Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']właśnie:diabloti:

nadal szukam,ale kiepsko idzie:placz:[/QUOTE]

bo księciuniów z bajki na tym świecie jak na lekarstwo....:shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']bo księciuniów z bajki na tym świecie jak na lekarstwo....:shake:[/QUOTE]
Martuś,kochana tu nie chodzi o księcia z bajki(owego już mam:eviltong:),tylko o normalnego mężczyznę,a którym mogłabym dzielić swoje życie

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']Martuś,kochana tu nie chodzi o księcia z bajki(owego już mam:eviltong:),tylko o normalnego mężczyznę,a którym mogłabym dzielić swoje życie[/QUOTE]

Oscar to Księciunio pełnym pyszczkiem bez wątpienia:loveu:
ale normalny mężczyzna z którym ma się dzielić życie powinien w jakiś sposób być tym księciem z bajki...tak moim zdaniem;)

Posted

[quote name='Ptysiak']

Ja nie chce nic Was straszyć ale... moim zdaniem nie ma na świecie książąt z bajki ;)[/QUOTE]

Ja mam księcia z bajki :loveu: Ale już zajęty, więc go nie oddam :eviltong:

Posted

[quote name='marta.k9080']jak on się słodko śmieje:p[/QUOTE]

wiem,wiem:)

[quote name='Ptysiak']Hej :)

Oscarek na filmiku :loveu:

Ja nie chce nic Was straszyć ale... moim zdaniem nie ma na świecie książąt z bajki ;)[/QUOTE]
Izuś masz rację,ale Ja już mam Księciunia z bajki,to Oscarek:)

[quote name='Buszki']Hejka :).
Koleżanka ma to samo,szuka normalnego faceta,a tu same palanty :roll:.Jak się normalny trafi to ma feler, żonaty :diabloti:.[/QUOTE]
u mnie to samo,normalnie ręce opadają

[quote name='magdabroy']Ja mam księcia z bajki :loveu: Ale już zajęty, więc go nie oddam :eviltong:[/QUOTE]
ale z Ciebie szczęściara,zazdraszczam

[quote name='Błyskotka']No nie ma ;)[/QUOTE]

[quote name='Sonka95']Witamy się :D[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']Dobry wieczór :D[/QUOTE]

hej:)

Byłam dzisiaj z Oscarkiem na długim spacerku,rano ptaszki śpiewały,a Ja tak jakoś super się poczułam,uwielbiam ich śpiew:loveu:
[SIZE=5][COLOR=#0000cd]Mam 3 wielkie miłości:
Marcowa mój Oscar:loveu::loveu::loveu:
Kwietniowa psiaki(w kwietniu będzie już 18 lat):loveu::loveu:
Kwietniowa Adaś:loveu:(tylko nie spełniona):placz::placz::placz:
[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE]

[quote name='lula2010']witamy sie :lol:[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']dzień dobry;)[/QUOTE]

dobry Kochaniutkie:)

Dzisiaj tak jakoś czuję się okropnie,brzuch mnie boli,jestem bardzo zmęczona,jutro po pracy idę do lekarza z wynikami,nie miałam ochoty iść na długi spacerek z Księciuniem,ale za to zrobiłam mu rarytaski na obiadek,postaram się w weekend iść z Synkiem na długi spacerek

Guest wolfheart
Posted

a wiecie ,że ja też przymulam dzisiaj...może to przez tą pogodę...

Posted

[quote name='Sonka95']Ja dzisiaj też nie najlepiej czułam :shake:[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']a wiecie ,że ja też przymulam dzisiaj...może to przez tą pogodę...[/QUOTE]

[quote name='Buszki']Dołączam się do grona cierpiących dzisiaj...[/QUOTE]

zdrówka:)
też tak sobie pomyślałam że "coś" w pogodzie siedzi:-(

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']zdrówka:)
też tak sobie pomyślałam że "coś" w pogodzie siedzi:-([/QUOTE]

i Tobie zdrówka :p
no bo takie zmiany jakie są ostatnio w pogodzie to aż o zawroty głowy przyprawiają...

Posted

[quote name='unikatowydiament']zdrówka:)
też tak sobie pomyślałam że "coś" w pogodzie siedzi:-([/QUOTE]

na pewno , bo za dużo osób się źle czuje :shake: pogoda się będzie zmieniać ... Tobie tez zdrówka życzę :loveu: ja po pójściu spać o wiele lepiej się czuje ;)

Posted

[quote name='marta.k9080']i Tobie zdrówka :p
no bo takie zmiany jakie są ostatnio w pogodzie to aż o zawroty głowy przyprawiają...[/QUOTE]

[quote name='Sonka95']na pewno , bo za dużo osób się źle czuje :shake: pogoda się będzie zmieniać ... Tobie tez zdrówka życzę :loveu: ja po pójściu spać o wiele lepiej się czuje ;)[/QUOTE]

dziękuję:)

Ja tak ostatnio śpię za dużo:eviltong:,wiem że sen jest zdrowy,ale przeginać też nie ma co:evil_lol:,Oscar ostatnio zaczął spać tylko zemną,a nie koło kominkowego,tak położy sobie łepek na moją poduchę,odwróci się do mnie plecami i śpi,a Ja zamiast spać,słucham jego miarowego oddechu,i tak jakoś lepiej mi jest

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']dziękuję:)

Ja tak ostatnio śpię za dużo:eviltong:,wiem że sen jest zdrowy,ale przeginać też nie ma co:evil_lol:,Oscar ostatnio zaczął spać tylko zemną,a nie koło kominkowego,tak położy sobie łepek na moją poduchę,odwróci się do mnie plecami i śpi,a Ja zamiast spać,słucham jego miarowego oddechu,i tak jakoś lepiej mi jest[/QUOTE]

no jak tu nie ma być lepiej jak taki Księciunio obok śpi:loveu::loveu:
Ty chociaż spać możesz, a ja ledwo co 4-5h dam radę pospać...ale ja tak mam chyba od zawsze,że mało śpię.