Imbirka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 hej, hej, hej:multi: jakie słodkie wygibasy Hakerkowe, uwielbiam psiaki jak się tak "wiercą";):evil_lol: Quote
mar....ka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ale ładny podpisik, zostałyśmy z Kana zainspirowane i chyba sobie coś pozmieniamy. Pozdrowienia Quote
DORRAG Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='leemonca'] A tu Hakerka chyba piłeczka w plecka gniecie:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='leemonca']witam po raz wtóry, dawno mnie na dogo nie było, od trzeciej rano do teraz trochę czasu minęło i się za wami stęskniłam :cool3: a teraz sesyjka pdt. "Haker Wiercipięta" to ja Haker :cool3: a teraz będzie Wiercipięta :cool3: a tu już siedzę grzecznie z moją małą Pańcią Zuzanką, czyli jak chcą dziadkowie - Gosią :cool3: Nocne wizyty zaowocowały inspiracyjnymi foteczkami ;-) Sliczniutkie .....ciałko jak z gumy :evil_lol:.... Buziaczki :loveu::loveu::loveu: Quote
leemonca Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 nocne fotki zaowocowały, ale za to ja jestem padnięta i idę spać :sleep2:, trochę wcześnie i pewnie znowu się obudzę w środku nocy i będę buszowac po galeryjce :cool3: Quote
zuzolandia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 heeheh.... to wiedz ze nie bedziesz sama ;-).a gdybys dostała weny to ja milutko poprosze o swiateczny banerek dla Zuzi ;-).....moze bedzie Ci sie chciało cosik pokombinowac .......bedziemy bardzooo wdzieczni ...sami nie potrafimy se zrobic ...;-) Quote
Alicja Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='leemonca']nocne fotki zaowocowały, ale za to ja jestem padnięta i idę spać :sleep2:, trochę wcześnie i pewnie znowu się obudzę w środku nocy i będę buszowac po galeryjce :cool3::razz:o rany jak mi sie dogo rozlazło to ona spać umyka....fotki wspaniałe:loveu: Quote
beria Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='leemonca'] a teraz będzie Wiercipięta :cool3: Przypomniała mi się bajka "Księżniczka na ziarnku grochu" :roll: Chciałaś sprawdzić w ten sam sposób Hakerka :cool3: Bez tego widać, że książę, nie trzeba było tej piłki podkładać mu pod plecki :evil_lol: Quote
leemonca Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 no to siem witamy - dzieńdoberek :bye:!!! miałam znowu jeden dzień przerwy, ale nie z mojej winy, trzasnęła nam wczoraj bateria w kuchni i mieliśmy mały powodzik, Tz się uparł, że ją naprawi i jak to Jaś Fasola... ukręcił gwinty , z małego powodziku zrobił się trochę większy powodzik :eek2:, trzeba było szybko jechać po nową, dobrze że mamy coś takiego jak hipermarkety, przyszedł szwagier i zaoferował swoją pomoc, w rezultacie czego mam zamontowaną starą baterię z nową wylewką i kafelki do wymiany:siara: Ale w koło jest wesoooło.., oo :grab: Quote
Imbirka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 hehehe, no to fajnie ci naprawili:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
leemonca Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 no..., otaczają mnie sami super maczo :flaming: Quote
Imbirka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 nic się nie przejmuj, u mnie jest tak samo:evil_lol: :cool3: Quote
leemonca Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 mój Tz jak się ze szwagrem zabiorą do roboty, to zawsze są szkody, czasami wolę zrobić coś sama :razz: mam parę zdjątek Hakera z Fredkiem, a właściwie Freedomem, seterem irlandzkim, który już kiedyś gościł w naszej galerii biorę czubka i idę na spacerek, słoneczko trochę nieśmiało wygląda, ale może coś uda mi się ufocić :razz: Quote
Kate I Luka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 ulubiona pozycja zabawy naszego Gastka - zawsze u góry :) :) :) Quote
e.v.a Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 uuu nie zazdrosze:shake: ale pomysl nowa kuchnia :loveu: :evil_lol: Quote
teqquila Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 witam was ja tylko na chwilke sie przywitac wpadlam Quote
zuzolandia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Witanko ;-)....kochaniutka bardzoooo dziekujeee za chec zrobienia nam banerka ;-)...Eria zrobiła nam pierwsza wiec se wstawiłam ;-)...mimo wszystko jeszcze raz wielkie dzieki ze zareagowalas na moj krzyk rozpaczy eheh;-)...banerkowy krzyk .. Fajne foteczki ...2 rudzielce w roznych odcieniach jesienno zimowych rudosci eheh;-) Powodzie u nas w mieszkaniu to była czesta i gesta zmora ...dopoki nie zrobilismy generalnego remontu ;-) czyli teraz pół roku mamy spokój ...hehe;-) Buziaczki Quote
mar....ka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Hej gdzie jestescie, ja mam wolne a Was nie ma:mad: Quote
Recommended Posts