Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas zamarznięty deszcz i człowiek ledwie co żyje :P Nie dość, że z domu ciężko wyjść, bo drzwi, bramy, garaże, furtki pozamarzane, a na dzieńdobry wszędzie lodowisko to jeszcze odcięli nam wczoraj prąd i wodę - tzn. same się odcięły :P I dzisiaj pogoda to temat numer jeden w szkole i w pracy :lol:

Posted

U nas ciągle pada śnieżek ... zero deszczu ;) Jedyne co są śliskie to chodniki dzisiaj się mało co nie wywaliłam jak mnie Sonia pociągnęła :roll: I strasznie u nas sypią tą solą ...

Posted

U Nas rano jeździła solarka,ale jest tak sobie,zaś zapowiadają gołoledź:placz:
Byłam wczoraj na randce z Karolem,niby było ok,ale podczas rozmowy powiedział że nienawidzi kotów,coś mnie tknęło.Jak dla mnie jak ktoś nie nawidzi jakiegoś zwierzęcia,nie jest dobrym człowiekiem.

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']U Nas rano jeździła solarka,ale jest tak sobie,zaś zapowiadają gołoledź:placz:
Byłam wczoraj na randce z Karolem,niby było ok,ale podczas rozmowy powiedział że nienawidzi kotów,coś mnie tknęło.Jak dla mnie jak ktoś nie nawidzi jakiegoś zwierzęcia,nie jest dobrym człowiekiem.

won do piekła.Jak można aż nienawidzić jakiegoś zwierzaka?Nie przepadać zrozumiem ale aż tak...

ja się boję co to będzie jak nasz śnieg zacznie topnieć...chyba będzie powódź,ale na razie mamy -12'C.

Posted

[quote name='marta.k9080']won do piekła.Jak można aż nienawidzić jakiegoś zwierzaka?Nie przepadać zrozumiem ale aż tak...

ja się boję co to będzie jak nasz śnieg zacznie topnieć...chyba będzie powódź,ale na razie mamy -12'C.

od razu dzwonek mi się odezwał,a tak w ogóle może nie dzisiaj,ale nie wykluczam że chciałabym koteczka,więc On już odpada i to z kretesem:angryy:

Posted

[quote name='unikatowydiament']
Byłam wczoraj na randce z Karolem,niby było ok,ale podczas rozmowy powiedział że nienawidzi kotów,coś mnie tknęło.Jak dla mnie jak ktoś nie nawidzi jakiegoś zwierzęcia,nie jest dobrym człowiekiem.[/QUOTE]

Niech spada...

Guest wolfheart
Posted

[quote name='unikatowydiament']piszę sobie z Michałem i zaś chyba wystraszyłam go:evil_lol:,zapytałam się jego jaki ma stosunek do zwierząt[/QUOTE]

:evil_lol:
ja tam zawszę mówię,że ludzie z którymi przebywam ,zwierząt kochać nie muszą,ale muszą je szanować...

Posted

Oscarek znowu łobuzuje i to bardzo:angryy:,przestał się zaś słuchać,a wczoraj podczas oglądania łapek,na warczał na Miśkę i pokazał jej zęby,a jak kładł się na plecy,niby poddawał się,to też na nią na warczał i pokazał zęby.Tym razem właśnie to nie było żadne furanie,tylko ostrzeżenie.A nigdy taki nie robił,sprawdzania łapek i ich dotykania był uczony za młodu.Tak samo Synek zawsze lubił ludzi wypitych,a ostatnio się na ich widok najeżył.