Oscar Patric Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Hej Aguś :) Witaj Magduś :) W szkole już zaczełam liczyć i tak będzie przez dwa lata,mam 2 zewnętrzne egzaminy,paczka z jedzeniem dla Synka jest już wsyłana,teraz na nią czekamy.Nadal mamy piękną,złotą jesień.Przyszło pismo z mieszkaniówki że Naszym zalaniem domu się zajmą jak w najbliższym czasie. Quote
agutka Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 hej, ciekawe jak szybko się zajmą tym zalaniem. Quote
Oscar Patric Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 hej, ciekawe jak szybko się zajmą tym zalaniem. Witamy :) Znając Nasz kraj to pewnie 2/3 miesiące,nie prędzej. Przechwaliłam pogodę dzisiaj jest smętnie i na pewo będzie padać.Zaś co raz bardziej alergia mi dokucza :shake: Nie długo zaś koleja randka z moim kochanie :wub: Kurier właśnie karmę przywiózł,ale do domu się bał podejść :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 Hej :) Zaczoł się sezon grzewczy,Synek już na całego kożysta i dupsko grzeje,nawet na spacerek nie chce iść. Kupiłam mu porcje rosołwe z drobiu i kaczki,szyje indycze,drobiowe serca i 5 kg cielęciny.Muszę jeszcze kupić mięso z królika,tygrysie krewetki,mieszankę orzechów oraz jaja od kur z domowego wybiegu,dzisiaj nie pada. Quote
łamAga Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Hejka ;) Księciunio jak na księcia przystało woli domowe wygody i pyszności ;) Quote
Oscar Patric Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 Hejka ;) Księciunio jak na księcia przystało woli domowe wygody i pyszności ;) oj tak :) Hejka ;) Dzień doberek ;) hej,hej :) Jesteśmy po długim spacerku z Księciuniem,Synek mega zadowolony,a teraz rosołek się dla Niego gotuje A tak Synek reaguje jak ma się kąpać: Quote
agutka Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 hej, to i tak grzecznie siedzi ;) moja to ucieka a ja ganiam jak kiedyś za kurczakiem na rosół w sobotę :p Quote
Oscar Patric Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Synek nie ucieka bo drzwi zamknięte ma z kabiny,a po kapieli dostaje ciasteczko :) Tak,minę ma nietęgą :eviltong: Na 10.02.2015 mam tomografię komputeową głowy i szyii,więc jeszcze się namęczę,zmykamy bo dzisiaj na popołudnie do szkły idę :) Dziękuję, że jesteś blisko Za serce, co niesiesz w pysku! Za ciężką mordę i łapy obie! I za kolory świata – co nosisz w sobie! Dziękuję, że każdej nocy ogrzewasz mnie snem spokojnym, Za Twe spojrzenia dziękuję i najwierniejsze oczy! Dziękuję, że jesteś i że zawsze czekasz! Za uśmiech dziękuję i miłość! I za nadzieję w przyszłość! Dziękuję, że we mnie nie wątpisz, choć powodów wiele, bo jestem tylko Twoim człowiekiem… Mój Pieseczku „ Quote
Paulina94 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Haha, tak zaczęłam czytać "Synek" to myślałam że chodzi o dziecko :megagrin: Dopiero potem się skapnęłam że mówisz o psie :eviltong: Quote
Oscar Patric Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Haha, tak zaczęłam czytać "Synek" to myślałam że chodzi o dziecko :megagrin: Dopiero potem się skapnęłam że mówisz o psie :eviltong: tak,Synek to mój pies :) a na Dzidziusia :loveu: muszę jeszcze zaczekać,chociaż już bym bardzo chciała :wub: Quote
Sonka95 Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Oskarek :loveu: http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/20140915_145628_zps007a24b6.jpg Sonia to za kąpielami w wannie nie przepada i najchętniej to by z łazienki uciekała :siara: Quote
Guest wolfheart Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/20140915_145628_zps007a24b6.jpg hahaha Luna czasami też taka bida przed kąpaniem :megagrin: Quote
Oscar Patric Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 hej :) Często Synka nazywamy w domciu"Sierotka Marysia",bo jak kto by popatrzył na niego,to najbiedniejszy i najbardziej pokrzywdzony pies świata :laugh2_2: Quote
Oscar Patric Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 hejka ;) witamy cieplutko,łapka od Księciunia :) Quote
Oscar Patric Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Witamy się w deszczową zimną środę :) Jeden referacik napisany i wdrukowany,jutro i pojutrze będę zakuwać na Działalność gospodarczą,Synek lula koło kominkowego,rosołek się gotuje:) Po południu randka z moim kochanie :laola: :laola: Wyporzyczyłam sobie I tom "Nędzników"więc na jakiś czas mam co czytać :laugh2_2: Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Czyli same dobre wieści ;) udanej randki :D Quote
Recommended Posts