agutka Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 a co on taki odwrócony do ściany? focha miał ;) Quote
Oscar Patric Posted April 21, 2014 Author Posted April 21, 2014 [quote name='Ty$ka']Wesołych, spokojnych świąt :)[/QUOTE] dziękuję:) [quote name='agutka']a co on taki odwrócony do ściany? focha miał ;)[/QUOTE] no ba jak zwykle:diabloti: [quote name='Izabela124.']Witam się :)[/QUOTE] Witamy:) Święta błogo i bogato upływają,rodzinnie:loveu:,jesteśmy po długim spacerku z Księciem,na dworze mamy cieplutko,tak się rozleniwiłam,że nic mi się nie chce:eviltong: Quote
Sonka95 Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Hejka :) My też dzisiaj zaliczyliśmy długi spacerek a potem wycieczkę rowerową :) Quote
Oscar Patric Posted April 21, 2014 Author Posted April 21, 2014 [quote name='Sonka95']Hejka :) My też dzisiaj zaliczyliśmy długi spacerek a potem wycieczkę rowerową :)[/QUOTE] Fajnie,a jak polana byłaś? Quote
Sonka95 Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 [quote name='unikatowydiament']Fajnie,a jak polana byłaś?[/QUOTE] Bardzo mnie zmoczył młodszy brat :diabloti: czekał tylko aż wstanę i sie zaczęło :evil_lol: Quote
Dzikie nieporadne Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Cześć:multi: Czyli lany poniedziałek , dzień słoneczka i długich spacerków? Quote
Oscar Patric Posted April 22, 2014 Author Posted April 22, 2014 [quote name='Sonka95']Bardzo mnie zmoczył młodszy brat :diabloti: czekał tylko aż wstanę i sie zaczęło :evil_lol:[/QUOTE] oj,współczuję:evil_lol: [quote name='Ty$ka']U nas też cieplutko dzisiaj :)[/QUOTE] Dzisiaj też była piękna pogoda,a teraz na deszcz się zbiera niestety Quote
Oscar Patric Posted April 22, 2014 Author Posted April 22, 2014 [quote name='Mada95']Cześć:multi: Czyli lany poniedziałek , dzień słoneczka i długich spacerków?[/QUOTE] hejka:) tak,spacer był mega udany,taki rodzinny:loveu: Quote
agutka Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 spacery rodzinne tylko na święta zostawiam ;) Quote
Oscar Patric Posted April 23, 2014 Author Posted April 23, 2014 [quote name='agutka']spacery rodzinne tylko na święta zostawiam ;)[/QUOTE] aha,My nieraz mamy taki spacerek w dzień powszedni:) [quote name='phase']Witamy się po świętach. :)[/QUOTE] [quote name='marta1624']Witam i ja ;)[/QUOTE] Witanko:) Mamy sobie burzę,ale jest ciepłom,jesteśmy po długaśnym spacerku Quote
agutka Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 dziś mieliśmy taki mini rodzinny bo ja tż i syn z piesami ;) takie mi najbardziej odpowiadają jeżeli chodzi mi o rodzinne , moja rodzina jest dziwna bo wolą spacerować bez psów aspacer bez psa to już nie spacer ;) Quote
Oscar Patric Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 [quote name='agutka']dziś mieliśmy taki mini rodzinny bo ja tż i syn z piesami ;) takie mi najbardziej odpowiadają jeżeli chodzi mi o rodzinne , moja rodzina jest dziwna bo wolą spacerować bez psów aspacer bez psa to już nie spacer ;)[/QUOTE] no wiadomo,Oscar jest zawsze i wszędzie z Nami:) Wczoraj miałam zajebistą randkę z Marcinem:Cool!:,jestem mega szczęśliwa,dzisiaj mamy po południu grilla ze znajomymi,Synek zaś będzie główną rolę odbębniał,już ciotka Magda w pełni o niego zadba:bigcool:.A za niedługo bracik zabiera młodego w góry. Quote
Ty$ka Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Widzę, że żyjecie 100% ;) Super. :) Gdzie jedzie w góry? Quote
Oscar Patric Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 [quote name='Ty$ka']Widzę, że żyjecie 100% ;) Super. :) Gdzie jedzie w góry?[/QUOTE] Ja nie jadę,tylko braciszek z Synkiem na Słowację:) Quote
Oscar Patric Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 [quote name='Sonka95']O to super dzień dzisiaj macie :)[/QUOTE] tak,tak :) [quote name='agutka']helloł , helloł:)[/QUOTE] hejka:) [quote name='lula2010']zagladamy :loveu:[/QUOTE] Witamy:) Mamy śliczniutką pogodę,a wczoraj lało i nawet burza była,w długi weekend mamy zaplanowaną imprezkę z koleżankami oraz randkę z Marcinem:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:,a dzisiaj będzie zaś grill:loveu: Quote
Ty$ka Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Niech zabiorą mnie ze sobą na Słowację :siara: W takim razie udanych planów :) Quote
Błyskotka Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Ooo a ja też planuję wypad w góry na Słowację ale to taki wypad wystawowo- majówkowy ;) Jeszcze nie grillowałam ale mam nadzieję że w czwartek się uda :) Quote
Recommended Posts