Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Izabela124. napisał(a):
Czyli pełen relaks u Oscarka :)

tak,też biorę z niego przykład:eviltong:
zmykam na obiadek i deserek,a dzisiaj miałam taką ochotę na piwko,wiec kupiłam sobie Heinekena,jakiś teraz stary film,a potem na spacerek z Syneczkiem,już to widzę jak Oscar zobaczy że pada,jak On zechce iść:evil_lol:

Posted

hello:)

Dzisiaj cieplutko,i zaś słoneczko świeci,głaski i buziaczki będą przekazane,wczoraj Księciunio przyszedł,w sadowił się na kolana,i dał się po miziać,co raz częściej ma do tego słabość,co mnie niezmiernie cieszy.
Teraz Synek czeka aż obiadek wystygnie,i nawet jest grzeczny,leży na legowisku i nie dopomina się,a w sobotę Księciuniu ma kąpiel w końcu zaplanowaną.
W zeszłym tygodniu śniło mi się,że śmierć do mojej rodziny przyjdzie,zerwałam się i nie wiedziała co,martwiłam się okropnie,a wczoraj braciszek miła wypadek na motocylku,dzięki Bogu,jakimś cudem nic mu się nie stało,ma tylko duży krwiak na nodze,i porwane spodnie,a motocykl nie nadaje się do jazdy,trzeba go naprawić,to już drugi wypadek,miesiąc temu jakiś gówniarz wjechał w Evo,w przód i auto jest zniszczone,jest w naprawie.Ale Michał ma problemy,bo ten chłopak co wjechał w auto brata,nie jest właścicielem tego auta,i coś kręci,a brat jest za dobry,i nie zadzwonił na policję,tylko tak spisali wszystko.A naprawa Evo ma kosztować 12 tysięcy,normalnie jakaś masakra:placz:

Posted

Teraz zauważyłam, że mi z subskrypcji uciekliście. Musiałam szukać Was przez wyszukiwacza.

Dobrze, że Twojemu bratu nic się nie stało.

Ja mam uraz do motocykli i motocyklistów (gdybym mogła to bym zakazała jazdy takim pojazdom po ulicach).

Pozdrawiamy słonecznie :)
Pzdr

Posted

W sumie Misiek jest za uparty,i nie powinien jechać w tedy do pracy motocyklem,bo lało,a jego ciężko utrzymać waży ponad 200 kg,Misiek jest ostrożny,ale natura to natura,i ona nie wybacza,dziękowaliśmy z mamą Bogu,że to tylko tak się skończyło.Brat planuje Suzuki sprzedać na wiosnę i chce kupić nowy motocykl o jeszcze większej mocy:angryy: nie możemy go zniechęcić,Misiek uważa że jak się go ostrożnie prowadzi to jest ok,uparty z niego cap i tyle:mad:
Księciunio wybawił się piłeczką w ogródku,był na długim spacerku,a teraz śpi koło mnie.
Rowery umyte,wysmarowane i też pochowane,wyciągnęłam sobie już wełnianą kołderkę,aby było cieplej,weekend zapowiadają ciepły,więc może pójdziemy z Synkiem na spacerek do lasu,aby po oddychać świeżym powietrzem,a w około za raz więcej kolorowych liści na drzewach,i co raz więcej liści już opada.Mamcia narobiła konfitur ze śliwek i z jabłek,mamy zapasik orzechów włoskich.
Ostatnio Oscar miał taką zachciankę,a właściwie pragnienie raz tak zachciało mu się lodów,raz mleka a ostatnio zapiekankę,wiec musiał dostać,bo gdyby nie to myślałam że serce mu pęknie i mi umrze,a czy Wasze psiaki też tak mają?

pozdrawiamy i miłego wieczorku i łapka od Księciunia :) :)

Posted

Hejka :)

Mój mąż bardzo chce zrobić prawo jazdy na motor :roll: Ale ja go Ciągle proszę, żeby nie robił, bo wiem jak to się skończy... Gdyby kupił motor np. typu chopper, to ok ;) Ale ja wiem, że jemu marzy się ścigacz :roll: A ja wdową zostać nie chcę :shake:
Kupił sobie motor jesieną, typu enduro (do jazdy w terenie jakby ktoś się nie znał ;)) i jeździ nim po polach, bo na drogę wyjechać nie może :evil_lol:

Posted

witanko :)

cieszę się że mój Oscar się podoba:)

Mamy zaplanowany wieczorek,będziemy oglądać "Para normal Activity" wszystkie części,byłyśmy na zakupach w Realu,jesteśmy padnięte:eviltong:,ale zakupy się udały,małe co nieco jest na film kupione,Oscar za niedługo ze spacerku wróci z Miśką,w kominkowym napalone,teraz tylko wszystko przygotować,z zabierać się za maratonik,spokojnego weekendziku:) :)

Brat obiecał,że nie kupi ścigacza(uff),a za tydzień odbiera Evo z naprawy:multi:

Księciunio:) :)

Posted

[FONT=Verdana]SZUKAM NA GWAŁT [/FONT][FONT=Verdana] NOWEGO STAŁEGO DOMU DLA BOMBERO JUNIORA "OZZIEGO" . [/FONT]
[FONT=Verdana]Więcej informacji telefonicznie 669 204 312 ale tylko poważnie zainteresowane osoby [/FONT]

Pomagam Pani Monice Dawid,a Wy jak możecie to też jej pomóżcie,w znalezieniu domciu dla piesia:)