Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ale zawsze pracodawca moze zwolnic nie podajac prawdziwego powodu , zawsze moze zwalic to na kryzys i redukcje etatów :roll:

Nie jest to dokładnie tak......jest Inspekcja Pracy i sąd pracy. pracodawcy nie są bezkarni. Trzeba tylko znać swoje prawa!!!

Posted

M&S napisał(a):
Nie jest to dokładnie tak......jest Inspekcja Pracy i sąd pracy. pracodawcy nie są bezkarni. Trzeba tylko znać swoje prawa!!!

To wszystko niestety nie jest takie proste. Wszystko trwa, a z czegoś trzeba żyć...

Posted

bira napisał(a):
To wszystko niestety nie jest takie proste. Wszystko trwa, a z czegoś trzeba żyć...

Ja nie mowie, że lekki, łatwe i przyjemne.......ale do zrobienia.

Posted

hello:)

już mam nowy notebook Asusa i neta z T-mobail,wczoraj mi przywieźli,byłam w Karkowie,i mam już remoncik salonu,i zamiast kominka mam obecnie piec typu kominkowego(to pomysł Miśka:( )
nadal jestem chora,nie mam już gorączki,tylko katar mnie męczy i boli mnie głowa,ale jak tylko poczuję się lepiej to cyknę foty Oscarka na śniegu

pozdrawiamy cieplutko:)

Posted (edited)

dziś mija 18 lat od śmierci mojego malutkiego braciszka Mateuszka
:) 01.01.1992r
:-( 21.01.1994r

[FONT="Century Gothic"][SIZE="4"]Odeszłeś na drugą stronę życia - zgasłeś we śnie jak świeca zdmuchnięta przez wiatr. Nie ma Ciebie wśród nas - choć tęskno nam za Tobą. Po tamtej stronie chmur jest inny lepszy świat. Jasne anioły utuliły Cię do wiecznego snu, a Ty uśmiechasz się zza nieba kręgu, bo kiedyś gdy skończy się świat razem - kochany braciszku - spotkamy się wśród jasnych nieba łąk.
[/FONT]

Edited by unikatowydiament
Posted

unikatowydiament napisał(a):
dziś mija 18 lat od śmierci mojego malutkiego braciszka Mateuszka
:) 01.01.1992r
:-( 21.01.1994r

[FONT="Century Gothic"][SIZE="4"]Odeszłaś na drugą stronę życia - zgasłaś we śnie jak świeca zdmuchnięta przez wiatr. Nie ma Ciebie wśród nas - choć tęskno nam za Tobą. Po tamtej stronie chmur jest inny lepszy świat. Jasne anioły utuliły Cię do wiecznego snu, a Ty uśmiechasz się zza nieba kręgu, bo kiedyś gdy skończy się świat razem - kochana babciu - spotkamy się wśród jasnych nieba łąk.
[/FONT]

Bardzo mi przykro :(
  • Posted

[quote name='unikatowydiament']hello:)

już mam nowy notebook Asusa i neta z T-mobail,wczoraj mi przywieźli,byłam w Karkowie,i mam już remoncik salonu,i zamiast kominka mam obecnie piec typu kominkowego(to pomysł Miśka:( )
    nadal jestem chora,nie mam już gorączki,tylko katar mnie męczy i boli mnie głowa,ale jak tylko poczuję się lepiej to cyknę foty Oscarka na śniegu

pozdrawiamy cieplutko:)

duuuużo zdrówka :-) czekamy na nowe fotki :-)