Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakoś nie za ciekawy film,mała przerwa na szamanko,będzie"Dom w głębi lasu","Dynio głowy II",i "Ostatnie tango w Paryżu",dwa ostatnie to moje sprawdzone filmy,polecam:)
Księciunio zaś korzysta,wcina frykaski:eviltong:,jest głaskany i całowany i leży z Nami na kanapie
spokojnej nocki,kolorowych snów:) :)

Posted

hello:)

dzisiaj mała powtórka,znajomi lubią do mnie wypadać,twierdzą że filmy mam świetne,i dobre jedzenie:eviltong: a z tych spotkań,to Księciunio najbardziej korzysta,zawsze jest w centrum uwagi i kosztuje pierwszy wszystko,Ewa zawsze się śmieje jak Oscarkowi coś smakuje,to musi być dobre,bo On byle czego nie zje:lol:

Spać poszłam po 09.00,a pół godziny później Oscar chciał na siku:angryy:,więc spać poszłam z Synkiem dopiero po długim spacerku,kanapeczki,ciasto czekoladowe i popcorn już naszykowałam,piesi i piwko się chłodzi,Ewa ma kupić lody i pizze,a Kasia Chipsy i dip.

miłego wieczorku:)

Posted

Maraton filmowy udany,Księciunio po spacerku z Miśką,Ja też bardzo lubię horrory,ale nie te obecne,bo to żenada i kicz:angryy:
dzisiaj mamy też cieplutko,słoneczko świeci,dzisiaj tylko jeden filmik będzie,bo jutro trzeba z samego rana stawać.Na obiadek dzisiaj do maminki,i chyba na ciasto,mamcia zawsze cosik smacznego ma,więc trzeba korzystać:evil_lol:,a Synek obrażony,bo jest po kąpieli,i ma też umyte uszka,a On to nie lubi.

Jesienny Syneczek

Posted

Mamy bardzo wielki sukces:multi: normalnie nie do uwierzenia,nieprawdopodobne a jednak...
Księciunio "toleruje" tego psiaka,13 miesięcznego kundelka samca Spankiego

Jak mówię o tym,to Kto zna Oscarka,nie wierzy,zawsze jest pytanie czy się nie nabijam?

Posted

Ja też jestem zadowolona,ale muszę nadal być bardzo ostrożna,raz już miałam taką sytuację,a po paru tygodniach,jak zwykle piesek(to była suczka)wg Oscarka nadawała się tylko do likwidacji:angryy:.Synek zawsze cieszył się do ludzi jak byli wypici,a dzisiaj na takich dwóch młodych wypitych,się spioł i najeżył się,i patrzył z pod byka,Ja spokój i krótko smycz,Oscar szedł grzecznie przy nodze,ale cały czas ich w na pięciu obserwował,jak by czekał na ich ruch.Już wiem dlaczego Oscar warczy i pokazuje zęby na syneczka koleżanki,otóż jak byłam zrobić coś do picia i jedzenia,w tedy Tomek uderzył Oscarka w głowę,i to sobie Oscar zapamiętał,a teraz tak przez to się do niego zachowuje,już nie mogą być w pobliżu siebie,bo boję się aby Synek Tomka nie ugryzł.