Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kalyna napisał(a):
To tylko ja taka wyrodna Pańcia jestem... i psiaki nie miały Dnia Dziecka :diabloti:

nie martw się Ja już dawno do tego grona należę:diabloti::evil_lol:(tylko z innego powodu)

Posted

kalyna napisał(a):
To tylko ja taka wyrodna Pańcia jestem... i psiaki nie miały Dnia Dziecka :diabloti:

Wcale, że nie jesteś sama :siara:

Posted

kalyna napisał(a):
Ha, ale ja byłam w szkole cały dzień :eviltong:
Ale trzeba to nadrobić :lol:

Moje też nie obchodziły,po szkole miałam dość ;) Ale nadrobię wyjazdem do Sopotni :D

Posted

Ja szkołę mam w tygodniu,więc mogłam coś Synkowi zaplanować,u Nas zaś pada,a najlepsze jest to,że Oscar deszcz"olewa"wiec fajnie się spaceruje,jak nie trzeba go ciągnąć jak Osła:evil_lol:

Posted

unikatowydiament napisał(a):
Ja szkołę mam w tygodniu,więc mogłam coś Synkowi zaplanować,u Nas zaś pada,a najlepsze jest to,że Oscar deszcz"olewa"wiec fajnie się spaceruje,jak nie trzeba go ciągnąć jak Osła:evil_lol:

A wcześniej było inaczej? :)

Posted

Błyskotka napisał(a):
Jeszcze troszkę i znów będą upały.

Pewnie tak,bo za kilka dni mamy dopiero lato

Mada95 napisał(a):
A wcześniej było inaczej? :)

tak,nie chciał Synek spacerować,tylko jak głupi do domu ciągnął z powrotem,siknął raz i nic go nie obchodziło,że zaś trzeba będzie z Nim iść:evil_lol:

Posted

Don_Vito napisał(a):
dzień dobry :loveu:

doberek:)

Mamy dzisiaj słoneczko,a Księciu nie chce iść na długi spacerek,woli z łóżku pospać,muszę karmę kupić przez neta,no i może też wezmę jakieś psie ciasteczka

Posted

Robiłam pierwszy raz test,wyszedł pozytywny,nie byłam w cale zaskoczona,tylko szczęśliwa,a dzisiaj dupa,bo miesiączke dostałam:-(,czuje się do dupy i samotnie,Mój na szkoleniu w Zakopcu siedzi,zamiast być przymnie,życie do dupy jest ot co:angryy:

Posted

Nie sugeruj się miesiączką, bo to może nie być "prawdziwa" miesiączka. Testy w tę stronę (czyt. wynik pozytywny) rzadko się mylą. Radziłabym iść do lekarza po krwawieniu albo zrobić jeszcze jeden test, ale innej firmy ;)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Kolejna ciężarna na dogo ? :cool3: to chyba serio zaraźliwe :diabloti:

marta1624 napisał(a):
No nie chyba trzeba uciekać póki czas :D

No zostańcie, nie bójcie się :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
No zostańcie, nie bójcie się :diabloti:

Na razie się nie boje, bo chłopaka nie mam :D hahaha, sama sobie dziecka nie zrobię :lol: :diabloti:

Posted (edited)

no macie rację Kochane,po miesiączce robię drugi test,a potem do ginekologa idę:cool3:
Miśka zaczęła Księciowi gotować,Chłopak w niebo wzięty,tak miskę wylizuje,że nie można go odgonić:lol:,braciszek zaś chce Księcia zabrać,tym razem na wieś:loveu:

Edited by unikatowydiament