Guest wolfheart Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Najlepszego Księciuniu(spóźnione ale szczere):BIG::new-bday: Quote
phase Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Oscarku w szczególności zdróweczka!! :calus: Quote
Izabela124. Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Spóźnione wszystkiego dobrego dla Oscarka! Quote
Oscar Patric Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 hejka:) dziękuje bardzo za życzonka,w imieniu Księciunia:) Księciunio dostał balonik,torcik i stek:eviltong:,fotek nie mam,bateria mi się w telefonie zepsuła:angryy:,a jaką uciechę Synunio miał,jak bawił się balonikiem,dawno go tak szczęśliwego nie widziałam. Quote
Sonka95 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Szkoda , ze nie ma fot, ale Oskar musiał mieć radochę z balona :loveu: Quote
Oscar Patric Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 witamy:) U Nas prawie śniegu już nie ma,jest prawie wiosenna pogoda,nawet słoneczko świeciło:multi:,byłam z Oscarkiem na długim spacerku,Synek pojadł a teraz sobie jajca grzeje:eviltong: Quote
łamAga Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='unikatowydiament']witamy:) U Nas prawie śniegu już nie ma,jest prawie wiosenna pogoda,nawet słoneczko świeciło:multi:,byłam z Oscarkiem na długim spacerku,Synek pojadł a teraz sobie jajca grzeje:eviltong:[/QUOTE] U nas śnieg leży tylko w dwóch miejscach , tam gdzie był zrobiony bałwan i tam gdzie odgarnialismy cłe podwórko :diabloti: poza tym śniegu brak , na dworze ciepluchno i przyjemnie , a Neruś nie ma jajek wiec nie ma co grzać :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='dOgLoV']U nas śnieg leży tylko w dwóch miejscach , tam gdzie był zrobiony bałwan i tam gdzie odgarnialismy cłe podwórko :diabloti: poza tym śniegu brak , na dworze ciepluchno i przyjemnie , a Neruś nie ma jajek wiec nie ma co grzać :diabloti:[/QUOTE] Ja to z takiej pogody się cieszę,należę do ciepłolubnych osób:multi: Quote
łamAga Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='unikatowydiament']Ja to z takiej pogody się cieszę,należę do ciepłolubnych osób:multi:[/QUOTE] Ja sie bardzo cieszę :multi: ale straszą że jeszcze śnieg spadnie :roll: Quote
Sonka95 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 U nas też dzisiaj było słoneczko , ale na krótko ;) A zamiast śniegu to są wszędzie jeziora :evil_lol: Quote
Buszki Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Witamy :). U nas już nawet grama śniegu nie ma,ale za to właśnie zaczęło lać.I tak od czterech dni... Quote
Oscar Patric Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Mamcia obraziła się na mnie,bo nie poszłam do lekarza,ale najpierw oczywiście ze nakrzyczała,że dbam o wszystkich tylko nie o siebie,obiecałam że w przyszły czwartej już pójdę. Quote
Buszki Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Mamcia miała rację,ze zdrowiem nie ma żartów :mad:. Quote
lula2010 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 HULTAJ jest piekny-pozdrawiamy :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/et_zps7f9a705d.jpg jaki dostojny:loveu: Quote
Recommended Posts