Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przemilczę to ogłoszenie, dla mnie ta baba to zwykły leser, której się z psem nie chce wychodzić. A argumenty, które podaje są żałosne. Całe szczęście, że nie udało jej się się suki rozmnożyć. Szkoda tylko tego psiaka...

Posted

bira napisał(a):
Całe szczęście, że nie udało jej się się suki rozmnożyć.

Dokładnie,; bo wątpię, że to rodowodowy pies a jej się jeszcze szczeniaków zachciało. :shake:

Posted

bira napisał(a):
Przemilczę to ogłoszenie, dla mnie ta baba to zwykły leser, której się z psem nie chce wychodzić. A argumenty, które podaje są żałosne. Całe szczęście, że nie udało jej się się suki rozmnożyć. Szkoda tylko tego psiaka...

Właśnie przeczytałam CAŁE ogłoszenie..i się z tobą zgadzam...
Na spacer z psem można wyjść z dziecimi , a pies w bloku to nie wiele większy problem niż domowy pies w domu z ogródkiem....No i skoro pit bull to czemu nagle gdzieś "przez pomyłkę" jest zapisane Amstaff...Pokręcone to:shake:

Posted

Amfetka piękna :)

A ta babka od Riny... Jakaś nienormalna... Ile ja się już takich historyjek nasłuchałam podczas swojej kariery w schronisku... :shake:
Na ogół im więcej powodów oddania podaje właściciel, tym bardziej prawdopodobne jest to, że mu się zwierzak znudził... Tu mamy brak czasu, agresję do dzieci, przeprowadzkę... No i jeszcze te zawirowania z rasą... Nic tu się kupy nie trzyma :shake:

Posted

[quote name='unikatowydiament']Ja po prostu takich ludzi nie rozumiem,pewnie Rina im się znudziła:angryy:,a może chcą jakiegoś innego psa,tym razem z rodowodem:roll:
i szczeniaczki. :mad:

Dzisiaj Niemcy - Grecja! :crazyeye:

Posted

Ja też tego nie rozumiem, decyzja o psie powinna być przemyślana. To członek rodziny!!!. My chcemy aby był z nami jak najdłużej, a oni co? nie wiedzieli, że są w takim wieku, że będą małe dzieci? To po co decydowali się na taką rasę?

Posted

dzieńdoberek:)

tak,te psy nie są może łatwe w prowadzeniu,ale przy odrobinie chęci i pomocy doświadczonych osób można sobie z nimi poradzić,we mnie to się normalnie gotuje jak widzę takie akcje:angryy:
przecież decyzja o posiadaniu psa powinna być na sto procent przemyślana,pod uwagę powinno się wziąść i wszystkie plusy i minusy,u Nas tak właśnie było,już nie będę pisać z ilu rzeczy (i nawet ludzi)musieliśmy zrezygnować,aby tylko Księciunio miał jak najlepiej.Teraz też tak jest,nie raz z czegoś też rezygnuję,ale nie narzekam,bo wiem na co się zdecydowałam,a wszystkie Nasze plany są pod dyktando Synusia,jedziemy tam gdzie On jest w pełni akceptowany,a nie raz szukamy takich miejsc gdzie jest mało ludzi i innych zwierząt.