Oscar Patric Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Ty$ka napisał(a):Kochany Oscarek :loveu: Miziaki zsyłamy ;) będą przekazane,jak Księciunio wróci:) Kto chętny do Nas przyjechać i wytarmosić Księciunia:eviltong:,tak na poważnie to widzę że tego mu brakuje,a mianowicie kontaktu z ludźmi,widzę to po zachowaniu Syneczka.A jest nie fajnie,dużo ludzi się go boi,bo to ta zła i niedobra rasa:angryy: ,a jak Kogoś za czępię aby Oscarka pogłaskał to albo patrza się jak na idiotkę,albo Synek ich odstrasza swoim skakaniem i dziwnymi odgłosami:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 unikatowydiament napisał(a):A jest nie fajnie,dużo ludzi się go boi,bo to ta zła i niedobra rasa:angryy: eh..ludzie:shake: ja bym Cię Oscarku wytarmosiła ,wymiziała i wyczochrała za wszystkie czasy:loveu: Quote
Sonka95 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 unikatowydiament napisał(a):będą przekazane,jak Księciunio wróci:) Kto chętny do Nas przyjechać i wytarmosić Księciunia:eviltong:,tak na poważnie to widzę że tego mu brakuje,a mianowicie kontaktu z ludźmi,widzę to po zachowaniu Syneczka.A jest nie fajnie,dużo ludzi się go boi,bo to ta zła i niedobra rasa:angryy: ,a jak Kogoś za czępię aby Oscarka pogłaskał to albo patrza się jak na idiotkę,albo Synek ich odstrasza swoim skakaniem i dziwnymi odgłosami:diabloti: Hej :loveu: Szkoda , że wy nie z Warszawy .... bo bym chętnie go wytarmosiła :) Quote
xyzxyz Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Ja tam bym chętnie go wytarmosiła :loveu: Bullowate na zdjęciach mogę oglądać i oglądać, ale nigdy nie mam okazji poznać jakiegoś na żywo i się do nich przekonać, że nie taki diabeł straszny :roll: Tulaski :) Quote
Ty$ka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 A ja kocham bullowate :lol: To to tylko sie tuli i tuli, i w dodatku całym cielskiem się pcha na kolana :lol: Quote
334maja Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdj1190cie-0096.jpg - kocham jego mordkę :loveu: I również tulaski ślemy Oscarkowi :) Quote
Izabela124. Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 I jak wyszedł wieczór filmowy z wampirami? :razz: Quote
Kaaasia Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Oscarek rozchwytywany jak gwiazda jakaś :lol: Quote
Patik Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdj1190cie-0096.jpg :loveu: Jaki on ma pychol słodki, w ogóle to cały jest słodki:evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Witamy się:) Wczoraj byłam z Oscarkiem na 3 godzinnym spacerku po lesie,super było,ale mam tylko jedną fotkę,mam już prawie komplet badań,jestem po dwóch szkoleniach,aby wiedzieć co i jak na nowym stanowisku pracy. Mizianki będą przekazane:cool3: wczoraj doszła karma Bozita,postanowiłam że rano Księciunio będzie dostawał suchą,a wieczorem jak wruce z pracy,to coś mu ugotuję. Quote
Besti Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 3 godziny w lesie:evil_lol: Póki ładna pogoda jest trzeba korzystać. Powodzenia w nowej pracy życzę:) Quote
Oscar Patric Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Nie dziękuję aby nie zapeszyć;) Quote
Oscar Patric Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Sonka95 napisał(a):To Oskarek fajny miał spacerek ;) szczerze to jeden z lepszych,mało ludzi psów/zwierząt,a las pachniał bardzo ładnie,można było sobie wiele spraw przemyśleć,jutro też idziemy na długi spacerek,chociaż tym razem nie do lasu:) Quote
ania90 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Jedna fotka Oscarka tak skromnie....... ;) Quote
Recommended Posts