nawet słonce sie przebija , i tak w kółko za chwile pewnie znowu sie zachmurzy i będzie lało :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']
u nas przed chwilą lało niemilosiernie i grzmiało a teraz nawet słonce sie przebija , i tak w kółko za chwile pewnie znowu sie zachmurzy i będzie lało :roll:[/QUOTE]

To już mamy jesień, a za chwilę będzie zima :evil_lol:

Posted

Też jak chodzę na spacer z Synkiem,zastanawiam się czy to nie listopad,może lato się obraziło:evil_lol:
Dzisiaj panafian się odezwał,a już miałąm go skreślić,zdążył przd północą:diabloti: