Oscar Patric Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 dzisiaj moja córeńka Dominisia ma urodzinki już 15 lat wszystkiego najlepszego,spełnienia najskrytszych marzeń słodkiego miłego życia bez głodu,chłodu i bicia:) :) Quote
M&S Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='unikatowydiament']dzisiaj moja córeńka Dominisia ma urodzinki już 15 lat wszystkiego najlepszego,spełnienia najskrytszych marzeń słodkiego miłego życia bez głodu,chłodu i bicia:) :) Najlepsze życzenia:):):) Quote
jonQuilla Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [FONT=Georgia]Wszystkiego najlepszego :multi: Pit Bulls & Parolees to fajny program....nie wiem czy jeszcze leci na polskim Animal Planet ale kiedyś go bardzo często oglądałam. [/FONT] Quote
Paula03 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Wszystkiego najlepszego dla córki :BIG: Quote
Oscar Patric Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 dziękuje ślicznie w imieniu Dominisi:) pozdrawiamy:) a popołudniu imprezka czeka Nas:) Quote
phase Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Najlepsiejszego! :) No i miłego wieczoru. ;) Quote
Obama Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Pewnie teraz imprezujecie...ja tez niedługo bede robic urodzinową( 4 stycznia ):) Quote
Asiaczek Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='unikatowydiament']dzisiaj moja córeńka Dominisia ma urodzinki już 15 lat wszystkiego najlepszego,spełnienia najskrytszych marzeń słodkiego miłego życia bez głodu,chłodu i bicia:) :) Wszystkiego dobrego:) A tutaj Oskarek przynosi dla ciotki Asiaczkowej zakrtkę od butelki(bo ja zbieram:)... http://img828.imageshack.us/img828/9805/ksi002.jpg pzdr. Quote
Buszki Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='Asiaczek'] A tutaj Oskarek przynosi dla ciotki Asiaczkowej zakrtkę od butelki(bo ja zbieram:)... http://img828.imageshack.us/img828/9805/ksi002.jpg pzdr. Ja też zbieram i nie mam co z nimi zrobić.Mam już dwie reklamówki :roll:. Quote
panbazyl Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Buszki napisał(a):Ja też zbieram i nie mam co z nimi zrobić.Mam już dwie reklamówki :roll:. u nas każde przedszkole, szkoła, nawet zakłady pracy mają pudelka na zakrętki (ostatnio spotkałam takie pudełko na zakrętki w sklepie z młotkami, gwoździami itp). Fajnie, że akcja sie tak rozruszała :) to taki mały gest a ile moze pomóc. Quote
Oscar Patric Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 [quote name='M&S']Witanko, jak tam po imprezie? witamy Wszystkich cieplutko:) dziękujemy,imprezka była przednia:) no Ja już mam mieszkanko calutkie wysprzątane,prezenciki kupione,kartki świąteczne wysłane a teraz jeszcze choineczkę ubrać,mieszkanko ustroić i kupić opłatki i nowy bielusieńki obrus :) pozdrawiamy Quote
Oscar Patric Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 poznaj prawdę o TTB http://www.youtube.com/watch?v=EoOYFuvgBh0 Quote
Oscar Patric Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 CHORY PITBULL prosi o pomoc miłośników TTB. Po raz kolejny Fundacja AST apeluje do Was o pomoc. Tym razem dla wspaniałego, ale schorowanego red nosa. Pomoc potrzebna jest od finansów, poprzez DT, aż do DS. Fundacja AST zabrała ze schroniska ok. 4 letniego pitbulla red nose, gdyż podejrzewano u niego ciężką, nieuleczalną chorobę skóry. Nie mając wolnych miejsc na przyjęcie psiaka pod bezpośrednią opiekę, fundacja zaoferowała pomoc w diagnostyce, aby ułatwić potencjalnym nowym opiekunom decyzję o adopcji. I tak też się stało, że zabraliśmy psiaka do lecznicy i zrobiliśmy kompleksowe badania. Jak się szybko okazało, stan psiaka jest gorszy niż się spodziewano. Okazało się, że "Bosco" (takie imię dostał) nie ma większych problemów ze skórą (ma lekką postać nużycy), ale ma duże problemy z wątrobą i tylnymi łapami. Problemy z wątrobą będą kolejno diagnozowane, aby poznać przyczynę żółtaczki. Wiemy już zaś, że jeśli uda nam się opanować problemy z nią, Bosco czekają dwie operacje tylnych łap, w prawej łapie ma zerwane więzadło kolanowe, w lewej zaś łapie trzeba usunąć prawdopodobną zmianę martwiczą przy bloczku (mogła ona powstać na przykład na skutek uderzenia, urazu kolana), która powoduje ból. Bosco od ponad tygodnia przebywa w lecznicy dla zwierząt. Nadal trwają badania, obecnie w kierunku wątroby. Ale nie chcielibyśmy, aby pies wracał do schroniska. Tym bardziej w obliczu jego schorzeń. Szukamy dla Bosco domu tymczasowego na okres leczenia, ale głównie domu stałego, który nie będzie obawiać się adopcji psiaka wymagającego specjalnej opieki. Ci, którzy nie mogą sobie pozwolić na adopcję Bosco, mogą także pomóc! Możecie Państwo wspomóc leczenie Bosco, bo pobyt w lecznicy, diagnostyka, operacje, pochłoną spore fundusze. Zachęcamy do odwiedzenia strony Fundacji AST, która sprawuje nad psem opiekę. www.fundacja-ast.pl Na stronie znajdą Państwo pełny kontakt, dane wpłat, a także i inne terriery typu bull w potrzebie. Quote
Patik Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Witamy. piesek jest cudowny mam nadzieję ,ze znajdzie kochający dom, którego nie zrazi jego choroba.. Quote
Recommended Posts