Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Najlepszego Księciuniu(spóźnione ale szczere):BIG::new-bday:

Posted

hejka:)

dziękuje bardzo za życzonka,w imieniu Księciunia:)
Księciunio dostał balonik,torcik i stek:eviltong:,fotek nie mam,bateria mi się w telefonie zepsuła:angryy:,a jaką uciechę Synunio miał,jak bawił się balonikiem,dawno go tak szczęśliwego nie widziałam.

Posted

[quote name='unikatowydiament']witamy:)

U Nas prawie śniegu już nie ma,jest prawie wiosenna pogoda,nawet słoneczko świeciło:multi:,byłam z Oscarkiem na długim spacerku,Synek pojadł a teraz sobie jajca grzeje:eviltong:[/QUOTE]

U nas śnieg leży tylko w dwóch miejscach , tam gdzie był zrobiony bałwan i tam gdzie odgarnialismy cłe podwórko :diabloti: poza tym śniegu brak , na dworze ciepluchno i przyjemnie , a Neruś nie ma jajek wiec nie ma co grzać :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']U nas śnieg leży tylko w dwóch miejscach , tam gdzie był zrobiony bałwan i tam gdzie odgarnialismy cłe podwórko :diabloti: poza tym śniegu brak , na dworze ciepluchno i przyjemnie , a Neruś nie ma jajek wiec nie ma co grzać :diabloti:[/QUOTE]

Ja to z takiej pogody się cieszę,należę do ciepłolubnych osób:multi:

Posted

[quote name='unikatowydiament']Ja to z takiej pogody się cieszę,należę do ciepłolubnych osób:multi:[/QUOTE]

Ja sie bardzo cieszę :multi: ale straszą że jeszcze śnieg spadnie :roll: