Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

unikatowydiament;19217551najlepszy kibic Euro 2012r:eviltong:[IMG napisał(a):
http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/DSC01587.jpgale jestem cool:cool3:
ale super fotyGłaski dla Oscarka

Posted

Dzieńdoberek Kochane:)
Widzę że Domcia była na Dogomani,a mówiła że nie wchodziła:evil_lol: ale kłamczucha

Właśnie wróciłam z wycieczki,i jestem okropnie zmęczona,ledwo na oczy widzę,ale musiałam się przywitać:eviltong:
mam ponad 600 zdjęć,będę musiała je poprzeglądać,no i może cosik wrzuce:lol:
teraz moja widokówka(to jedno z moich hobby,zawsze gdzie jadę,to zawsze jakąś na pamiątkę przywiozę),kiedyś postaram się i zrobię im focie i wrzuce.
Wieczorkiem mamcia przyjedzie i Syneczka przywiezie,ale się za nim stęskniłam
miłego popołudnia:)

Posted

unikatowydiament napisał(a):

mam ponad 600 zdjęć,będę musiała je poprzeglądać,no i może cosik wrzuce:lol:

Nie ma nawet innego wyjścia, by nie wkleić foteczek.:)
Witamyyyy cioteczkę! :):)

Posted

To czekamy niecierpliwie na fotki :-) Gdzie byliście dokładnie? Moja szwagierka jest fanka majorki, zna tam fajne zakątki :-) Długo się wakacjowaliście? Ale zazdroszczę :-)

Posted

[quote name='unikatowydiament']MILKA to urocza, około 1,5 roczna sunia w typie pitbull red nose. Znaleziona bez historii, nikomu nieznana, bezimienna. Trafiła do schroniska, w którym oczekuje "na lepsze jutro".

Sunia w schronisku wyczekuje mądrego opiekuna, takiego który poświęci jej czas, serce. Otoczy miłością, troską, rozumem. Milka dała nam się poznać jako bardzo łagodna sunia, nienachalna, wręcz lekko delikatna, lekko wycofana. Jest rewelacyjnym psem, a wolontariusze są w niej zakochani! Do człowieka chętnie podchodzi na każde zawołanie. Przytulaśna i przesłodka, podbiega, by wtulić się w człowieka, aczkolwiek nienachalna. Jest naprawdę wspaniała, widać, że nie odnajduje się w schronisku, na spacerach zdecydowanie odżywa, nabiera chęci życia.

Milka nie dogaduje się z innymi psami. W nowym domu musi być jedynaczką.

Sunia jest już zaszczepiona, zachipowana, wysterylizowana i gotowa do adopcji.

Kontakt w sprawie chęci adopcji pod numerem: 503-173-023 lub mailem: i.p_olejniczak@wp.pl

Pies jest własnością schroniska na Paluchu.

Milka

[quote name='unikatowydiament']MALWINKA to urocza, około roczna sunia w typie pitbulla. Znaleziona bez historii, nikomu nieznana, bezimienna. Trafiła do schroniska, w którym oczekuje "na lepsze jutro".

Sunia w schronisku wyczekuje mądrego opiekuna, takiego który poświęci jej czas, serce. Otoczy miłością, troską, rozumem. Malwinka dała nam się poznać jako bardzo łagodna sunia, energiczna, radosna, ale pozbawiona agresywnych zachowań. Jest rewelacyjnym psem, a wolontariusze są w niej zakochani! Jest przeurocza i ogromnie całuśna. Do człowieka przybiega na każde zawołanie i rozdaje soczyste buziaki. Przytulaśna i przesłodka, radośnie podbiega, by wtulić się w człowieka, aczkolwiek nienachalna. Jest naprawdę wspaniała, widać, że nie odnajduje się w schronisku, na spacerach zdecydowanie odżywa, nabiera chęci życia.

Malwinka dogaduje się z innymi psami.

Sunia jest już zaszczepiona, zachipowana, wysterylizowana i gotowa do adopcji.

Kontakt w sprawie chęci adopcji pod numerem: 503-173-023 lub mailem: i.p_olejniczak@wp.pl

Pies jest własnością schroniska na Paluchu.

Malwinka

unikatowydiament - kiedyś wstawiałaś te sunie na wątku, co z nimi, w domku są, czy dalej pomoc potrzebna?.

Posted

w pracy dzisiaj byłam i mam istny saigon,nie wiem do czego się zabrać,syf i tyle:angryy:
Leciałam w niedzielę rano,i wczoraj z powrotem do domciu,to był taki spontan,zobaczyłam ogłoszenie i siup i już było moje,byłam w stolicy Majorki,cudownie się wybawiłam
focie na pewno będą,ale za jakiś czas,jak tylko w pracy wszystko ogarnę,i muszę siostrze pomóc w kilku sprawach
czeka mnie także 3 wizyty u lekarza,więc zaś u mnie będzie z czasem pewnie kiepsko:placz:

pozdrawiamy cieplutko:)