Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chyba do Ciebie jeszcze tego nie wysłałam:
Chodzi o akcje pomocy dla schronisk przez nasze głosowanie:
W głosowaniu w Krakvecie na Uciechów pomogła dopiero interwencja w Biurze i na Uciechów nareszcie dopiero dziś zagłosowałam a termin jest tez do jutra!
To z kolei fragment z posta do mnie:
trochę ludzi do glosowania, tak niewiele trzeba zrobić, by pomoc. Na tamtą akcję tak gremialnie odpowiedzieliscie, to moze i teraz da sie coś zrobić :smile:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2515548
Tylko moja rada- mi na tlen nie dochodził mail aktywacyjny, wiem tez ze onet na domenie @op.p ma klopoty, wiec najlepiej inny adres wybierac.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leemonca; napisał(a):
cześć, fajnie że zajrzałaś, bo jakoś ostatnio nas opuszczono :placz:

Dzisiaj też jestem:cool3: a teraz tylko czekam na twoje piękne:loveu: foteczki:p

Posted

Czy to niewiniatko mogło coś przeskrobać ?? Nieeeeeeeeeeeeeee
A przy okazji świetne łózio sosnowe :p Też takie miałam i było cudowne, a teraz mam paskudnego rozkładanego grata :angryy:

Posted

dzieńdoberek, dzieńdoberek dziewczynki :multi: fajnie że jesteście :multi: :multi: :multi:

mamabazyla - to łóżeczko sosnowe to legowisko mojej córki :lol:

a oto ona w całej okazałości, no..., może nie w całej :cool3:

za to w całej okazałości jest Hakerzysko

dzisiaj narazie tylko tyle, nie mam za dużo czasu dla dogo :shake:, niestety siła wyższa :cool3: pozbawia mnie przyjemności obcowania z wami :cool3: ale myślę że tylko dzisiaj :evil_lol:

Posted

sylrwia Cytat:
Napisał(a) leemonca

Piękny ten basset, taki w nowoczesnym stylu. :evil_lol:

ha,ha czysta abstrakcja :evil_lol: sylrwia witaj

Alicja - w imieniu córki - dziękuję :cool3:, kazała mi zamazać twarz a ja ją oszukałam :evil_lol: ale nie mam wyrzutów sumienia :evil_lol:

Posted

To mi przypomina mój pokój po powrocie z 2-tygodniowej kolonii konnej:p Ja miałam jeszcze ogromną dziurę w moskitierze, dziurę w materacu a Entuś też miał oczka niewinne :lol: