Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ostatnio jak chłopczyk głaskał Oscarka,to ten zamiast cieszyć się jak głupi(taka była zawsze reakcja),to ten był bardziej zainteresowany piłką,w pobliżu dzieciaczki się bawiły nią
A dzisiaj podczas raniutkiego spacerku biegał sobie duży kundel bez nikogo(już kiedyś Oscar miał z nim spięcie),więc myślałam że będzie zaś to samo,ale na szczęście Synek dał się odwołać,a tamten zwiał

Posted

U Nas padało i jest zimno,tak ma być do środy

Trochę z życia mojego Księciunia:)

wiec przed każdym spacerkiem Synek leży na żabkę obserwuje Nas,trzepie się i przeciąga jak kot,ziewa i zaś się trzepie,a potem siedzi i czeka,aż założymy mu obrożę i smycz

Jak Oscar chce pić to łapką trzaska o białą miskę,a jak chce jeść to o zieloną i czeka,jak nikt nie idzie to jeszcze raz trzaska o wybraną miskę, a jak to nie skutkuje to idzie do któregoś z Nas i noskiem zaczepia,aby dać mu jeść albo pić

Jak żaden pies Oscarka nie zaczepia(nie drze ryja ani nie warczy),to Oscar grzecznie potrafi się minąć,ale musi być zmęczony:)

Posted

Ptysiak napisał(a):
Oscarek mądra psinka i coraz większe postępy robi :multi:
Mizianki dla słodziaka :loveu:

dziękujemy: Buziego:

jeszcze tak z 2/3 lata pracy i załatwienie innych spraw i może suńkę do domciu sprowadzę,ale na pewno z renomowanej hodowli,to priorytet,a nad resztą to jeszcze pomyślimy:eviltong:

Posted

unikatowydiament napisał(a):
dziękujemy: Buziego:

jeszcze tak z 2/3 lata pracy i załatwienie innych spraw i może suńkę do domciu sprowadzę,ale na pewno z renomowanej hodowli,to priorytet,a nad resztą to jeszcze pomyślimy:eviltong:

A ja mam w planach tak za jakieś 2 lata tez sunie ale z adopcji bo żal mi tych wszystkich psiaków. Tylko czekam bo chce najpierw Ptysia wychować, skończyć remont itd... :)

Posted

popołudniowy dzieńdoberek weekendowy:)

Dzisiaj Synek jak zobaczył że Pańcio wyjechał autkiem bez niego,ta jak głupi dar ryja najpierw piszczał a potem latał wokół płotu i sąsiadów obszczekiwał:angryy:
a jak Michał wrócił z myjni to ten czub wskoczył z rozpędu na Miśka i do przewalił,a potem wleciał do auta:evil_lol:
obecnie leży koło garażu i bawi się oponką,lata z nią po ogródku,normalnie głupi czup z niego,a przy tym bardzo kochaniutki:lol:

Posted

[quote name='jamnicze']Cześć, no jak mogliście zostawić piesiulka? :mad:

A to jest Stefka o której wcześniej pisałam, zobacz jaka podobna do Oskarka :)

bo Pańcia to wredna jest:diabloti:
a tak szczerze Oscar nie jeździ do auto myjni,bo strasznie się wścieka i ślini nie miłosiernie na widok szczotek:evil_lol:
i aut to tak pilnuje jak krwiożerczy Rottweiler:crazyeye: normalnie nikt nie może koło nich przejść w pobliżu

a Sunia piękna:loveu: