xyzxyz Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Zdjęcie Riny mi się nie wyświetla - mogłabym to rozesłać ;) Quote
Oscar Patric Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 tu jest link do tematu tej suni: http://amstaff-civ.home.pl/forum/viewtopic.php?t=11176 pozdrawiam Quote
*Magda* Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='unikatowydiament']tu jest link do tematu tej suni: http://amstaff-civ.home.pl/forum/viewtopic.php?t=11176 pozdrawiam Trzeba być zarejstrowanym na forum, żeby coś widzieć :/ Quote
Dzikie nieporadne Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Jak śliczna...szkoda że nie mogę mieć drugiego psa , a tak kocham amstaffowate psiaki:-( Quote
bira Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Przemilczę to ogłoszenie, dla mnie ta baba to zwykły leser, której się z psem nie chce wychodzić. A argumenty, które podaje są żałosne. Całe szczęście, że nie udało jej się się suki rozmnożyć. Szkoda tylko tego psiaka... Quote
phase Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 bira napisał(a):Całe szczęście, że nie udało jej się się suki rozmnożyć. Dokładnie,; bo wątpię, że to rodowodowy pies a jej się jeszcze szczeniaków zachciało. :shake: Quote
Oscar Patric Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Piękna Amfetka:loveu::loveu: to za tą Niunię Kochane trzymamy mocno kciuki,i życzymy jej zdrówka Quote
Dzikie nieporadne Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 bira napisał(a):Przemilczę to ogłoszenie, dla mnie ta baba to zwykły leser, której się z psem nie chce wychodzić. A argumenty, które podaje są żałosne. Całe szczęście, że nie udało jej się się suki rozmnożyć. Szkoda tylko tego psiaka... Właśnie przeczytałam CAŁE ogłoszenie..i się z tobą zgadzam... Na spacer z psem można wyjść z dziecimi , a pies w bloku to nie wiele większy problem niż domowy pies w domu z ogródkiem....No i skoro pit bull to czemu nagle gdzieś "przez pomyłkę" jest zapisane Amstaff...Pokręcone to:shake: Quote
Oscar Patric Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 I co Amfecia nie podoba się Wam:placz: Quote
Ptysiak Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/7amf011a.jpg śliczna :) Pozdrawiamy :) Quote
kamilka91 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Amfetka piękna :) A ta babka od Riny... Jakaś nienormalna... Ile ja się już takich historyjek nasłuchałam podczas swojej kariery w schronisku... :shake: Na ogół im więcej powodów oddania podaje właściciel, tym bardziej prawdopodobne jest to, że mu się zwierzak znudził... Tu mamy brak czasu, agresję do dzieci, przeprowadzkę... No i jeszcze te zawirowania z rasą... Nic tu się kupy nie trzyma :shake: Quote
Buszki Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Śliczna dziewczynka :). http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/7amf011a.jpg Quote
Dzikie nieporadne Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 śliczna Amfetka :) A najśliczniejsza różowa obróżka ;D Quote
Dzikie nieporadne Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Ale na Oscara nie mogę się na patrzeć:loveu: Ale nie wiem czy bardziej mnie pociąga jego wygląd czy to że go tak kochasz....:) Quote
Kaaasia Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Amfetka śliczna :lol: a kciuki dalej zaciśnięte. Mam nadzieję że Rina szybko znajdzie kochający domek. Quote
Oscar Patric Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Ja po prostu takich ludzi nie rozumiem,pewnie Rina im się znudziła:angryy:,a może chcą jakiegoś innego psa,tym razem z rodowodem:roll: Quote
phase Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 [quote name='unikatowydiament']Ja po prostu takich ludzi nie rozumiem,pewnie Rina im się znudziła:angryy:,a może chcą jakiegoś innego psa,tym razem z rodowodem:roll: i szczeniaczki. :mad: Dzisiaj Niemcy - Grecja! :crazyeye: Quote
jamnicze Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Ja też tego nie rozumiem, decyzja o psie powinna być przemyślana. To członek rodziny!!!. My chcemy aby był z nami jak najdłużej, a oni co? nie wiedzieli, że są w takim wieku, że będą małe dzieci? To po co decydowali się na taką rasę? Quote
Patik Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Ona jest cudowna ,biedny psiak kocham takie psy,ale bałabym się ,że sobie nie poradzę z takim psem ;] Quote
Oscar Patric Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 dzieńdoberek:) tak,te psy nie są może łatwe w prowadzeniu,ale przy odrobinie chęci i pomocy doświadczonych osób można sobie z nimi poradzić,we mnie to się normalnie gotuje jak widzę takie akcje:angryy: przecież decyzja o posiadaniu psa powinna być na sto procent przemyślana,pod uwagę powinno się wziąść i wszystkie plusy i minusy,u Nas tak właśnie było,już nie będę pisać z ilu rzeczy (i nawet ludzi)musieliśmy zrezygnować,aby tylko Księciunio miał jak najlepiej.Teraz też tak jest,nie raz z czegoś też rezygnuję,ale nie narzekam,bo wiem na co się zdecydowałam,a wszystkie Nasze plany są pod dyktando Synusia,jedziemy tam gdzie On jest w pełni akceptowany,a nie raz szukamy takich miejsc gdzie jest mało ludzi i innych zwierząt. Quote
Recommended Posts