Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

He he ja oddałam swojemu "dzieciakowi" wszystkie moje piłeczki tenisowe bo długi czas nie grałam, a jak chciałam zagrać to musiałam pożyczać bo wstyd wziąć te obgryzione i obślinione :D.

Posted

Kika9004 napisał(a):
He he ja oddałam swojemu "dzieciakowi" wszystkie moje piłeczki tenisowe bo długi czas nie grałam, a jak chciałam zagrać to musiałam pożyczać bo wstyd wziąć te obgryzione i obślinione :D.

Oscar też zawsze niszczył piłki,ale od tego roku już nie,nawet jak na niego to długo je ma,mają tylko(piłki nożne)dziurki od zębów,a piłki tenisowe to są tylko oślinione:eviltong:
chyba poskutkowało,zakazanie gryzienia ich,i muszę się pochwalić że często jak Ja w pracy,to Księciunio,śpi grzecznie z moim miśkiem,i nic mu nie jest,chyba w końcu gnojek wydoroślał:lol:

Posted

Kaaasia napisał(a):
Ja poproszę foteczki Oscarkowo banieczkowe :multi:
Oli kiedyś za nimi szalał a teraz chyba stwierdził, że już za stary jest na takie zabawy :roll:

po 15 mam urlop więc po robię focie,bo na razie mi się nie chce,brak weny:-(
ale nadal ćwiczymy,to jest i musi być Naszym priorytetem!

Posted

hello czwartkowo:)

bardzo dziękuję za trzymanie kciuków,postutkowało:multi:
mam tylko taką focię Księciunia(mam nadzieję że się spodoba:cool1: )

Muszę pozałatwiać parę spraw,w weekend z Księciuniem idziemy do Ani w odwiedzinki,stęskniliśmy się bardzo

pozdrawiamy:) :)