mar....ka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Jaki słodki juniorek, Hakerek nie urządził mycia juniorkowi????:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Witanko ....fajne foteczki ...rodzinne ;-)...... buziaki dla Juniorka ,mizianko dla ..sliniaka ;-) Quote
beria Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='leemonca'] no i sam junior we własnej osobie Cóż za minka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 witajcie :multi: moje dni robią się coraz krótsze, z niczym nie mogę nadążyć :shake: chyba robi się ze mnie stary zramolały, piernik :shake:. Fotek Hakerkowych też nie mam, zimno i brzydko na dworze, a jak dzisiaj było słoneczko to jeździłam z córką za butami i tak przeleciał cały dzionek :shake: Quote
Cerber Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 heh skąd ja znam ten ból leemonca ehhh :/ znienawidziłam szkołe... nienawidze wstawać rano i zarywac nocek... :/ Ucałuj ode mnie Hakerka baaaaardzo mocno i wymiziaj fafole...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
DORRAG Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='leemonca']witajcie :multi: a jak dzisiaj było słoneczko to jeździłam z córką za butami i tak przeleciał cały dzionek :shake: Witaj leemonca:p A zakupy sie udały:cool3: czy nie bardzo? Quote
Imbirka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dzieńdoberek:multi: , no to nam leemonca wpadła i wypadła zapracowana kobieta:cool3: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Witam milutko ;-) i szybciutko lece dalej ...buziolki Quote
leemonca Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='DORRAG']Witaj leemonca:p A zakupy sie udały:cool3: czy nie bardzo? a udały się i to nawet bardzo :lol: tygra a biedny Hakerek bez sesji zdjęciowej... no, nie tak całkiem :cool3: , jedną fotkę jeszcze znalazłam :evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 leemonca napisał(a):a udały się i to nawet bardzo :lol: A kasiorka wszystka wydana:evil_lol: czy jeszcze coś zostało:cool3: Quote
mar....ka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 leemonca napisał(a):witajcie :multi: moje dni robią się coraz krótsze, z niczym nie mogę nadążyć :shake: chyba robi się ze mnie stary zramolały, piernik :shake:. Fotek Hakerkowych też nie mam, zimno i brzydko na dworze, a jak dzisiaj było słoneczko to jeździłam z córką za butami i tak przeleciał cały dzionek :shake: Nie martw sie kochana, ja też nie mogę z niczym nadążyć. Ale nie zapeszając w przyszłym tygodniu urlopik:multi: Quote
Cimi Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 majoka napisał(a):Ale nie zapeszając w przyszłym tygodniu urlopik:multi: Wy to fajnie macie :lol:. Ja też bym tak chciała :evil_lol:. Quote
Imbirka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 dzieńdoberek:multi: :multi: :multi: a ja czekam na foteczki Quote
zuzolandia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='tygra']jaka smutna minka Witanko ;-) Smutny bo pewnie oglada telenowele :evil_lol:....SOS MI VIDA :evil_lol::evil_lol: bUZIACZKI ... Quote
Recommended Posts