Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

unikatowydiament napisał(a):
okropnie źle,nie potrafi sobie miejsca znaleść,i cały czas dyszy

jej biedak, mój Cezar tak samo...
ja go troche zwilżam wodą i mu lżej, ale wczoraj tak strasznie dyszał, że aż się bałam...

Posted

imageshock jakoś tak mi od wczoraj nie działa(mam nadzieję że fotki nie są za duże)

Oscarkowi wilczy pazur już całkowicie się odłamał:multi:

Księciuniu często w upały kąpie się w swoim baseniku,ale nad wodę nie mogę go zabrać,gdyż zeszłym roku jak byliśmy z nim nad wodą,to ten kretyn kloca do wody postawił :angryy: więc od tamtej pory już z nim nie jeździmy

Wczoraj kiedy wracałam z nim ze spacerku(a był zmęczony,bo wyskakał się do patyka na drzewie),to w odległości 0,5 m przeszedł grzecznie koło kota:multi:

pozdrawiamy cieplutko

Posted

Grzeczny pies to wymęczony pies ;)
Fajnie, że może się w baseniku popluskać bo nam tylko został spryskiwacz do kwiatów (który Oli uwielbia) :lol:. My pod blokiem mamy kanałek, który płynie do Wisły ale często ktoś spuszcza tam ścieki :angryy: i nie zawsze psy mają szansę się pomoczyć.

Posted

unikatowydiament napisał(a):

Wczoraj kiedy wracałam z nim ze spacerku(a był zmęczony,bo wyskakał się do patyka na drzewie),to w odległości 0,5 m przeszedł grzecznie koło kota:multi:

Brawo Oscar! :happy1:

Posted

Hej:)

muszę się pochwalić że w pracy awansowałam na zastępcę kierownika:multi:
jestem mega szczęśliwa

a Księciuniu ma focha na jedzonko,i strajkuje:mad:(a Pańcia zrobiła zupkę jarzynową z piersią z indyka)

od 3 dni Synunio jak widzi psa,to piszczy : Confused:

no zdecydowanie wolę to,niż by miał się wściekać jak zawsze:angryy: (a niektórzy ludzie to jak słyszą że Oscar piszczy do ich psa,to albo się wyśmiewają,albo robią głupkowate miny,no bo to taka groźna rasa,a boi się innych psów:crazyeye:

Niestety Amfetka co raz gorzej się czuje:-(

pozdrawiamy:)

Posted

dOgLoV napisał(a):
a ja bede wscibska i zadam pytanie , dlaczego nie macie rottka ?? :eviltong:

częściowo dla tego że moja mamcia nie potrafiła się tej rasy bać,tak jej na 100% zaufać
i dla tego że jakoś tak znalazłam ogłoszenie o sprzedaży szczeniaka Pitbulla,a tym smerfem okazał się mój Oscar:lol: