Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Błyskotka']Miłego dnia :)[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']hello :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Sonka95']Hej :) :) :)[/QUOTE]
Witamy się:)

Dostałam skierowanie do onkologa,mam zły bardzo wymaz krwi,jakoś nie mam ochoty,ale będę musiała iść do niego

Posted

[quote name='Ty$ka']Cześć :)

Ja akurat zaliczam się do tych, co nie kochają swojego psa. Lubię go, szanuję go, jest moim oczkiem w głowie, ale go nie kocham - to uczucie przeznaczyłam jedynie dla ludzi ;)

[quote name='magdabroy']http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdj1190cie-0112_zps4d1c212d.jpg jak ładnie za pozował :)

Ja myślę, że to jest coś innego niż miłość, co czuje się do zwierząt ;) Ale, że nie bardzo wiadomo jak to nazwać, a jest to bardzo silne uczucie, to mówimy, że to miłość ;)

[quote name='Ty$ka']Ale ja to wiem... jednak ja nie kocham swoich zwierząt. Bo wtedy człowiek na wszystko patrzy inaczej, a posiadanie zwierząt wymaga jednak świeżego, z dystansu spojrzenia na to wszystko ;)
Ja kocham Oscarka bardzo mocno,wiem że nie jest to miłość dla wszystkich ludzi,pewnie jest tak jak powiedziała Tereska,że we mnie jest ogrom miłości i musiałam coś z nią zrobić,więc przelałam na Syneczka

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']Ja kocham Oscarka bardzo mocno,wiem że nie jest to miłość dla wszystkich ludzi,pewnie jest tak jak powiedziała Tereska,że we mnie jest ogrom miłości i musiałam coś z nią zrobić,więc przelałam na Syneczka[/QUOTE]

ja też kocham Lunkę,naprawdę kocham:loveu: ale to jest każdego indywidualna sprawa...

trzymam bardzo mocno kciuki za Twoje zdrowie:p

Posted

[quote name='Ty$ka']Cześć :)

Ja akurat zaliczam się do tych, co nie kochają swojego psa. Lubię go, szanuję go, jest moim oczkiem w głowie, ale go nie kocham - to uczucie przeznaczyłam jedynie dla ludzi ;)

[quote name='magdabroy']http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdj1190cie-0112_zps4d1c212d.jpg jak ładnie za pozował :)

Ja myślę, że to jest coś innego niż miłość, co czuje się do zwierząt ;) Ale, że nie bardzo wiadomo jak to nazwać, a jest to bardzo silne uczucie, to mówimy, że to miłość ;)

[quote name='Ty$ka']Ale ja to wiem... jednak ja nie kocham swoich zwierząt. Bo wtedy człowiek na wszystko patrzy inaczej, a posiadanie zwierząt wymaga jednak świeżego, z dystansu spojrzenia na to wszystko ;)

[quote name='marta.k9080']ja też kocham Lunkę,naprawdę kocham:loveu: ale to jest każdego indywidualna sprawa...

trzymam bardzo mocno kciuki za Twoje zdrowie:p

Masz rację,szanuję każdego zdanie:)
Jakoś się boję wizyty u onkologa,od 14 dni cały czas boli mnie serce,do tego prawe płuco i w mostku,a na dodatek jeszcze się zaziębiłam

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']Masz rację,szanuję każdego zdanie:)
Jakoś się boję wizyty u onkologa,od 14 dni cały czas boli mnie serce,do tego prawe płuco i w mostku,a na dodatek jeszcze się zaziębiłam[/QUOTE]

ja ogólnie odczuwam dyskomfort jak mam iść do lekarza...:roll:
oj to nazbierało Ci się dolegliwości...:shake::calus:

Posted

[quote name='unikatowydiament']Masz rację,szanuję każdego zdanie:)
Jakoś się boję wizyty u onkologa,od 14 dni cały czas boli mnie serce,do tego prawe płuco i w mostku,a na dodatek jeszcze się zaziębiłam[/QUOTE]
ja też kocham swoje psiaki :)
ojej onkolog? trzymam kciuki za Twoje zdrowie no i żeby te bóle nie miały podłoża onkologicznego

Posted

[quote name='marta.k9080']ja ogólnie odczuwam dyskomfort jak mam iść do lekarza...:roll:
oj to nazbierało Ci się dolegliwości...:shake::calus:[/QUOTE]

Ja zawsze nie mam zniechęcenia,kiedy trzeba iść do lekarz,a to jednak onkolog...

[quote name='monia&nero']ja też kocham swoje psiaki :)
ojej onkolog? trzymam kciuki za Twoje zdrowie no i żeby te bóle nie miały podłoża onkologicznego[/QUOTE]
dziękuję Kochana:)

Posted

[quote name='Ty$ka']Trzymamy kciuki za zdrówko :)[/QUOTE]

[quote name='Jessica89']zdrówka Kochana :loveu:[/QUOTE]

[quote name='M&S']Ja też trzymam mooocno!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

[quote name='phase']Dużo, dużo zdróweczka![/QUOTE]

[quote name='Błyskotka']Również życzę tego samego :)[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE]

[quote name='M&S']Hello Oskar:)[/QUOTE]

[quote name='Sonka95']Zdrówka życzymy :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

[quote name='bety']Dużo zdrówka :)
Pzdr[/QUOTE]

Dziękuję bardzo,w poniedziałek jadę do Onkologa,i będę musiała jeszcze iść do Hematologa,zapowiadają zaś mrozy:placz:,dzisiaj byłam z mamą i Syneczkiem na długim spacerku,obiadek Oscunia dzisiaj zjadł w całości.Czuję się okropnie,w pracy a potem w domciu,mam zaplanowany "Dzień kobiet".