Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trochę po nudzę,i popiszę,a wiec u Amfetki jest trochę lepiej:multi:,a wiadomo że z tak ciężką chorobą,to może być różnie,nadal trzymamy mocno kciuki za dziewczyny,aby jak najwięcej czasu spędziły razem,i dużo zdrówka:)
Wczoraj jak pielęgnowałam Oscarka,to zobaczyłam że ma ranę na jąderkach,musiał się gdzieś skaleczyć,zdezynfekowałyśmy mu ranę(a Synek był tak zadowolony że hej:evil_lol:),dzisiaj idziemy na spacerek do lasu,jest chłodno,ale nie pada,dzisiaj mamy barszczyk,Synek też dostanie,ale oczywiście bez fasoli:lol:
Piłeczka nadal jest cała,Oscar nosi ją sobie po mieszkaniu:crazyeye:,a potem idzie spać na swoje legowisko,ale piłeczkę ma koło siebie,jakiś taki maniak się zrobił

Posted

a muszę się pochwalić,że mój gamoń zaczął bardzo interesować się gryzakiem,w końcu dobrze go trzyma,i nie chce oddawać:evil_lol:
a jak jest zawieszony na drzewie,to go ciągnie,tylko że łapki ma ma na ziemi,na razie nie chce oderwać chociaż tych przednich,może za jakiś czas