Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ty$ka napisał(a):
Kochany Oscarek :loveu:

Miziaki zsyłamy ;)

będą przekazane,jak Księciunio wróci:)

Kto chętny do Nas przyjechać i wytarmosić Księciunia:eviltong:,tak na poważnie to widzę że tego mu brakuje,a mianowicie kontaktu z ludźmi,widzę to po zachowaniu Syneczka.A jest nie fajnie,dużo ludzi się go boi,bo to ta zła i niedobra rasa:angryy: ,a jak Kogoś za czępię aby Oscarka pogłaskał to albo patrza się jak na idiotkę,albo Synek ich odstrasza swoim skakaniem i dziwnymi odgłosami:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

unikatowydiament napisał(a):
A jest nie fajnie,dużo ludzi się go boi,bo to ta zła i niedobra rasa:angryy:

eh..ludzie:shake: ja bym Cię Oscarku wytarmosiła ,wymiziała i wyczochrała za wszystkie czasy:loveu:

Posted

unikatowydiament napisał(a):
będą przekazane,jak Księciunio wróci:)

Kto chętny do Nas przyjechać i wytarmosić Księciunia:eviltong:,tak na poważnie to widzę że tego mu brakuje,a mianowicie kontaktu z ludźmi,widzę to po zachowaniu Syneczka.A jest nie fajnie,dużo ludzi się go boi,bo to ta zła i niedobra rasa:angryy: ,a jak Kogoś za czępię aby Oscarka pogłaskał to albo patrza się jak na idiotkę,albo Synek ich odstrasza swoim skakaniem i dziwnymi odgłosami:diabloti:

Hej :loveu:
Szkoda , że wy nie z Warszawy .... bo bym chętnie go wytarmosiła :)

Posted

Ja tam bym chętnie go wytarmosiła :loveu: Bullowate na zdjęciach mogę oglądać i oglądać, ale nigdy nie mam okazji poznać jakiegoś na żywo i się do nich przekonać, że nie taki diabeł straszny :roll:
Tulaski :)

Posted

Witamy się:)

Wczoraj byłam z Oscarkiem na 3 godzinnym spacerku po lesie,super było,ale mam tylko jedną fotkę,mam już prawie komplet badań,jestem po dwóch szkoleniach,aby wiedzieć co i jak na nowym stanowisku pracy.
Mizianki będą przekazane:cool3: wczoraj doszła karma Bozita,postanowiłam że rano Księciunio będzie dostawał suchą,a wieczorem jak wruce z pracy,to coś mu ugotuję.

Posted

Sonka95 napisał(a):
To Oskarek fajny miał spacerek ;)

szczerze to jeden z lepszych,mało ludzi psów/zwierząt,a las pachniał bardzo ładnie,można było sobie wiele spraw przemyśleć,jutro też idziemy na długi spacerek,chociaż tym razem nie do lasu:)