Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej:)

Padać ma jeszcze kilka dni,niby mrozu ma nie być,ale wiadomo jak jest nie raz,właśnie nie wiem czemu Oscar źle się poczuł jak był w aucie.Zawsze dobrze podróż znosił,może jak powiedziała koleżanka,On miał jakiś wirus.Na szczęście dzisiaj dobrze się czuje.Nowe focie Ksieciunia będą jak na dworze przestanie padać.

Posted

moje skarby:)

Zastanawiam się nad planami w tym roku,chiciałabym bardzo aby ten był o wiele lepszy niż poprzedni,chociaż ten źle się zacznie.Na pewno mały remoncik się szykuje na przełomie styczeń/luty,na wakacje Miśke wyśle na wieś.Na pewno nadal będę z Księciuniem pracować.Idzie Mu co raz lepiej,oby tak dalej.Zeszłoroczne postanowienie chcę kontynuować,ale tym razem inaczej się zabiorę,może w końcu wyjdzie.Nie wiem czy będę szukać innej pracy?!czs pokaże.

Posted

unikatowydiament napisał(a):
hej:)

Padać ma jeszcze kilka dni,niby mrozu ma nie być,ale wiadomo jak jest nie raz,właśnie nie wiem czemu Oscar źle się poczuł jak był w aucie.Zawsze dobrze podróż znosił,może jak powiedziała koleżanka,On miał jakiś wirus.Na szczęście dzisiaj dobrze się czuje.Nowe focie Ksieciunia będą jak na dworze przestanie padać.

U nas wczoraj na wieczór strasznie wiało, aż ciężko było spacerować.

Pzdr

Posted

U Nas zaś pada i wieje,Oscar spacer odbębnił,teraz zjada naleśniki faszerowane mięsem z warzywami i sosem,jakoś tak polubiłam gotowanie,a na tym Synek korzysta na całego:eviltong:

Ale rozpusta;):)

Posted

M&S napisał(a):
Ale rozpusta;):)

trochę tak,uczę sie gotować,no i Ktoś musi sprawdzić czy jest dobre,a wiesz mi że Ksieciunio do tego najlepiej się nadaje,jak jedzenie jest dobre,to w mig miska jest pusta,a jak nie,to z ledwością coś Oscar z niej zje:lol:

Posted

trochę tak,uczę sie gotować,no i Ktoś musi sprawdzić czy jest dobre,a wiesz mi że Ksieciunio do tego najlepiej się nadaje,jak jedzenie jest dobre,to w mig miska jest pusta,a jak nie,to z ledwością coś Oscar z niej zje:lol:

Nie wiem, czy można na psie testować:evil_lol:

Posted

U Nas zaś pada i wieje,Oscar spacer odbębnił,teraz zjada naleśniki faszerowane mięsem z warzywami i sosem,jakoś tak polubiłam gotowanie,a na tym Synek korzysta na całego:eviltong:

Moja to dzisiaj jadła , ale naleśnika z serem :p U nas też wieje , ale na szczęście nie pada

Guest wolfheart
Posted

cóż za smakosz z niego:evil_lol:

Posted

miłego weekendu Kochane:)

Oscar to tester jedzenia:eviltong:,dzisiaj rano zaś narozrabiał,trzasnoł mnie głowa w nos:angryy:,cholerka cały mnie boli,przyłożyłam lód,powinien pomóc

taki zestwa do herbatki sobie kupiłam

Bożonarodzeniowy Księciunio