Buszki Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Witanko :) Niestety od nas ładna pogoda już sobie poszła,teraz mamy opadającą mgłę.Okropieństwo. Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Hejka ;) byliscie na wystawie w poznaniu ?? Quote
Oscar Patric Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 witamy się:) Zapowiadają że na weekend ma padać śnieg z deszczem:placz:,a dzisiaj mieliśmy bardzo ładną pogodę,Misiek przywiózł dla Syneczka szyje indycze,korpusy drobiowe,serca ze strusia,wędzone ogony i uszy oraz mięso z królika,mały zapasik na miesiąc jest,jutro muszę kupić trochę warzyw i ryżu.Asia ma wpaść i przywieść trochę swojskich jajek i mleka,ale Oscar będzie miał wyżerkę:eviltong:,na szczęście nie ma uczulenia na mleko prosto od krowy.I wujek dzwonił że za niedługo przyjedzie i przywiezie dla Osciego mięsa z dzika i sarny. Quote
Oscar Patric Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 dOgLoV napisał(a):chodzilo mi o wyniki astów :lol: a konkretnie o którego psa? Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 unikatowydiament napisał(a):a konkretnie o którego psa? konkretnie to chodziło mi o Niko - bakaroro end itubori Egyptian Power ;) Quote
Oscar Patric Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 dOgLoV napisał(a):konkretnie to chodziło mi o Niko - bakaroro end itubori Egyptian Power ;) pierwszego dnia bez lokaty,a drugiego dnia był na II lokacie Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 unikatowydiament napisał(a):pierwszego dnia bez lokaty,a drugiego dnia był na II lokacie czyli był poza pierwsza 3jką ?? czy nie dostał lokaty z innego powodu ?? 2ga lokata też dobrze ;) Quote
Oscar Patric Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 dOgLoV napisał(a):czyli był poza pierwsza 3jką ?? czy nie dostał lokaty z innego powodu ?? 2ga lokata też dobrze ;) w wynikach na forum nie było napisane dokładnie,wiem że pierwszego dnia poleciało dużo bdb,a nie wiem czy Niko dostał bdb czy doskonałą,a jak się zapytam to nie odpowiedzą,bo mam kundla:roll:,ale na pewno po za pierwszą trójką pierwszego dnia Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='unikatowydiament']w wynikach na forum nie było napisane dokładnie,wiem że pierwszego dnia poleciało dużo bdb,a nie wiem czy Niko dostał bdb czy doskonałą,a jak się zapytam to nie odpowiedzą,bo mam kundla:roll:,ale na pewno po za pierwszą trójką pierwszego dnia dzięki bardzo za odpowiedz ;) " a jak się zapytam to nie odpowiedzą,bo mam kundla" i co z tego że masz kundla ?? :crazyeye: co za dyskryminacja :roll: a na jakim forum przegladasz asty ?? chetnie poczytam co tam pisza ;) Quote
Oscar Patric Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 [quote name='dOgLoV']dzięki bardzo za odpowiedz ;) " a jak się zapytam to nie odpowiedzą,bo mam kundla" i co z tego że masz kundla ?? :crazyeye: co za dyskryminacja :roll: a na jakim forum przegladasz asty ?? chetnie poczytam co tam pisza ;) za raz wyślę Tobie link na PW Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 unikatowydiament napisał(a):za raz wyślę Tobie link na PW dzieki bardzo ;) Quote
Oscar Patric Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 dOgLoV napisał(a):dzieki bardzo ;) nie ma za co Quote
Oscar Patric Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Don_Vito napisał(a):Witamy, zasyłamy buziaczki! :razz: dziękujemy,i My także ślemy buziaczki dla pięknego Vito:) :) Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Juz wiem ;) Nico w sobote był 4rty na 6 spiaków a w niedziele 2gi na 7dem ;) Quote
Oscar Patric Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 dOgLoV napisał(a):Juz wiem ;) Nico w sobote był 4rty na 6 spiaków a w niedziele 2gi na 7dem ;) a co znasz Nico i Patrycję? M&S witamy cieplutko:) Quote
łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 unikatowydiament napisał(a):a co znasz Nico i Patrycję? M&S witamy cieplutko:) Nie ;) Patrycji nie znam :) znam Tomka ;) Quote
phase Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Ooo zmieniliście avatarek, nie mogę się teraz do niego przyzwyczaić. :) Dobrej nocki. ;) Quote
Oscar Patric Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Witamy cieplutko:) Szukałam avatarku,i ten tak jakoś mi najbardziej pasuje,a gorzej z banerkiem,nie mam:placz: Muszę przytyć tak chociaż dwa kilo,wszędzie słyszę że jestem za koścista,i rzeczywiście wczoraj się ważyłam,i gdzieś kilo zaś mi ubyło:roll:,Księciunio chodzi na 5 metrowej lince,na 25 metrowej nie będzie,bo skunks narozrabiał,ukatrupił dzikiego króliczka,a Ja durna myślałam że Synek jak zawsze sobie tylko kopie w ziemi,i ją zjada:angryy: A co o nim myślicie:) Quote
Oscar Patric Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Izabela124. napisał(a):A co to za kociaki? mały cukiereczek:loveu: którego Marek bierze do siebie,ale będę mogła go odwiedzać:multi: normalnie zakochałam się w nim po same uszy,pierwszy raz zachciało mi się koteczka:loveu: Quote
Recommended Posts