Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

unikatowydiament napisał(a):
cudownie się wybawiłam

To najważniejsze. :)

phase nie wiem co z dziewczynkami,ale postaram się dowiedzieć,co i jak:)

zmykam

Dzisiaj mi się przypomniały suczki i chciałabym wiedzieć co z nimi, miło będzie jak się dowiesz co i jak z pięknotkami.
3maj się. :)

Posted

Witanko:)

Byłam w odwiedzinach u mojej przyjaciółki Tereski,i jest bardzo źle- ma raka piersi:-(
na dniach ma mieć operację usunięcia jej,więc na razie mnie nie będzie,Tereska bardzo potrzebuje wsparcia,otuchy itd
Oscarka zaś zawiozłam do mamci,a w pracy wzięłam zmiany na nocki

pozdrawiamy cieplutko i do zobaczenia za jakiś czas:)

Posted

Witanko:)

Byłam w odwiedzinach u mojej przyjaciółki Tereski,i jest bardzo źle- ma raka piersi:-(
na dniach ma mieć operację usunięcia jej,więc na razie mnie nie będzie,Tereska bardzo potrzebuje wsparcia,otuchy itd
Oscarka zaś zawiozłam do mamci,a w pracy wzięłam zmiany na nocki

pozdrawiamy cieplutko i do zobaczenia za jakiś czas:)

Aż mnie dreszcze przeszły, przykre to bardzo, ech...
Życzę, żeby wszystko przeszło bez problemów i już potem było TYLKO dobrze!

Posted

Przykre...:(
Tak jak Madzia.... wiem co znaczy rak i bycie z Kimś w tych chwilach... mój tata nie walczył z rakiem nie piersi ale walczył. Wygraliśmy i oby Wam też się to udało :)

Posted

[quote name='phase']
Dzisiaj mi się przypomniały suczki i chciałabym wiedzieć co z nimi, miło będzie jak się dowiesz co i jak z pięknotkami.
3maj się. :)

unikatowydiament - już wiem co z suniami. Milka i Malwinka mają domki.Dowód. ;)
https://lh4.googleusercontent.com/-LZcPS6Z_jys/T9jUzk0l5LI/AAAAAAAAMD4/vcvLN_UWqPo/s600/P1020949.jpg

http://www.fundacja-ast.pl/forum/download/file.php?id=1221&sid=f800664b3f619b93742270bff22b01fe

Posted

Ja nie nadaję się do niczego,nie wiem jak mam Teresce pomóc,dzisiaj byłam i siedziałyśmy razem na jej łóżku,trzymałam ją za ręce i mocno przytuliłam a potem zaczęłam płakać jak głupia,i nie mogłam przestać
tylko zamiast Ja Ją wspierać,to było na odwrót,a nie tak powinno być
nie wiem co mam Teresce mówić:placz:
Tereska powiedziała aby kupić jej czerwone buty,to one jej poprawią humor,wiec dzisiaj z braciszkiem jedziemy je kupić

Posted

Moja mama przegrała walkę z rakiem :( I możesz mi wierzyć, żadne słowa nie pomogą :shake: Ja też ryczałam za każdym razem jak rozmawiałam z mamą :( Najważniejsze, że z nią jesteś ;)

Posted

Masz mówić koleżance, że będzie dobrze, bo nie ma innego wyjścia. Rak piersi to nie wyrok. Moja mama miała i wygrała. Ojciec był rakowy, ale jemu się nie udało. Najważniejsze, żeby chora osoba nie była sama. Żeby wiedziała, że ma na kogo liczyć, że zawsze będzie ktos, kto potrzyma za rękę i będzie obok, kiedy dadzą kroplówkę.
powodzenia

Posted

Jakoś się pozbierałam,we wtorek Terenia ma operację,wiec trzymajcie Kochane kciukaski za nią,Ja się gorąco modlę i bardzo ale to bardzo mocno wierzę że będzie dobrze:)

cosik na poprawienie humorku,moja Kiciunia:) :)

Posted

Jakoś tak myśli nie umiem zebrać,mam mętlik w głowie,za dużo mam kłopotów na głowie.Dobrze że robię nocki,bynajmniej mnie ten saigon ominie,niech sobie sami radzą,jak zawalili,zresztą mam poparcie u kierowniczki,Ona jest za mną na 100%
nie wiem czy w lipcu czy dopiero we wrześniu dostanę tydzień urlopu
Terenia bardzo się ucieszyła z prezenciku,i obiecałyśmy sobie że jak już wróci do zdrowia i formy,to idziemy na impreskę,aby czerwone buciory wypróbować:razz:

i jak już znajdę siłę i czas to wpadnę do Was Kochane z rewizytą
pozdrawiamy cieplutko i łapka od Księciunia
spokojnego tygodnia:)

Posted

dzisiaj Oscarek z Domcią biegał po parku przy rowerze,nawet super mu szło:multi:
będę musiała pomyśleć o nauce Księciunia jazdy przy rowerze,i o nowych szeleczkach:)

No super! :):)