Oscar Patric Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 Sonka95 napisał(a):Wpadam się przywitać i szykuje się do pracki :) doberek,miłej pracy zero stresu:) phase napisał(a):U nas tez jest przecudownie, zaraz idziemy poczesać Żabcie i posiedzieć na słoneczku. :) Ja też planuje spacerek,ale zapowiadali przed chwilą pierwszą wiosenną burzę Quote
Guest wolfheart Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 unikatowydiament napisał(a):Ja też planuje spacerek,ale zapowiadali przed chwilą pierwszą wiosenną burzę ooo ja też bym chciała,uwielbiam burzę:p Luna się obawia piorunów,ale to by była okazja do ćwiczeń,żeby chociaż nie uciekała do łazienki,ani nie chowała się po kątach:roll: Quote
Kaaasia Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Ja tam burz nie lubię (zwlaszcza jak jestem na wsi i nie ma światła):roll:. W tym roku już mnie burza złapała na spacerze i przemoczyła, więc na ten rok wystarczy :evil_lol: Oli pioruny zlewa ale deszcz jest straszny :diabloti: Quote
lula2010 Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 witanko ,u nas tez slonecznie:multi: ,ale bardzo wieje :mad: Quote
Guest wolfheart Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Kaaasia napisał(a): W tym roku już mnie burza złapała na spacerze i przemoczyła, więc na ten rok wystarczy :evil_lol: Nas złapała dwa razy zeszłego lata.Wracałyśmy kompletnie przemoczone,a jeszcze musiałam pilnować żeby Luna nie wpadła w histerię. Quote
Kaaasia Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 marta.k9080 napisał(a):Nas złapała dwa razy zeszłego lata.Wracałyśmy kompletnie przemoczone,a jeszcze musiałam pilnować żeby Luna nie wpadła w histerię. Nas kilka razy przemoczyło. Oli na szczęście nie świruje tylko się kuli i do domu zwiewa ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Kaaasia napisał(a):Nas kilka razy przemoczyło. Oli na szczęście nie świruje tylko się kuli i do domu zwiewa ;) Luna miała wtedy ok 7mieś i histeryzowała.. Quote
Oscar Patric Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 (edited) My po długim spacerku,Księciunio wymęczony na maxa:evil_lol:,teraz chrapie,Oscar nie boi się burzy,ale wiadomo dla bezpieczeństwa,staram się nie wchodzić na spacer.Jeszcze Nas nigdy burza na dworze nie złapała,ale parę razy ulewa tak. Z Arkiem też nici,gówniarz w całym słowa tego znaczeniu,zero jakiego kolwiek myślenia,a o perspektywach szkoda gadać,dzieciak:diabloti:,więc też do historii przechodzi,nadal szukamy,pewnie w końcu znajdziemy:lol:(chyba?!).Z Oscarkiem ćwiczymy zostawanie w domciu,ale pierw męczymy go na maxa,aby nie miał siły i ochoty na nic głupiego:evil_lol:. Edited April 24, 2013 by unikatowydiament Quote
Oscar Patric Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 phase napisał(a):Skreślamy go z listy. :evil_lol: a no,skoro do niczego się nie nadaje:angryy::lol: w końcu czuję się lepiej,aż tak sie nie męczę,moge też długo spacerować,ach(ale Pani Dr zabroniła mi wychodzic na dwór,dopoki nie przestanę brać antybiotyków):eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 unikatowydiament napisał(a): Z Arkiem też nici,gówniarz w całym słowa tego znaczeniu,zero jakiego kolwiek myślenia,a o perspektywach szkoda gadać,dzieciak:diabloti: o rany i to ma być mężczyzna...precz z nim.:mad: Quote
Sonka95 Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 U nas to już pierwsza wiosenna burza była jakis czas temu ale szybko przeszła ;) Ja to nawet lubię w mieście , ale na wsi nie nawidze wtedy to tak sie boje , ze nie wiem co ;) Quote
Buszki Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Miałam właśnie pytać co to za Arek,a to już po Arku :evil_lol:. Nie martw się,młoda jesteś,masz czas na znalezienie tego właściwego :).Byle czego nie bierz :diabloti:. Quote
Oscar Patric Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 doberak:) Na pewno pierwszego lepszego nie chce,szukam może coś znajdę:eviltong: ale nie raz od tego szukania ręce mi opadają,normalnie:diabloti: Quote
łamAga Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 unikatowydiament napisał(a):doberak:) Na pewno pierwszego lepszego nie chce,szukam może coś znajdę:eviltong: ale nie raz od tego szukania ręce mi opadają,normalnie:diabloti: trafisz na niego w najmniej oczekiwanym momencie ;) Quote
phase Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Ta jego piękne mordka. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Sonka95 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Jakie fajne :loveu: Oskarek zmęczony po spacerku :) http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdj1190cie0268_zps8e1760f5.jpg Quote
Oscar Patric Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 witamy się:) Spacerowaliśmy 3.5 godzinki,Księciunio zmęczony,pobiegał sobie za patykiem,po nurkował w strumyku i potarzał się w trawie,a jaki szczęśliwy wracał z lasu:razz:.Dzisiaj przez głupote właściciela podbiegł do Nas szczeniak Goldena,Oscar go olał,a jak właściciel w końcu po psa dupę ruszył,Synek nawarczał na niego:angryy:,w sumie nie wiem co było grane.Mama mówi,że ten facet był zły.Brat wzioł się w końcu za pisanie pracy magisterskiej,już rok ją odkładał. Quote
Guest wolfheart Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Ja mam uczulenie na podbiegaczy :angryy: rozumiem ,że szczeniak może się komuś wymsknąć(wypadało by jednak go pilnować ),ale niestety większośc ludzi to ignoranci Quote
Recommended Posts