Oscar Patric Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Ty$ka napisał(a):Do jakiej Kasi? Jakiejś dogomaniaczki? :D Jak chłopaki po Chorwacji? Zadowoleni? Nie do mojej dobrej koleżanki z pracy,tak bardzo zadowoleni,Synek Nam kwitnie na całego:) lula2010 napisał(a):witamy sie :-) doberek:) Trochę wolnego mam,mam prawie wszystko pozałatwiane,zostało jeszcze trochę,te najcięższe,ale damy radę:evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 agutka napisał(a):doberek :) dobry,dobry:) Quote
Oscar Patric Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 dOgLoV napisał(a):hejka w ten słoneczny ciepły dzień ;) phase napisał(a):Dobry wieczór. :) Witanko:) Byłam u lekarza i TSH oraz EKG mam dobre,muszę teraz zapisać się na wizytę do neurologa,bo bóle głowy mnie wykańczają.Synek był grzeczny u Kasi,łapkę podał,a potem ją kompletnie olał:evil_lol:,prawie cały czas sobie leżał i spał.Mamy 21 stopni i słoneczko świeci:multi:,jak tak dalej pójdzie,to wyciągniemy basenik dla paskudy. Quote
agutka Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 haaa 21 !!! u nas 27 w cieniu ;) ja już nie mam psów ;) pochwały się po krzakach ;) Quote
Oscar Patric Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 agutka napisał(a):haaa 21 !!! u nas 27 w cieniu ;) ja już nie mam psów ;) pochwały się po krzakach ;) Oscar jeszcze dobrze ciepło znosi,będzie gorzej jak temperatura podskoczy wyżej,ale mamy na to sposób Quote
Sonka95 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 U nas dzisiaj było 28 :D Sonia to nie lubi takich upałów :roll: Quote
Oscar Patric Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 Sonka95 napisał(a):U nas dzisiaj było 28 :D Sonia to nie lubi takich upałów :roll: ie ma się co dziwić,bo przeważnie jak grzeje,nie ma czym oddychać Ty$ka napisał(a):Cieszę się, że badania wyszły pozytywnie :) Ja też,tylko teraz zastanawiam się do jakiego innego specjalisty iść,aby w końcu i nic nie dokuczało Izabela124. napisał(a):Witam się :) hej:) kamilka91 napisał(a):Jaki macie sposób? :) wilgotny ręcznik,kładę na Oscarka na kwadransik,potem jest już ok,Synek tak nie dyszy ciężko Quote
Błyskotka Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 My staramy się w miarę siedzieć w domu. Nie lubię upałów tak jak te moje psy ;) Quote
kamilka91 Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Ja upałów nie lubię, Mik za to najchętniej cały dzień spędzałaby na balkonie i się opalała... :lol: Co jakiś czas tylko wpada do domu położyć się na panelach/kafelkach, schłodzić szybko i z powrotem na słoneczko :) Quote
Oscar Patric Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 U Nas Oscar też w upały lubi korzystać z łazienki,jest tam fajnie chłodno,a zaś jak można to albo jedziemy z Nim nad wodę albo ma wyciągnięty swój basenik.Mamy dzisiaj grilla:multi:,a potem jedziemy do kina Quote
phase Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Na co do kina? :) Ja nie za bardzo lubię lato, jeszcze 20 stopni spoko, ale tak jak teraz że w słońcu po 7 jest 30... Nie to nie dla mnie... Nawet mój Pulpet ma dość. Quote
monia&nero Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Witanko ! Cieszę się że badania wyszły dobrze. Mam nadzieję, że neurolog szybko pomoże na bóle głowy. Pozdrawiam i głaski dla Księciunia Quote
Oscar Patric Posted May 27, 2014 Author Posted May 27, 2014 Hej:) Psom wiele do szczęścia nie potrzeba,Księciu leży na legowisku,podusi,zakryłam go kocykiem i psa nie ma od 2h:eviltong: , do Neurologa idę dopiero we wrześniu,a weny do fotek brak niestety,miziani i głaski przekażę:) Quote
Oscar Patric Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 U Nas cieplutko,basenik Synkowi wyciągnęłam,niech się popluska:cool3:,w niedzielę idę na imprezę urodzinową,w pracy zaś hard kor mamy:diabloti:,ale jakoś trzeba dać radę Quote
Oscar Patric Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 marta1624 napisał(a):Witanko przed południowe ;) witamy cieplutko:) Quote
Recommended Posts