Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

doberek:)

U Nas znowu śnieg dopadał,Ksieciunio dzisiaj dzikie harce wyprawiał,przypomniał sobie że On przecież lubi śnieg:eviltong:,mama gotuje obiad,a Synek sobie wysępił żarełko,a jaki dumny był z siebie,Misiek jedzie na narty z dziewczyną i powiedział ze Księciunia raczej zabieże.

Posted

dzień dobry Kochane:)

Kolejny facet się do mnie odezwał,też z Rybnika,chciałaby pogadać zemną,a Ja nie wiem o czym:lol:
Akurat wróciłam z Księciuniem ze spacerku,teraz Oscar wcina rosołek z kurczaczkiem,a w nocy jedzie z Miśkiem i jego dziewczyną w góry.

Posted

[quote name='Sonka95']No to pogadaj z nim ... później możesz żałować ;) Temat się zawsze znajdzie do rozmowy ...
No to Oskarek będzie miał fajną wyprawę :loveu:[/QUOTE]

jakoś idzie i gadamy,o camych pierdołach:lol:

Posted

witamy:)

Tego ostatniego wystraszyłam:eviltong:,tylko nie wiem czy wymogami czy Oscarkiem:evil_lol:,a Darek wczoraj mi eska przysłał ok północy:angryy:,czuję się nawet dobrze,polopiryna postawiła mnie na nogi

Posted

[quote name='unikatowydiament']witamy:)

Tego ostatniego wystraszyłam:eviltong:,tylko nie wiem czy wymogami czy Oscarkiem:evil_lol:,a Darek wczoraj mi eska przysłał ok północy:angryy:,czuję się nawet dobrze,polopiryna postawiła mnie na nogi[/QUOTE]

hejka ;)

to musisz miec chyba mega wymagania skoro uciekł :diabloti::diabloti:

Posted

dzięki kochane,ale do anioła mu bardzo ale to bardzo daleko:evil_lol:
dzisiaj widziałam"Odwroceni zakochani:nawet fajny film polecam,a Księciunio jak to On,dzisiaj nie zjadł obiadku:mad:,i gotuj tu takiemu