zuzolandia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Dziendoberek w słoneczny dzionek .;-) Quote
DORRAG Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Cześć:multi: A co tu mowa o kaczuszkach:cool3: ...Pychota:sabber: Quote
agbar Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 no własnie a ja sie znowu głodna robie...:evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 dealer napisał(a):no własnie a ja sie znowu głodna robie...:evil_lol: haha dziewczyno nie mysl ciagle o jedzeniu :evil_lol: czesc:cool3: Quote
agbar Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 evaxon napisał(a):haha dziewczyno nie mysl ciagle o jedzeniu :evil_lol: czesc:cool3: ale ja nie mysle o jedzeniu...ja jem:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Doberek obrzarciuchy... Gdzie się nie wejdzie to o jedzeniu gadaja... A JA CHCE SIĘ ODCHUDZAĆ :shake: :shake: :shake: Quote
Medorowa Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Kate I Luka napisał(a):Doberek obrzarciuchy... Gdzie się nie wejdzie to o jedzeniu gadaja... A JA CHCE SIĘ ODCHUDZAĆ :shake: :shake: :shake: To zupełnie tak jak ja:lol: Przed chwilą zjadłam ostatnią porcję krokietów:oops: , ale od jutra już napewno;) :evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 madzia i medor napisał(a):To zupełnie tak jak ja:lol: Przed chwilą zjadłam ostatnią porcję krokietów:oops: , ale od jutra już napewno;) :evil_lol: Ja też zaczynam sie odchudzać...to znaczy zacznę od nowego roku:evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 hehe, zobaczymy jak wytrwacie w tym postanowieniu:evil_lol:;) Quote
zuzolandia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 dzis slogany szumne hasła ...margaryna zamiast masła ...heehhe pewnie wszystkie po cichu cosik tam dojadają ;-).....odchudzanie po nowym roku ;-) Quote
Medorowa Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ja jednak zmieniłam zdanie;) nie od jutra, od Nowego Roku;) :siara: :roflt: Quote
BeaC Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witam:loveu::loveu::loveu::loveu: śliczne zdjątka....:-o:-o:-o:-o Quote
DORRAG Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 cześć Hakerku:p madzia i medor napisał(a):Ja jednak zmieniłam zdanie;) nie od jutra, od Nowego Roku;) :siara: :roflt: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dzieńdoberek, gdzie wy jesteście?:evil_lol: Quote
bonita Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 tygra napisał(a):cześć melduje że jeszcze żyję He, he:evil_lol: A ja z życzeniami:loveu: Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku:loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Koniec plotek :mad: Poprosze jakieś fotki :diabloti: Quote
leemonca Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 cześć!!! Imbir Dzieńdoberek, gdzie wy jesteście?:evil_lol: polowalim na kaczki :razz: tygra cześć melduje że jeszcze żyję tak cię święta wymęczyły :evil_lol:? bonita A ja z życzeniami:loveu: Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku:loveu: :multi: :multi: :multi: dziękuję :multi: FIGa Koniec plotek :mad: Poprosze jakieś fotki :diabloti: mówisz i masz :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 DZIĘKUJĘ :multi::multi: leemonca napisał(a): mówisz i masz :cool3: Żaba kochana :loveu: leemonca napisał(a): AAA!!! Hakerek udaje zdechlaka :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ......leze i nie wstane dopoki nie spadnie snieg !!!! ;-) Witajcie pani Limonkowo .....jak zwykle zdjatka pierwsza klasa ;-) Pozdrawiamy przedsylwestrowo eheh;-) Quote
leemonca Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 a u nas właśnie zaczęło sypać, jest bielusieńko ale czy dotrwa do rana :mad:? Quote
Alynkaaa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 leemonca napisał(a):a u nas właśnie zaczęło sypać, jest bielusieńko ale czy dotrwa do rana :mad:? woooooooow ale wam zazdroszcze...u nas podobnoo jutro ma padc...jeeeee :multi::multi::multi:kocham snieg:) Quote
Alynkaaa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 tak mnie zamowrowalo z zazdrosci ze macie snieg ze zapomialam dopisac ze fotki extraaa!!:loveu: Quote
zuzolandia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 leemonca napisał(a):a u nas właśnie zaczęło sypać, jest bielusieńko ale czy dotrwa do rana :mad:? łooooo matyldooooo normalnie jak czytam takie cosik to wpadam w sniegowa depresje :placz::placz::placz::placz:...... A u nas ni widu ni słychuuuu :placz: Quote
Recommended Posts