leemonca Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 trza by górali zapytać :megagrin: Quote
Cerber Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Czesc Leemonca to Ty sie powinnas Gorali zapytac, czy bedzie zima czy nie, bo to Ty z tego co wiem to w Górach mieszkasz... :D Quote
DORRAG Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 cześć:p leemonca napisał(a): dzieńdoberek !!!albo dzień-niedoberek bo leje i leje i już mam dość:mad: będzie jeszcze zima czy nie będzie :roll: No właśnie mogło by tego śniegu trochę spaść...zimo gdzie jesteś:roll: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 :shake:oj nie zapowiada sie wcale na zimno Quote
leemonca Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Cerber']Czesc Leemonca to Ty sie powinnas Gorali zapytac, czy bedzie zima czy nie, bo to Ty z tego co wiem to w Górach mieszkasz... :D jakie tam góry ;) , toż to u nas tylko pagórki :evil_lol: DORRAG cześć:p Cytat: Napisał(a) leemonca dzieńdoberek !!!albo dzień-niedoberek bo leje i leje i już mam dość:mad: będzie jeszcze zima czy nie będzie :roll: No właśnie mogło by tego śniegu trochę spaść...zimo gdzie jesteś:roll: zapomniała o nas :shake: a ja siedzę przy kompie i próbuję wymłodzić urodzinową ramkę dla Hakera :razz: tygraależ u Wasbiało, a u mnie błotko tylko to stare zdjęcie:evil_lol: , u nas teraz też błocko:shake: Alicjarydzewska :shake:oj nie zapowiada sie wcale na zimno szkoda, bo myślałam, że chociaż trochę pojeżdżę na nartkach, a jak nie, to niech już będzie szybko wiosna :mad: evaxon czesc:multi: cześć evaxonisko :multi: :evil_lol: błockowe zdjęcia Hakerkowe też mu się pogoda nie podoba :razz: i nie chce pozować do zdjęć :razz: Quote
Imbirka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 hehe, tutaj to az widać, ze mu się nie podoba ta pogoda i tak jakoś "niewyraźnie" wygląda:diabloti: Quote
leemonca Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 zapomniał o Rhutinoskorbinie :evil_lol: Quote
izka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Czesc Leemonca,obejrzalam galerie ,Haker jest przecudny, i ogoneczek ma:multi: i rekawiczki ma na przednich łapkach ,jak moja fazka i agent z niego niezły:evil_lol: . Itym sposobem następna galeryjka do oglądania:lol: :lol: Quote
leemonca Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 izka napisał(a):Czesc Leemonca,obejrzalam galerie ,Haker jest przecudny, i ogoneczek ma:multi: i rekawiczki ma na przednich łapkach ,jak moja fazka i agent z niego niezły:evil_lol: . Itym sposobem następna galeryjka do oglądania:lol: :lol: witaj Izka, cieszę się, że do nas zajrzałaś :multi: Quote
Tina.Sara Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 jak dużo fotek, normalnie sie pogubiłam je licząc :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 :shake:poczytaj http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm oni o tej zimie już w sierpniu pisali Quote
tygra Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Imbir1'] hehe, tutaj to az widać, ze mu się nie podoba ta pogoda i tak jakoś "niewyraźnie" wygląda:diabloti: ja też o rutinoscobrinie pomyślałam - te reklamy... Quote
Imbirka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 leemonca napisał(a):zapomniał o Rhutinoskorbinie :evil_lol: hehe, nie on zapomniał tylko ty mu zapomniałaś zaaplikować i teraz fotki takie niewtraźne wychodzą:diabloti:;) Quote
teqquila Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 witam WAs Hakerek nastepnym razem przypomnij panci :Po witaminkach Quote
leemonca Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='teqquila']witam WAs Hakerek nastepnym razem przypomnij panci :Po witaminkach pańcia już wiekowa i ma prawo czasami o czymś zapomnieć :razz: Alu, dzięki za linka, bardzo fajna stronka:multi: tylko kamery z njujorku nic mi nie chcą pokazać:mad: Quote
Alicja Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 My już po spacerku , szaro-burym .Na szczęście nie pada.Temperatura wiosenna tak że półtoragodzinny spacer był miły z samego ranka dodając że spotkaliśmy kumpla Kronosika-boxia a potem Basterka , tak więc piesy pobawiły się troszkę Quote
Cerber Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Dzien dobry :) :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :turn-l: :turn-l: :turn-l: świetna fotka, naprawde... Quote
leemonca Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='Taura']Zawitaliśmy ponownie! I bedziemy teraz regularniej zaglądać :loveu: witam, witam :multi: cieszę się bardzo że zaglądnęłaś:multi: Alicjarydzewska My już po spacerku , szaro-burym .Na szczęście nie pada.Temperatura wiosenna tak że półtoragodzinny spacer był miły z samego ranka dodając że spotkaliśmy kumpla Kronosika-boxia a potem Basterka , tak więc piesy pobawiły się troszkę a u nas dalej pada :cool1: dobrze, że przynajmniej jest ciepło :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :turn-l: :turn-l: :turn-l: świetna fotka, naprawde... fajne to by było gdyby łbem nie huśtał na wszystkie strony :evil_lol: dzieńdoberek wszystkim!!! ja już dzisiaj od 5 rano przy kompie, tak mnie głowa boli, że spać nie mogłam :placz: Quote
zuzolandia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Dziendoberek ;-0 ja juz po pracy i ogłaszam wszem i wobec ze od dzisiejszego popołudnia az do przyszłej niedzieli wieczoram mam URLOPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!! fajnie mi ;-) Mizianko dla Hakulca ;-) Quote
leemonca Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 a mnie sę wydawało, że masz już od wczoraj urlop :p Quote
Kate I Luka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 3 bobry Hakerki :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts