Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witamy się:)

Zapowiadają że na weekend ma padać śnieg z deszczem:placz:,a dzisiaj mieliśmy bardzo ładną pogodę,Misiek przywiózł dla Syneczka szyje indycze,korpusy drobiowe,serca ze strusia,wędzone ogony i uszy oraz mięso z królika,mały zapasik na miesiąc jest,jutro muszę kupić trochę warzyw i ryżu.Asia ma wpaść i przywieść trochę swojskich jajek i mleka,ale Oscar będzie miał wyżerkę:eviltong:,na szczęście nie ma uczulenia na mleko prosto od krowy.I wujek dzwonił że za niedługo przyjedzie i przywiezie dla Osciego mięsa z dzika i sarny.

Posted

unikatowydiament napisał(a):
pierwszego dnia bez lokaty,a drugiego dnia był na II lokacie

czyli był poza pierwsza 3jką ?? czy nie dostał lokaty z innego powodu ??

2ga lokata też dobrze ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
czyli był poza pierwsza 3jką ?? czy nie dostał lokaty z innego powodu ??

2ga lokata też dobrze ;)

w wynikach na forum nie było napisane dokładnie,wiem że pierwszego dnia poleciało dużo bdb,a nie wiem czy Niko dostał bdb czy doskonałą,a jak się zapytam to nie odpowiedzą,bo mam kundla:roll:,ale na pewno po za pierwszą trójką pierwszego dnia

Posted

[quote name='unikatowydiament']w wynikach na forum nie było napisane dokładnie,wiem że pierwszego dnia poleciało dużo bdb,a nie wiem czy Niko dostał bdb czy doskonałą,a jak się zapytam to nie odpowiedzą,bo mam kundla:roll:,ale na pewno po za pierwszą trójką pierwszego dnia

dzięki bardzo za odpowiedz ;)

" a jak się zapytam to nie odpowiedzą,bo mam kundla" i co z tego że masz kundla ?? :crazyeye: co za dyskryminacja :roll:

a na jakim forum przegladasz asty ?? chetnie poczytam co tam pisza ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']dzięki bardzo za odpowiedz ;)

" a jak się zapytam to nie odpowiedzą,bo mam kundla" i co z tego że masz kundla ?? :crazyeye: co za dyskryminacja :roll:

a na jakim forum przegladasz asty ?? chetnie poczytam co tam pisza ;)

za raz wyślę Tobie link na PW

Posted

Witamy cieplutko:)

Szukałam avatarku,i ten tak jakoś mi najbardziej pasuje,a gorzej z banerkiem,nie mam:placz:
Muszę przytyć tak chociaż dwa kilo,wszędzie słyszę że jestem za koścista,i rzeczywiście wczoraj się ważyłam,i gdzieś kilo zaś mi ubyło:roll:,Księciunio chodzi na 5 metrowej lince,na 25 metrowej nie będzie,bo skunks narozrabiał,ukatrupił dzikiego króliczka,a Ja durna myślałam że Synek jak zawsze sobie tylko kopie w ziemi,i ją zjada:angryy:
A co o nim myślicie:)

Posted

Izabela124. napisał(a):
A co to za kociaki?

mały cukiereczek:loveu: którego Marek bierze do siebie,ale będę mogła go odwiedzać:multi:
normalnie zakochałam się w nim po same uszy,pierwszy raz zachciało mi się koteczka:loveu: