Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak to co?!!!! Jest to delikatnie mówiąc nietakt w stosunku do Powstańców (zmarłych i żyjących). pewne rocznice powinny skanieć do refleksji, wyciszenia itd. itp. uczczenia tamtych wydarzeń i ludzi.
Madonna może zaśpiewać w innym terminie.

Posted

Podejrzewam, że Z Madonną czy bez kto ma zamiar uczcić ten dzień to i tak zrobi to.
Trzeba pamiętać takie dni, ale bez przesady. Może niedługo będzie zakaz organizowania jakichkolwiek imprez w takie rocznice.

Posted

katik napisał(a):
Zawsze miasto mogło się nie zgodzić na taki termin koncertu, ale dla nich to tylko czysty zysk.

Katik ma rację,a może napiszcie(Wy warszawiacy)że Wam ten termin nie odpowiada,to może zmienią termin do póki jest jeszcze czas

pozdrawiamy:)

Posted (edited)

Dzisiaj byłam w pracy z Oscarkiem,a kierownik to mało zawału nie dostał i zrąbał ochroniarza za to że mnie wpuścił z Księciuniem na górę,będę musiała się jakoś biednemu ochroniarzowi zrehabilitować,no może go na kawę zaproszę:)

poprosiłam Panią admin aby przeniosła topik mojego Syneczka do działu kundelków,już wyjaśniam dlaczego:

otóż moje maleństwo nie ma rodowodu,i nie chcę żadnych niesnasek

pozdrawiamy

Edited by unikatowydiament
Posted

magdabroy napisał(a):
Ale jest przecież w typie rasy ;) Komuś nie pasowało, że Oscar jest w galerii American Staffordshire Terrier??

no niestety tak,nie raz tak już jest,a Ja mam dość głupich podchodów i gadek
wiem że nie potrzebnie się przejmuję,powinnam ich olać i już

Posted

Jeśli to ma poprawić Twoje samopoczucie, to ok ;)
Ja bym to olała ;) Ale ja wogóle mam gdzieś, co o mnie mówią/myślą ;) Znam swoje wady i zalety, a jak komuś coś nie pasi, to nie musi być moją/moim Koleżanką/kolegą ;) Nikogo na siłę przy sobie nie trzymam :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Jeśli to ma poprawić Twoje samopoczucie, to ok ;)
Ja bym to olała ;) Ale ja wogóle mam gdzieś, co o mnie mówią/myślą ;) Znam swoje wady i zalety, a jak komuś coś nie pasi, to nie musi być moją/moim Koleżanką/kolegą ;) Nikogo na siłę przy sobie nie trzymam :)

Masz świętą rację
będę musiała nad Sobą popracować i zmienić i to i owo:)

Posted

Ja tez bym to olala szczegolnie ze w regulaminie jest napisane tak: jesli dziala, zaraz spr

8.GALERIE

a) FOTOBLOGI
- jeden użytkownik może utworzyć jedną galerię
- w tym dziale galerie tworzą użytkownicy,którzy posiadają kilka psów różnych ras oraz inne zwierzęta

b) GRUPY FCI oraz GRUPA "Extra"
- na grupach galerie tworzą użytkownicy, którzy posiadają psy rasowe lub w typie rasy oraz kundelki
- użytkownicy, którzy nie chcą mieć galerii na Fotoblogach a posiadają kilka psów różnych ras, mają do wyboru jedną wspólna galerię na wybranej przez siebie grupie lub dla każdego psa osobną, na grupie do której jest przyporządkowany

Posted

unikatowydiament napisał(a):
tylko że Ja już napisałam do administratora i czekam na reakcje:(

To napisz, że bardzo przepraszasz, ale jeśli jednak nie robi to problemu, to chcesz zostać w tym dziale, w którym obecnie jesteś ;)

Posted

obejrzalam galeryjke-syyynus cudny:-) moja 12-letnia Foxy(Buba) jest TTB i ja nie robie ztego problemu ,a ze innym przeszkadza?spuscmy zaslone milczenia;-) mlodsza bulwa (ta ciemna) miala rodowodowych rodzicow(ale sama papierow nie ma),co nie znaczy ,ze kochamy ja mniej:-),starsza bulwa jest po przejsciach i nie wiemy czy ma papiery(nie istotne to dla nas);persica (TM) tez nie miala papierow i dala nam wspaniale 11-lat razem:-) pozdrawiamy :-)

Posted

Witamy się cieplutko:)

Dzisiaj Księciuniu sam się obsłużył,wlazł sobie na krzesło a z krzesła na stół,i zjadł moje dwa pączki i wypił capuccino :D

a moje zaziębienie się pogorszyło,i mam zapalenie oskrzeli,dostałam antybiotyk i za tydzień mam iść do kontroli

pozdrawiamy:)