Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']Może po prostu potrzebuje tych głodówek ;) Albo ma za duże porcje... sama nie wiem :) Dobrze, że w ogóle je, a Twoja rodzina trzyma się ustalonych zasad - u mnie to nie przejdzie niestety... ;)[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']ja Cię rozumiem,bo szlag mnie trafia jak Luna cały dzień nic nie zje:mad:albo robi właśnie tak,że raz je dużo,a raz nie je wcale,głupol. Tylko,że ona wie co ja o tym myślę..bo jak ładnie zje to czeka na deser(żujka,kostka,ciacho) a jak nie zje,albo tylko trochę skubnie,to nie czeka bo wie,że nie dam jej deseru.[/QUOTE]

[quote name='ania90']Oskarek to jest agent z tymi glodowkami :mad:
U mnie to tak bylo zawsze na poczatku jak psiak przyszedl do mnie, nie jadl bo myslal ze dostanie cos innego albo ze bede sie nim przelecac, cwaniaki jedne, ale po 1-2mies doszli do wniosku ze trza jesc to co dostaja i o tej porze ktora jest ustalona, tak sie nauczyli i juz nie mam z nimi klopotu. Jedynie glodowke se zrobia jak cos im "lezy na zoladku". Teraz to jak przychodzi pora posilku to oni leca do misek i czekaja az dostana , a jak za dlugo musza czekac to zaczynaja skomlic zeby pancia przypadkiem nie zapomniala o jedzeniu, chociaz jeszcze mi sie to nie zdarzylo, oprocz glodowek przymusowych przed zabiegami :mad:[/QUOTE]

Od kąt ojciec z nami nie mieszka,nie ma podkarmiania Oscarka,rodzeństwo i mama,uważają że pies,ma mieć swoją porcję i nic więcej,tak samo nie ma u Nas żebrania.Dzisiaj Oscar zjadł 2 racuchy,a 3 schował pod łóżko:diabloti:.Co raz bardziej czuć wiosnę,za oknem wierzba ma co raz większe bazie,słoneczko świeci,ale wieją marcowe wiatry.Byliśmy dzisiaj na długim spacerku z Księciuniem.Wczoraj z barciszkiem widziałam"Mama" i "Życie Pi",oczywiście Oscar też musiał się wcisnąć,i o mało Asusa nie zwalił:angryy:,gdyby nie refleks brata.
A teraz Synek sobie śpi,mam morfologię do dupy,dostałam lekarstwo,jak je wybiorę,muszę jeszcze raz iść na badanie,czy jest już ok

Guest wolfheart
Posted

witanko sobotnie
oby następna Twoja morfologia była jak najlepsza:thumbs:

Posted

[quote name='Aleksandra95']a co teraz nie dobre ? :)
może nie,niedobre tylko inne,trzeba się do nich przyzwyczaić jakoś

[quote name='Buszki']Teraz czas na nowe dobre czasy ;).
zobaczymy

[quote name='lula2010']witamy sie sobotnio :loveu:
My także:) :)

[quote name='Sonka95']Fajna fotka :loveu: http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/frty_zps6740bdf4.jpg
U nas dzisiaj tez było słoneczko , ale straszna zimnica :roll:
dzięki:oops:
zapowiadają ładną i ciepłą pogodę:multi:

Posted

[quote name='marta.k9080']witanko sobotnie
oby następna Twoja morfologia była jak najlepsza:thumbs:[/QUOTE]
dzięki:)

[quote name='monia&nero']Witam się sobotnio! Głaski dla Księciunia[/QUOTE]
hej,głaski przekażę :) :)

[quote name='Ty$ka']Dobry wieczór :)[/QUOTE]
dobry,dobry:)

Posted

Hej Oscarki :)

Mi Ptysiek też nieraz robi cyrki z jedzeniem... już przestałam się tym martwić. Właściwie to się ciągle wkurzam ale nie wygram... Jak jest głodny to zjada nawet sam suchy, widocznie czasami te nasze futerka tak mają ;)

Aguś wiem, że Samemu ciężko ale... nie szukaj na siłę. Samo przyjdzie :)
Ja czasami wolałabym być sama ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']Hej Oscarki :)

Mi Ptysiek też nieraz robi cyrki z jedzeniem... już przestałam się tym martwić. Właściwie to się ciągle wkurzam ale nie wygram... Jak jest głodny to zjada nawet sam suchy, widocznie czasami te nasze futerka tak mają ;)

Aguś wiem, że Samemu ciężko ale... nie szukaj na siłę. Samo przyjdzie :)
Ja czasami wolałabym być sama ;)[/QUOTE]

witaj Izunia:)

Staram się nie szukać na siłę,najgorzej jak naoglądam się małych dzieci,albo par razem szczęśliwych,w tedy zazdrość mnie ogarnia:-(,a wiem dobrze ze nie powinnam.Pisałam sobie przed chwilą z gówniarzem,rozśmieszył mnie na całego,romans mi zaproponował:lol:,grzecznie napisałam co o takich jak on sądzę.A co się tyczy Oscarka,im On jest starszy tym ma większe odchyły,najwięcej problemów na z jedzeniem.Często wystraszy się ale nie wiem czego i robi w tedy mi siku,a ostatnio co raz częściej spina się,jeży i albo warczy albo szczeka na ludzi,a przy tym na niektórych patrzy się tak twardo.A od szczeniaka lubił wszystkich ludzi.

Posted

[quote name='Błyskotka']Wspomnienia są najlepsze :) Super że można je uwiecznić na zdjęciach :)
tak:)

[quote name='bety']Heloł.

Głaski dla Oskarka. :)

Pzdr

[quote name='Sonka95']Doberek :) wygłaskaj Oskarka :loveu:

Oscarek będzie wygłaskany
z dzisiejszego spacerku: