Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aaaa,czy pierwszy raz-coś mi się wydaje,że nie,ale miło mi i "poniwnie" witam
sorki,że tak odpisuje,ale jak sie przykleiłam do najnowsiejszych fotasków to.....nio poprostu no :cool3::cool3::cool3:

Posted

normalnie pomyslalabym ze to Figa.....ale ona az takich dolkow nie kopala jeszcze nigdy:) no i ta biala plamka na karQ...sliczne fotki phhhiii tam fotki dogas jest sliczny:) z kad pomysl na imie??:> czyzby uzaleznienie od internetu??:) pozdrawiam:)

Posted

z kad pomysl na imie??:> czyzby uzaleznienie od internetu??:smile: pozdrawiam:smile:

niestety, tak :oops: i jeszcze na dodatek "hodowla", potem okazało się jaka to hodowla :mad: została przeze mnie znaleziona poprzez internet.

A wogóle to miałam dzisiaj powklejać nowe fotki, ale ten mały skórczybyk mnie tak wkurzył, że nie będzie fotek!!! Pojechałam z córką na duże zakupy przed obozowe do Tesco, nie było nas 3,5 godz. wracamy - a nasz Hakerek wita nas machając zawzięcie ogonkiem, trzymając w zębach resztki tapety z przedpokoju!!! przedpokój do remontu!!! :mad:

Posted

leemonca napisał(a):
niestety, tak :oops: i jeszcze na dodatek "hodowla", potem okazało się jaka to hodowla :mad: została przeze mnie znaleziona poprzez internet.

A wogóle to miałam dzisiaj powklejać nowe fotki, ale ten mały skórczybyk mnie tak wkurzył, że nie będzie fotek!!! Pojechałam z córką na duże zakupy przed obozowe do Tesco, nie było nas 3,5 godz. wracamy - a nasz Hakerek wita nas machając zawzięcie ogonkiem, trzymając w zębach resztki tapety z przedpokoju!!! przedpokój do remontu!!! :mad:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie będziesz się nudzić jak córcia na obozie będzie:p

Posted

chyba tak, plan zajęć będzie napięty! teraz to mi się chce śmiać jak sobie przypomnę nasze wejście do domu i jego z tą wymemlaną tapetą w pysku, taki był szczęśliwy na nasz widok, w przeciwieństwie do nas, ale przed tem wcale śmiać mi się nie chciało :evil_lol: Zaliczyliśmy pierwsze szkody :evil_lol:

Posted

leemonca napisał(a):
chyba tak, plan zajęć będzie napięty! teraz to mi się chce śmiać jak sobie przypomnę nasze wejście do domu i jego z tą wymemlaną tapetą w pysku, taki był szczęśliwy na nasz widok, w przeciwieństwie do nas, ale przed tem wcale śmiać mi się nie chciało :evil_lol: Zaliczyliśmy pierwsze szkody :evil_lol:
;)zapisuj , bo za jakiś czas zapomnisz i będziesz mówić ze nic nie zniszczył :evil_lol:

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Przyznaj tak szczerze że po prostu przedpokojowi należało się już tapetowanie i Hakerek to zauważył i po prostu chciał pomóc :evil_lol:

wiesz,że chyba masz rację :lol: tapeta mi się już dawno znudziła a przy jego materacyku odstawał maleńki rożek. No i dorwał się do niego.

Posted

Ty to masz pomocnego psa:lol:
A moja mama Baksa by raczej nie zabiła mioeliśmy kiedyś królika miniaturke który łapał za koniec tapety i się cofał a atpeta się zrywała aż po sam sufit i akoś nikt go nie dobił, niesty był chory:(

Posted

ale duuuzio foteczkow :-D:-D

bo tak mi się podobało, jak on w tej trawie szalał. Zdjęcia tego nie potrafią oddać, a jeszcze ze mnie taki fotograf, że nie mogę za nim nadążyć :bigcry::grab:

Posted

leemonca napisał(a):
bo tak mi się podobało, jak on w tej trawie szalał. Zdjęcia tego nie potrafią oddać, a jeszcze ze mnie taki fotograf, że nie mogę za nim nadążyć :bigcry::grab:

:evil_lol: ja za Tigra ytez nigdy nie moge nadazyc:evil_lol:

Posted

madzia i medor napisała
A tereny do spacerków macie super:p

niestety do takich terenków spacerowych muszę dojechać samochodem, wprawdzie jadę 15 - 20 min., ale jednak!