phase Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 magdabroy napisał(a):Przykro mi :( Wiem co czujesz, bo moja mama umarła na raka :( O jejku.... Przykro mi i to bardzo! :( Staram się nie ukazywać smutku szczególnie przy babci.. Ale ciężko mi, bo czemu to przytrafia się tak cudownym osobom. :( Quote
*Magda* Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 phase napisał(a):O jejku.... Przykro mi i to bardzo! :( Staram się nie ukazywać smutku szczególnie przy babci.. Ale ciężko mi, bo czemu to przytrafia się tak cudownym osobom. :( Dzięki! Nauczyłam się z tym żyć, bo minęły już ponad 4 lata :roll: Ja też starałam się być "twarda" przy mamie. Ale jakoś za każdym razem, to ona była bardziej "twarda" niż my ;) Najważniejsze, żebyście teraz byli przy niej, reszta się nie liczy ;) Quote
phase Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Z jednej strony miło czytać takie słowa od osoby, która wie o czym piszę, ale z drugiej tak bardzo mi przykro.. Teraz wrzesień mam cały wolny, więc czasu dla babci będę poświęcać ile się da.. Quote
*Magda* Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 phase napisał(a):Z jednej strony miło czytać takie słowa od osoby, która wie o czym piszę, ale z drugiej tak bardzo mi przykro.. Teraz wrzesień mam cały wolny, więc czasu dla babci będę poświęcać ile się da.. Niestety takie jest życie i nic na to nie poradzimy :shake: Każdy z nas umrze, pytanie tylko kiedy i jak :roll: Jedno mogę Ci napisać: tego co przeżyłam w dniu śmierci mojej mamy, nie życzę nawet największemu wrogowi. Dla Twojej babci najważniesze jest teraz to czy będziecie przy niej ;) Tu nawet nie chodzi o pocieszanie itp., tylko o to, żeby ona wiedział, że może się wypłakać jak będzie miała akurat na to ochotę; jak będzie chciała się pośmiać, to ktoś ją rozśmieszy... Wiem ile to znaczyło dla mojej mamy i dzięki temu walczyła do końca. Quote
meow Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Akurat wpadłam, a tu takie wieści ;< Moja babcia też zmarła na raka, miesiąc temu :( 3majcie się! Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 magdabroy napisał(a):Niestety takie jest życie i nic na to nie poradzimy :shake: Każdy z nas umrze, pytanie tylko kiedy i jak :roll: Jedno mogę Ci napisać: tego co przeżyłam w dniu śmierci mojej mamy, nie życzę nawet największemu wrogowi. Dla Twojej babci najważniesze jest teraz to czy będziecie przy niej ;) Tu nawet nie chodzi o pocieszanie itp., tylko o to, żeby ona wiedział, że może się wypłakać jak będzie miała akurat na to ochotę; jak będzie chciała się pośmiać, to ktoś ją rozśmieszy... Wiem ile to znaczyło dla mojej mamy i dzięki temu walczyła do końca. dziękuję za te słowa, dziękuję.. meow napisał(a):Akurat wpadłam, a tu takie wieści ;< Moja babcia też zmarła na raka, miesiąc temu :( 3majcie się! Przykro mi bardzo. :( Witaj Oscarkowa , już nie zaśmiecam Twojego wątku , wybacz... Gdzie się podziewacie? Quote
Oscar Patric Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Aguś,Meow przykro Nam bardzo:-( a jakie są rokowania,i nie zaśmiecasz wcale tematu,jak tego to pisz śmiało,Ja chętnie wysłucham,i macie rację,że chorzy na raka mają od Nas o wiele więcej siły i są twarde,zdrowia dla Twojej Babci Quote
Oscar Patric Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Akurat wróciliśmy z Domcią i Oscarkiem z Primy:) Quote
Ptysiak Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Świetne fotki:) http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Oscar%20Patric/DSC01724.jpg on zawsze taki radosny :loveu: Quote
Oscar Patric Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='Ptysiak']Świetne fotki:) http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Oscar Patric/DSC01724.jpg on zawsze taki radosny :loveu: Synek tu właśnie czekał na pizzę:) Quote
*Magda* Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 unikatowydiament napisał(a):Akurat wróciliśmy z Domcią i Oscarkiem z Primy:) Nie za dobrze Wam trochę :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 magdabroy napisał(a):Nie za dobrze Wam trochę :evil_lol: a gdzie tam:razz: to ostatni tydzień wakacji Miki,więc trzeba jakoś go wykorzystać Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ale mu się powodzi :loveu: diamenciku, może mnie też zaadoptujesz? :lol: Quote
Oscar Patric Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Ty$ka napisał(a):Ale mu się powodzi :loveu: diamenciku, może mnie też zaadoptujesz? :lol: no pewnie,nie ma sprawy:) Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 unikatowydiament napisał(a):no pewnie,nie ma sprawy:) To się cieszę :loveu: Quote
Alicja Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 na pizzę chodzicie ;) ja mialam w sobotę ale własnej roboty , z reguły robię sama , chyba , ze faktycznie leń mnie ogarnie to wtedy gotowiec ;) :hand: Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 unikatowydiament napisał(a):Aguś,Meow przykro Nam bardzo:-( a jakie są rokowania,i nie zaśmiecasz wcale tematu,jak tego to pisz śmiało,Ja chętnie wysłucham,i macie rację,że chorzy na raka mają od Nas o wiele więcej siły i są twarde,zdrowia dla Twojej Babci Jutro babcia jedzie do szpitala i będzie musiała podjąć decyzję, czy usuwają guzki, czy całą pierś. Zazdroszczę Wam tej pizzerii. :) Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Oscarkowa rodzina pewnie szykuje się do dzisiejszego meczu. Ukochane ich drużyny grają. :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Oscar zawsze taki pocieszny na zdjęciach :loveu: Miłej nocy:) Quote
monia&nero Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Oscar%20Patric/DSC01724.jpg a Oskarek dostał kawałek pizzy? Quote
Buszki Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Witajcie Oskarki :) w ten piękny dzionek :). Quote
Ptysiak Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 unikatowydiament napisał(a):Synek tu właśnie czekał na pizzę:) No to się nazywa rozpieszczanie na maksa :loveu: Ja też chcę do adopcji !!! :evil_lol: Quote
Recommended Posts