Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj Ty randkowiczko co tu zajrzę to zawsze albo zaraz randka albo po randce XD A Oscarson z kim randkuje?

Kochana z życia trzba kożystać :)

a z nikim

Dzień doberek ;)

doberek :)

Ale z Oscarka przystojniak :loveu:

dzięki :)

Akurat z siostrą zwaliłam złamaną łopatą 3/4 tony węgla,i niech kto powie że kobiety nic nie potrafią,a na dodatek deszcz Nam przeszkadzał

Posted

Akurat z siostrą zwaliłam złamaną łopatą 3/4 tony węgla,i niech kto powie że kobiety nic nie potrafią,a na dodatek deszcz Nam przeszkadzał

Kobiety są bardziej zaradne niż nie jeden facet !

oczywiście zdarzają się wyjątki ;)

Posted

Siemanko :D

hej:)

Od piątku mamy zaś remoncik tym razem kuchni,będziem mieli cały tynk obity,jesteśmy z Księciem po  długaśnym spacerku :)

Rano był tylko jeden stopień,a teraz słonezko Nam fajnie świeci,muszę zaś kolejy referat napisać,razem mam ich 6 a dopiero jede oddałam :eviltong: ,już domek osprzątałam,muszę zapytać się brata czy zimówi już założył

Posted

hejka ;)

To znowu was praca czeka ;) no to musisz sie zabrać ostro za pisanie :D

opony najwyższy czas zmienić bo już czasami idzie wpaść w lekki poślizg ;)

No tak,po mału wszystko zaczyna się układać w całość i być super,oby tak dalej :)

Posted
 Lyń :P

Nie lyń, tylko nie znaleźliśmy żadnych ciekawych opon letnich z alufelgami i jeździłam na zimówkach :eviltong:

Jak teraz coś znajdziemy, to na wiosnę wrzucam letnie koła ;)

Posted

hejka:)

U Nas już przymrozek zaliczony :eviltong: ,ale muszę przyznać,że jak wyszłam z Oscarem rano na spacer,to była takie fajne świeże i zimne powietrze,a teraz słoneczko świeci i jest dość ciepławo.Ja zawsze brata z oponami męczę,więc je zawsze wymienia.

Posted

Doberek :)

My rano mamy przymrozek,potem świeci słońce a po 22.00 mamy ta gęstą mgłę że nic nie widać.Mamy w domciu czyste pobojowisko,częściowo posprzątała,ale generalie będzie dopiero po remncie.Synkowi przysłali 2 razy próbkę karmy Fitmin(jest On jej testerem),już zjedzona :laugh2_2:  bez żadnego marudzenia.

Posted

Hej Oscarki  :loveu:

hej Agusia :)

Jutro mam zaś szkolenie,a w piątek rozmowe kwalifikacyjną,może tym razem wyjdzie :thumbs:

Jakoś tak ze wszystkim stoję,przez to nic mi się nie chce,a obiecałam sobie że w tym roku zacznę się uczyć języka i...dupa :eviltong:

A Kochanie do mnie nie przyjechał,bo w pracy ma normalnie młyn,a jak do domu wróci do marzy mu się sen i dobry odpoczynek