Oscar Patric Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 patusiove napisał(a):Śliczny psiurek. <3 dziękować:-) Quote
xyzxyz Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 unikatowydiament napisał(a):acha,Ja na razie poczekam i zobaczę czy te zachowanie będzie się powtarzać czy nie i czy będą temu towarzyszyć inne objawy Oscar jest od 3 dni taki markotny i nic go nie interesuje,nie je,ale nosek ma zimny i lekko mokrawy,gorączki nie ma był też w maju i odrobaczony i zaszczepiony przeciwko wszystkim chorobą zakaźnym i wściekliźnie nie ma także na szczęście kleszcza,przeszukałam go całego może i jego pogoda dołuje .. Quote
Oscar Patric Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Witamy się cieplutko w deszczowy wtorek:) Głaski będą przekazane:) Wczoraj nakarmiłam łyżeczką Oscarka,zjadł prawie wszystko,wzdechnął sobie i poszedł spać na swoje posłanko,jak nigdy zawsze idzie spać do Miśka Quote
Izabela124. Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 A czemu karmisz go łyżeczką? Sam nie może? Widzę, że niezły panicz z niego :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Izabela124. napisał(a):A czemu karmisz go łyżeczką? Sam nie może? Widzę, że niezły panicz z niego :evil_lol: bo 3 dni nie jadł,a mi znowu żal się dupcika zrobiło Quote
Oscar Patric Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 na dworze pada i zimno,więc dwie focie Synalka z domciu Quote
katik Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Ty jesteś dla niego za dobra :evil_lol: Jakby się trochę przegłodził to by potem sam zjadł ze smakiem. ;) Quote
Izabela124. Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 katik napisał(a):Ty jesteś dla niego za dobra :evil_lol: Jakby się trochę przegłodził to by potem sam zjadł ze smakiem. ;)Też tak uważam :) Quote
Oscar Patric Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 katik napisał(a):Ty jesteś dla niego za dobra :evil_lol: Jakby się trochę przegłodził to by potem sam zjadł ze smakiem. ;) wiem,wiem,ale zawsze jak On nie jest z 3/4 dni to mi krążą po głowie myśli że jestem złym opiekunem,i na niego nie zasługują tak,Oscar jest cholernym Tadkiem Niejadkiem,ma tak on od małego że najpierw jest okres gdzie zjada wszyściutko,a następnie wydziwia i kaprysi Quote
Ptysiak Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 A już widzę co pisałaś:) Musiałam pisać równo z Tobą :D Pozdrawiamy cieplutko i buziaki dla Tadka niejadka :buzi: ;) Quote
Oscar Patric Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Ptysiak napisał(a):A już widzę co pisałaś:) Musiałam pisać równo z Tobą :D Pozdrawiamy cieplutko i buziaki dla Tadka niejadka :buzi: ;) buziaczki będą przekazane,jak tylko Księciunio się obudzi chyba za raz będę z dogo zmykać,bo siedzę i siedzę,mam dzisiaj urlop byłam u lekarza po leki,i na badaniach na wyniki za tydzień,mam nadzieję że mamcia się zlituje i wyniki odbierze:cool3: Quote
Ptysiak Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Ja w prawdzie urlopu nie mam ale nudzę się w pracy i tez tak siedzę i siedzę na tym dogo :D Quote
Oscar Patric Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Ptysiak napisał(a):Ja w prawdzie urlopu nie mam ale nudzę się w pracy i tez tak siedzę i siedzę na tym dogo :D aha dodałam 2 fotki Księciunia,i co nie podobają się:placz: Quote
Ptysiak Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Jak nie jak tak:) Bardzo się podobają Oscarek jak zawsze słodki na maksa :loveu: Quote
Buszki Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Mi się podobają,zwłaszcza ta : http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/DSC01581.jpg Quote
Oscar Patric Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 cieszę się że mój Księciunio się podoba:oops: Quote
Oscar Patric Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Zamieszczone przez fioneczka spróbujcie wklejać taki apel na swoich wątkach, na wątkach swoich przyjaciół i znajomych ... jeśli nie zrobimy czegoś to ostatni bazarek jaki trzeba będzie zrobić na Donkę będzie nosił tytuł "pomóż dojechać Doneczce z hotelu do schroniska" W październiku 2011 nikt nawet nie myślał, że prawdziwy dramat Donki zacznie się w czerwcu 2012 Sunia jesienią ubiegłego roku uniknęła powrotu do schroniska, trafiła do hotelu w którym dostała przez te kilka miesięcy tyle miłości i uwagi, ile w całym swoim dotychczasowym życiu nie dostała. Teraz czeka ją powrót do schroniskowego boksu ... Błagamy, pomóżcie utrzymać ją w hotelu ... to wspaniałe psisko ... mające szansę na dom ... Prosimy Was o deklaracje stałe, choćby najmniejsze 5 złotowe. Nie pozwólmy aby wszystko co najgorsze w jej życiu zaczęło się od nowa :-( Tak było Tak jest http://www.dogomania.pl/forum/threads/194911-DONA-rednose-ka-rozpaczliwie-potrzebuje-deklaracji-inaczej-czeka-ją-schron Quote
jamnicze Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Miłego weekendu życzę i głaski dla księciunia :) Quote
Daga&Maks Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Maks też czasem tak robi, że przez kilka dni karmę tylko trochę podziubie, a większość zostawia, ale w końcu jak zrobi się głodny to zje Quote
Ptysiak Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Dzień dobry :) Buziaki w słodki nochalek Oscarka :) Quote
Oscar Patric Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 wesoły dzieńdoberek:) z dzisiejszego rannego spacerku z dzisiejszego rannego spacerku Quote
Recommended Posts